26

Re: Uporabne informacije v obdobjih življenskih sprememb - različne teme

Super napisano!  :prst:

27

Re: Uporabne informacije v obdobjih življenskih sprememb - različne teme

Pozdravljeni!
Upam, da sem vprašanje postavila v pravo temo..

Zanima me:
- se lahko čistijo karmična življenja tudi s Thetahealingom, oz. je to enako kot z karmično diagnostiko?
- na kakšen način se je bolj primerno lotiti neke težave, izhaja iz tega in prejšnjega življenja...je npr. varno da najprej s Thetahealingom pa potem karmo, ali je potrebno najprej karmo?

Namreč dobila sem kontra informacije, ne bi pa rada imela zmedo na koncu...oz. se problema lotila kar tako, kar bo pa bo..

Vnaprej hvala za odgovor!
lp

Re: Uporabne informacije v obdobjih življenskih sprememb - različne teme

Če se tehnika ukvarja s čiščenjem preteklosti, je moje osebno mnenje takšno, da ni važno, katere tehnike ali kombinacije tehnik ali njihovega zaporedja se oseba posluži (naj bo to karmična diagnostika, regresoterapija, hipnoterapija, theta healing, rekonekcija, časovna holografska linija ..... ), saj v končni fazi, čeprav so tehnike različne, težijo k istemu rezultatu - razrešitev nekega ujetega čustva ali travme ali karme iz preteklosti. Lahko pride do nasprotja nekaterih informacij določenih tehnik, a to je po mojem mišljenju samo kost ali izziv, ki nas sprašuje, ali v raziskovanju poslušamo sami sebe in svoje dojemanje tehnike ali slepo sledimo vsaki napisani ali izgovorjeni informaciji, teoriji, zapovedi, omejitvi ....

Je pa pomembno omeniti, da oseba, ki se odloča za reševanje problema na ta način, prevzame odgovornost za svoje delovanje. Kar pomeni, da odgovorna oseba ne obiskuje na vrat na nos vseh možnih tehnik, ker ji mogoče ena tehnika "ni prinesla želenih rezultatov". Ampak se umiri v sebi in vpraša sebe in svojo dušo, svoje srce, katera tehnika je najboljša zanjo in za razrešitev težave - se odloči za tehniko, se pripravi na reševanje problema, z zaupanjem v tehniko in v lastne sile in tudi po končanem tretmaju naredi vse, kar je v njeni moči, da se težava razreši.

Ta post izkoristim za to omembo, ker ljudje osebno in duhovno rast vse preveč zlahka jemljejo in enačijo na primer z obiskom pri frizerju, pri kateremu vemo, da bomo dobili vse na enem obisku - lase nam ostriže, pobarva in naredi super frizuro. Osebna rast in razreševanje preteklih življenj ni enako storitvi frizerja! Nekaj, kar nosimo v sebi desetletja, v primeru preteklih življenj, celo stoletja, tisočletja, ne moremo pričakovati, da se bo instant razrešilo v eni ali dveh urah terapije! Ali celo, da nam bo nekdo drug razrešil in pozdravil našo podzavest, brez naše odprtosti, zaupanja in sodelovanja! Tehnika in obisk tretmaja ali terapije so samo spodbuda, pomoč, podpora, lahko bi rekli celo vrh ledene gore. Vse ostalo mora oseba, če želi resnične razrešitve, SAMA pri sebi napraviti, z notranjim zdravilcem, v času pred in po terapijo. Ter sama sebi podariti ob zdravljenju podzavesti najbolj dragocena darila, ki jih lahko oseba podari sama sebi - potrpljenje, vztrajnost in zaupanje v rešitev. Vsi terapevti in tehnike so ponavljam samo v podporo in pomoč. Največji zdravilci so osebe sami sebi.  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com