26 Nazadnje urejal breda (22.05.2012 14:40:08)

Re: Obilje - delavnica

Ninja je napisal/a:

Naša duša ali višji jaz ne poznata koncepta denarja, ne vesta, da moramo v današnjem življenju dobiti denar, da jemo, spimo, plačujemo stroške, normalno funkcioniramo. Predstavljaj si, da na drugih planetih, v drugih inkarnacijah, celo v preteklosti na Zemlji ni bilo tako. Zato ni samoumevno, da si plačana za svoje delo. Svojemu višjemu jazu moraš to razložiti, mu pokazati, kaj je denar, čemu služi, kaj dobiš z denarjem in mu predvsem pokazati, kaj boš naredila z denarjem in tvoje občutke ob tem.

Čist hudo  big_smile  a svojemu višjemu jazu (karkoli to že je) to razložim v meditaciji?
Primer: denar je izmenjava energij in z njim pridem do hrane, prenočišča, obleke, v mislih mu pokažeš sliko bankovca. Denar potrebujem za počitnice, stroške, novo opremo, ob vsem tem bom zadovoljna, srečna, izpolnjena, sproščena, brez skrbi.

Glede odkrivanja vzorcev pa je samo kilometrina in jasna namera. Odpri se preko Boga, da odkriješ vzrok za neko težavo. Odpri se brez pričakovanj, brez predstav, kako bo sporočilo do tebe prišlo. Najverjetneje si pogosto že dobila odgovor bodisi v vsakdanjih situacijah, preko nečesa, kar si prebrala v časopisu, videla na TV, slišala med stanjem v vrsti v trgovini ali pa prav med meditacijo, vendar nisi bila pozorna na to ali prepoznala odgovora. S časom in vajo se zaznave izboljšujejo in odgovori pridejo tako rekoč takoj. Vse to delamo tudi na delavnici Pesem duše, kjer se naučimo funkcionirati na globljih nivojih, z odprto zavestjo in biti povezani z absolutom, ki ima vse odgovore.

Evo, ko bom z mojo dejavnostjo zaslužila dovolj pridem na Pesem duše  smile ja odgovore sem že prejela na različne načine, na to sem kar pozorna. Ma pri meni je po moje trenutno predvsem problem to, da delam na preveč področjih hkrati in mi je preveč (pa tudi rame me skos bolijo). Zdej moram najprej zdravje pošlihtat, kar je tudi kar finančni zalogaj, potem imam s tamalim nekaj od česar si bom vzela poletje frej, potem je tista reč, ki jo rešujem preko regresije oz. bo mogoče treba progresijo pa še tale moja dejavnost. V vsem tem ne morem hodit še na vse delavnice, me zasuva. eno po eno. že to, da precej redno meditiram sem ful vesela.
Glede moje dejavnsoti sem ravno danes dobila en preblisk kaj bi bilo fajn in mu bom sledila. morda mi malo nagaja tudi ego. vedno sem imela neka merila uspeha. najprej so bile to ocene potem pa plača v službi. zdej pa ko sem se sama odpovedala temu se bojim, da se bom počutila kot "zguba" če ne bom nič zaslužila. sej teoretično bi lahko mož zaslužil za vse ampak meni to ni...A bi mi moralo biti glede tega vseeno?
Skratka - vaja dela mojstra smile

27

Re: Obilje - delavnica

Urška je napisal/a:
spelca13 je napisal/a:

Poznam kar nekaj primerov, ko so ljudje začeli delati tisto, kar jim je všeč, finančno je pa zelo slabo.... To mi ne gre skupaj. Če naj bi bilo to tvoje poslanstvo potem bi se po moji logiki moralo od tega tudi dati preživeti. Ali ne?

Slovenci smo v prvi vrsti garaški narod in veliko ljudi nosi v svoji podzavesti predstavo, da je denar možno zaslužiti le s "pravim delom" - hobije oz. delo, ki ga delajo z veseljem, v podzavesti ne prepoznavajo kot potencialno delo za zaslužek, temveč ga uvrščajo pod zabavo - takšna aktivnost pa po njihovo ne more biti izvor zaslužka, kaj šele preživetja. "Pravo delo" prepoznavajo kot tisto, v katerem je potrebno RES delati, po možnosti proti svoji volji, je garaško, resno, traja 8 ur in se tudi v širši družbi prepoznava kot "kakovostno delo". Bolj kot je stresno in "pomembno", več živcev zahteva, bolj ga ljudje cenijo kot dobro delo.

S tem se popolnoma strinjam! Ne mislim, da jaz nisme s tem obremenjena da bi mogla garat, da zaslužim.
  :srcek:

Hvala Urška! :rose: