1

Tema: angina

Živjo, a lahko prosim kdo pogleda, če je slučajno za moje ponavljajoče angine v zadnje pol leta kakšen globlji vzrok? Hvala!  :rose:

Re: angina

Jeza nase, povezana z občutkom pomanjkanja moči, v kombinaciji z globoko željo po izražanju sebe, ki se trenutno ne zdi mogoče. Kot, da imaš eno osebo znotraj sebe, ki hoče ven, pa se ne počuti dovolj dobra in je zato še dodatno jezna nase in se duši v tej jezi. Tako nekako pride meni informacija.

'Življenje je proces.

Re: angina

Kot, da imaš prevelika pričakovanja od sebe, skratka … na nekem nivoju, pa se potem jeziš ...

'Življenje je proces.

Re: angina

pa sej ne morem verjet. a veš da na to pa sploh nisem pomislila. sicer ne čutim ravno jeze nase, no morda samo zavestno ne ... stvar je v tem da sem skoraj nehala pisati, kar je stvar pri čemer sem res uživala, se skozi pisanje izražala in bila pri tem tudi dobra. edini problem je bil ker od tega nisem mogla zaslužit za preživetje, zato sem to zavestno opustila in šla v drugo smer. in ja, ful sem blokirala moje osebno izražanje v pisanju, ker enostavno nisme hotla dat več toliko sebe v svoje zapise, ker so se mi zdeli preveč osebni za javnost. ampak ljudje so jih požirali, seveda. ja samo kaj nej pa zdej naredim, oziroma kako naj, na čem naj delam? pisanje mi sedaj res ni prioriteta ... morda samo da še bolj v meditaciji delam na tem, da sprejemam življenje kot je in situacijo kot je ... da se morda potem ne bi več jezila (tudi podzavestno) ali se žrla. kaj meniš?

samo mi pa res daš mislit, super ti grejo tile vpogledi! Hvala! :prst:  smile

5 Nazadnje urejal Tina (09.02.2014 20:45:04)

Re: angina

Predlagam da najdeš nek način, da se boš lahko izražala. Lahko pišeš pod psevdonimom, lahko pa najdeš koga, ki bo objavil in plačal, če praviš, da je dobro. Tudi, če si se odločila, da ne boš več pisala, lahko najdeš znotraj tega, kar počneš, način, kako izraziti svojo kreativnost in sebe.
Sprejemanje je en del zgodbe, delovanje pa se ne izključuje s sprejemanjem, tvoja duša se želi izrazit in nima smisla, da to zatiraš in se prepričuješ, da moraš sprejeti situacijo, da nisi kreativna. Poglej, kje lahko to uporabiš v vsakdanjem življenju ali najdi kak drug način, da se izraziš. Jeze morda (še) ne čutiš, če se boš pa zatirala, pa bo slej ko prej verjetno vidna in opažena. Ne rabiš čakati do takrat, če začutiš, da se rabiš izrazit, se izrazi. 20 min na dan, recimo … za dušo smile !

'Življenje je proces.

Re: angina

ja, imaš popolnoma prav. sej sem pisala včeraj in tudi nisem čisto nehala, samoveliko manj je tega in zapisi so bolj neosebni. in seveda lahko pišem anonimno, kot sem začela in pišem kar čem in bo dušica hepi :-) Ne, res si mi dala misliti, nisem niti pod razno mislila, da me to tako mori. se je pa res začelo s temi anginami ravno pol leta nazaj, ko sem se začela umikat. zelo zanimivo. bom delala na tem, morda pa mi uspe celo najti sanjsko službo, kjer bom lahko pisala in pisala in pisala :-) Iskrena hvala za nasvete!  :rose: