1

Tema: Angelska znamenja?

Pozdravljeni,

zadnje dni premišljujem o znamenjih, ki sem jih vse pogosteje deležna. Začelo se je dobrega pol leta nazaj, ko mi je umiral dedek. Stala sem pri njegovi bolniški postelji, v trenutku ko sem pogledala čez okno, je z neba na okensko polico padlo velko belo pero. Sem si mislila ok pero kot pero. Zadnje čase me pa belo pero malo prepogosto spremlja. Prejšnji teden ko sem si v službi vzela 5 minut odmora, sem stopila na teraso  kar naenkrat se mi je pred očmi pojavilo migetajoče svetlikanje in zopet je pred mano padlo belo pero. V tistem momentu sem se ozirale, okoli mene ni bilo nobene ptice. Čez dva dni sem sanjala da sem belo pero našla v kuhinjski omarici , ko se jo odprla. Najbolj "šokirale" so me pa zadnje sanje. V sanjah sem se sprehajala po naši ulici in gledala oblake in naenkrat sem opazila angela, kot da bi bil "narejen" iz bež marmorja. Bila je njegova celotna podoba, v živo se spomnim nasmeha na obrazu tega angela. V sanjah sem se počutila prijetno, sproščeno, brez skrbi. Ko pomislim na to podobo, dobim kurjo polt, strese me, kar na jok mi gre, ampak ne mislim v slabem smislu. Kot da čustva ne morem imeti pod kontrolo,postanem vsa raznežena.
Enostavno si ne znam pojasnit teh dogodkov, kaj naj bi mi ta znamenja lahko sporočala

Re: Angelska znamenja?

Lahko se dogaja, da nam na nek način višji jaz vstopa v kontakt z višjimi vibracijami, katere nas usmerjajo na pot harmonije. Katere so te vibracije točno, je zelo težko reči, saj ima vsak na nek način svoje duhovne vodnike. Te usmeritve pa lahko doživljamo v obliki simbolov, simboličnih sanj, nenavadnih prijetnih doživetij itd.

Kakor te jaz zaznam, te ta energija in sanje želijo spodbuditi, da prebudiš ponovno brezpogojno ljubezen same do sebe, katero si skozi življenje ali izkušnje nekako zatrla. Sedaj pa je prišel zopet čas, da se ponovno odpreš v svojem srcu, tokrat sama sebi.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com