1

Tema: Strah za otroka

Lepo pozdravljeni
Sem nova na forumu. Že pred leti sem zašla Sem, vendar očitno strah ni bil dovolj velik, da bi pisala. Takrat sem želela odgovore v smislu zakaj me tako skrbi za starše... zakaj se bojim ostati sama ? Izgube ?

Skozi celo življenje sem tako "preveč empatično" doživljala izgube drugih ljudi, da sem se morala prav odmakniti od tega. Dusile so me njihove zgodbe o izgubah ljudi.

Ko pa sem pred več kot 4 leti rodila...se je začel moj življenjski strah. Strah za otroka. Da bo ok. Da bo zdrava. In dve leti sem nekako obvladovala situacijo. Malo navidezno, ko sem se umikala boleznim kar se je le dalo. Po drugem porodu....pa so se naenkrat začeli grozni strahovi. Pogosto za oba otroka. Ampak primarna skrb je za prvega. Zdaj ima kronične bolečine v trebuhu...  mene pa je strah. Tako zelo, da ne morem normalno funkcionirati. Dnevno se jokam...skrbim...ali pa jezim, ker ne zmorem svojih čustev. Kontrolo želim.... pa je nimam. Rada bi samo slišala "vaši otroci bodo ok. Pomagajte jim z izzivi. Vi pa boste stari umrli pred njimi" in bi bila ok. Ozdravljena. A komu bi to res verjela ?

Veliko berem o regresiji...karmicni diagnostiki....postavitvi družine. Ne vem kateri bi najbolj "zaupala". Hkrati ne zaupam sebi, da sem zmožna tega procesa. Za piko na i pa si zelo želim tega... procesa in zdravljenja... ne morem več tako živeti. Strah me je da s tem (kakrsna sem in s skrbmi ij pretirano zascitniska ) tudi skodim otroku. Ampak se bojim, da bi izvedela v regresiji Kaj, kar bi me bremenilo se bolj. Čutim, da sem s prvorojenko karmicno povezana in strah me je da je to slabo.

Prosim prosim prosim za pomoč.

Re: Strah za otroka

LaMi, pozdravljena. Vsak, čisto vsak si želi slišati enake besede, pa najsi gre za otroke, karierne odločitve, zdravje, menjavo doma ... vsak si želi slišati da bo "vse okej." Vendar nihče nam tega ne more zagotoviti, niti mi sami si ne moremo zagotoviti, da bo vse okej. Tukaj se začne lekcija predaje kontrole in sprejemanja življenja in situacij brezpogojno takšnih, kot so.

Ponavadi ljudje, ki imajo pretirano potrebo po kontroli, še posebej trpijo, saj jim Izkušnja življenja servira ravno takšne situacije, v katerih se počutijo izgubljeni, nemočni in brez kontrole.

Tudi pri tebi se zazna močna potreba po kontroli - situacij, odnosov, življenja. Kontrola se čuti tudi nad obema otrokoma Po postopku na vrhu foruma lahko ozavestiš to kontrolo in jo predihaš.

Regresija se, vsaj pri nas v društvu, izvaja šele PO izvedeni karmični diagnostiki za to življenje. Najprej je potrebno predelati stvari, ki so aktualne v tem življenju, šele nato seči dlje v preteklost.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Strah za otroka

Hvala za odgovor

Re: Strah za otroka

Ali mi lahko lepo prosim razložite zakaj je smiselno najprej karmicna in nato regresija? Moj um bi rad razumel.
Ali mi ne bi na primer pomagalo vedeti zakaj me je tako strah pred "ostati sama"?

Kako pa se kontrole lahko znebim? Bom poiskala sedaj to na forumu za predihati. Hvala.

Re: Strah za otroka

Pozdravljena, LaMi

Svetujem ti, da se začneš umirjat, ker iz tebe veje "strašen strah" smile . Poskusi vsak dan 15, 20 min biti sama v tišini (meditirati) čisto sama s sabo in boš videla, da, ko se boš začela umirjati te ne bo več tako strah, ker boš dobila odgovore na tvoje zakaje. Znotraj sebe si v kaotičnem stanju zaradi tega strahu. In bolj ko te skrbi bolj ti življenje prinaša take situacije, ki tvoj strah podkrepijo. Če si "zrela" za samoočiščenje boš začutila, da te vleče na kakšno delavnico, na karmično ali kaj podobnega. Pa le pojdi. Samo najdi način, da se umiriš. Sama prebiram različne knjige, ki so odlične za umiritev (npr. Tolle E.).

Srečno ti želim!!!

Re: Strah za otroka

Najprej je dobro predelati stvari, ki so se zgodile v tem življenju. Nato pa iti globlje v pretekla življenja. Se lahko zgodi, da se vzrok za težavo direktno nahaja v preteklem življenju, kar se na karmični diagnostiki tudi takoj odkrije in se na mestu namesto procesa karmične diagnostike naredi regresija za tisto težavo. A v veliki večini primerov se z razreševanjem tega življenja razrešijo težave.

Velikokrat anksioznost izhaja iz preobremenjenosti in zaskrbljenosti. Zatorej bi bilo dobro, da najdeš način, kako se sprostiti  - telesno in mentalno. Da si vzameš čas zase in tisti čas nameniš Sprostitvi. Najsi bo to masaža, savna, sprehod v naravi ... karkoli te veseli in sprošča.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Strah za otroka

Moram reči da mi uspeva. Delam na sebi. Duhovno in fizično. Sla sem na karmicno.
Ampak, ko mi hči potozi o tem, da jo boli trebuh. Kar traja že dobro leto. Izvidi naj bi bili vsi ok. In o glavi... me zaskrbi. Takrat je kot bi me nekdo potisnil iz blazine v vodo. Skoraj sa utonem. V lastnem strahu.

Ne pomaga ne dihanje...ne pozitivne misli....mantre...
Vse kar je v glavi je grozno. Strah da je kak resnega. Takrat bi rabila le "napoved za prihodnost " da bo z njo ok. Le. Samo to. A ravno tega ni...

Re: Strah za otroka

Pozdravljena LaMi

Kdo od "zunaj" ti lahko da napoved "da bo vse v redu" ?

Išči,koplji,grizi, kar hočeš, po sebi.Samo v tebi je skrit vzrok strahu kar je tudi vzrok otrokovih težav.
Poišči kam se ti je skrila vera-zaupanje v sebe in tisto božjo iskrico ki jo nosiš v sebi.
Poveži se s to božjo iskrico v sebi in jo poprosi za nasvet,za pomoč in se zahvali.
Vztrajaj s ponižnostjo,v skromnosti in brez pričakovanj do rezultatov.

Temu se reče: zgodi se Tvoja volja,ne moja.

Re: Strah za otroka

Ja nekaj se moram naučiti.
In vedno so me prizadele zgodbe drugih ...se danes jih nosim s seboj. Te težke.
Ne razumem zakaj pozabim na lepe. Na čudeže. Zakaj ne verjamem več da se čudeži lahko zgodijo tudi meni.

Re: Strah za otroka

Ko pozabimo na čudeže, ko pozabimo, da se lepe stvari lahko zgodijo tudi nam, pomeni, da ne dopuščamo v sebi stik s kreativno božansko energijo in si ne dopustimo, da bi se ji odprli.

Če se prepoznamo v tem, se lahko vprašamo sami sebe, kdaj v življenju smo zamerili, obsojali in nesprejemali - druge, življenja, situacij ... energija zamere, obsojanja in nesprejemanja (lahko tudi druga čustva) na sili, da se zapiramo pred kreativno božansko energijo - le-ta pa je edina, ki v naše življenje prinese "čudež" in lepe stvari.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

11 Nazadnje urejal LaMi (01.01.2018 09:14:15)

Re: Strah za otroka

Kako naj ločim med intuicijo in strahom ?

Ali za takšne stvari pri hcerki alternativa pomaga tudi otrokom?

Pri otrocih do približno 12, 13. leta starostih se karmična diagnostika predlaga, da se izvaja najprej staršem, saj so otroci še vezani na biopolje staršev do tistih let. Starši lahko z ozaveščanjem svojih težav velikokrat sprostijo energijsko dogajanje v biopolju otroka. Izjeme so otroci, katerih duše so se prišle z določeno težavo naučiti določeno lekcijo. A v večini primerov lahko starši s sprostitvijo svojih podzavestnih prepričanj, omejitev, vzorcev ... pomagajo k ravnovesju otrokovega biopolja.

Včasih enostavno vemo, kdaj govori strah, kdaj govori intuicija. Se pa tudi velikokrat zgodi, da oseba ne loči med enim ali drugim. Z delom na sebi, meditacijo oseba pridobi izkušnje in znanje, kdaj se v njej oglaša strah ali druga čustva in kdaj intuicija.

Razrešiš lahko strah sama s postopkom transformacije na vrhu foruma ali pri tem poiščeš pomoč, če čutiš, da jo rabiš.

Kaj pa progresija...bi bila tukaj morda v pomoč?

Progresija se izvaja šele, ko oseba razčisti glavne zadeve tega življenja s karmično diagnostiko in glavne zadeve vezane ne prejšnja življenja z regresijo. S tem se dovolj energijsko očisti in pripravi na progresijo.

Re: Strah za otroka

LaMi je napisal/a:

Kako naj ločim med intuicijo in strahom ?

Enostavno: razveži-znebi se strahov in ostane samo intuicija. big_smile