126

Re: Šamanizem

:srcek: Sem zelo vesela, da si se tako odprla in da ti je šamanizem tako lepo sedel. Šamanizem in pa delo z živaljo moči v srčiki praktično ni nič drugega, kot povezovanje z nekim globokim delom sebe, ki ima dostop do vseh informacij in ki je neskončno ljubeč, domač in varen.  :srcek:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

127 Nazadnje urejal Orhideja (01.04.2014 15:57:32)

Re: Šamanizem

Bila sem na bobnanju v LJubljani prejšnji petek...
Tokrat mi je meditacija minila izredno hitro. Ko je bilo konec, sem imela občutek, da je minilo šele kakih 20 minut.  smile
Na začetku sem se nekaj časa le sproščala, potem sem priklicala mojega netopirja. Najprej sva malo plesala, nato sva se v divjem vrtincu bliskovito podala navzgor, skozi oblake in v vesolje. Od zgoraj sva opazovala, kako čudovita je Zemlja. Nato sva se podala nazaj do oblakov, kjer sem želela srečati mojega vodnika. Prišla je kača, bila je take oblike kakor kobra, a zelo pisana, prevladovala je živo zelena barva. Prišla je do mene in me povohala, nato pa je poleg mojih nog iz tal pričel rasti debel lesen kol in ona se je ovijala nanj. Bolj ko je plezala po njem, bolj je rasel in iz njega je nastalo čudovito drevo, polno listov in... rdečih jabolk. Kača pa je počivala na veji – čisto kot v rajskem vrtu. Samo jabolka pa nisem jedla, hehe   big_smile
Potem sem želela predelat moj vzorec, da hočem vse imeti po moje. Skušala sem izvedeti, kje se je to začelo. Znašla sem se v enem življenju, kjer sem bila morda sužnja ali kaj takega, videla sem moškega, morda mojega gospodarja nad mano, ki se mi je smejal, jaz pa sem ležala v blatu. Potem sem začela rjuti od jeze in nemoči ob vsem poniževanju. Znašla sem se kar naenkrat sredi morja in jezdila na ogromnih, čudovitih valovih.
Kasneje sem bila spet v zgornjem svetu in k meni je prišel angel. Česa tako lepega še nisem videla. Bil je moški, imel je dolge blond lase in ogromna krila. Bil je dobesedno nebeško lep. Poljubil me je in objel, tolažil me je, jaz pa sem uživala v mehkobi in vonju perja njegovih kril...čudovito. Tega občutka še dolgo ne bom pozabila.
Cela meditacija mi je spet veliko prinesla, hvala Urški in Nini za lepo izkušnjo, še posebno za individualno zvočno kopel – ko ti bobnajo tik ob obrazu, dejansko izgine ves prostor in čas, postaneš eno z vibracijo zvoka in to je to. Noro.
Hvala :rose:

128

Re: Šamanizem

:srcek:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

129

Re: Šamanizem

Mene pa zanima, če se lahko udeležim  šamanske meditacije, glede na to, da še nisem bila na šamanski delavnici in ne poznam svoje živali moči? sad

130

Re: Šamanizem

Hvala lunca za vprašanje, ki je seveda zelo na mestu in si ga mogoče še kdo drug potihoma zastavlja.

Vsakdo lahko pride na meditacijo, ne glede nato, ali pozna svojo žival moči ali ne.

Meditacija je namenjena vsem in pripravljena tako, da ni potrebno imeti nobenega znanja o energijah ali šamanizmu. Tisti, ki ne pozna svoje živali moči, dobi čudovito priložnost, da se globoko sprosti in napolni z vibracijami bobna. Tisti, ki pa poznajo svojo žival moči, lahko skozi meditacijo, tako kot je opisala Orhideja, navežejo z njo močnejši stik in potujejo po šamanskih svetovih.

Tudi šamansko bobnanje ne poteka na enak način kot poteka bobnanje na šamanski delavnici. Tam se jaz zavestno odprem za šamanske vodnike in za odprtje kanala šamanskih energij. Na meditaciji pa poteka bobnanje brez zavestne usmeritve udeležencev. Kdor ima znanje s šamanskim potovanjem, lahko to sam napravi, kdor nima, pa lahko enako uživa in se sprosti.  :rose:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

131

Re: Šamanizem

Obveščam vas, da smo zadnjo letošnjo meditacijo organizirali v Brežicah, 7.12.2016, 17:30-18:30.

Prva meditacija s šamanskim bobnom v letu 2017 pa bo organizirana v Ljubljani, 6.1.2017, 20:00-21:00

Prijazno vabljeni, prispevki so prostovoljni, meditacijo vodim Urška Korun (društvo Pesem duše). wink

Podrobnosti meditacije & Prijave: http://www.pesem-duse.com/meditacija-s-samanskim-bobnom

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com