Tema: Angelska znamenja?
Pozdravljeni,
zadnje dni premišljujem o znamenjih, ki sem jih vse pogosteje deležna. Začelo se je dobrega pol leta nazaj, ko mi je umiral dedek. Stala sem pri njegovi bolniški postelji, v trenutku ko sem pogledala čez okno, je z neba na okensko polico padlo velko belo pero. Sem si mislila ok pero kot pero. Zadnje čase me pa belo pero malo prepogosto spremlja. Prejšnji teden ko sem si v službi vzela 5 minut odmora, sem stopila na teraso kar naenkrat se mi je pred očmi pojavilo migetajoče svetlikanje in zopet je pred mano padlo belo pero. V tistem momentu sem se ozirale, okoli mene ni bilo nobene ptice. Čez dva dni sem sanjala da sem belo pero našla v kuhinjski omarici , ko se jo odprla. Najbolj "šokirale" so me pa zadnje sanje. V sanjah sem se sprehajala po naši ulici in gledala oblake in naenkrat sem opazila angela, kot da bi bil "narejen" iz bež marmorja. Bila je njegova celotna podoba, v živo se spomnim nasmeha na obrazu tega angela. V sanjah sem se počutila prijetno, sproščeno, brez skrbi. Ko pomislim na to podobo, dobim kurjo polt, strese me, kar na jok mi gre, ampak ne mislim v slabem smislu. Kot da čustva ne morem imeti pod kontrolo,postanem vsa raznežena.
Enostavno si ne znam pojasnit teh dogodkov, kaj naj bi mi ta znamenja lahko sporočala