1

Tema: LJUBEZEN

Sem v 17 letni vezi. Odnos v ljubezenski smeri je v tej vezi že dolgo mrtev. To pa ni razlog zakaj sem se obrnila na ta forum, čeprav bi morda mogel biti. Zanima me namreč, zakaj ne najdem ali pa mi ni namenjena prava ljubezen? Ker v tej 17-letni vezi že dolgo nisem občutila ljubezni, sem jo poskušala poiskati drugje. Na mojo žalost sem naletela samo na še večja razočaranja. Vedno sem potegnila ta kratko, bila izigrana, zavrnjena, skratka sem doživela še večjo razočaranje, kot jo imam v tej vezi. Iz te veze kjer sem, kar tako ne morem iti, ker imava skupno premoženje in otroka. Ali bi lahko prosim pogledali (če se lahko to pogleda/vidi) kaj je vzrok tega "začaranega" kroga nesrečne ljubezni pri meni? Naj povem, da tudi prej nisem imela sreče v ljubezni. Zanima me ali  je to karma, prekletstvo, uroki, ali pa sem čisto sama kriva za to? In če sem, kaj naj storim, da bi mi bila ljubezen vrnjena. Govorim o ljubezni med dvema, ki se imata rada, sta zaljubljena.

Re: LJUBEZEN

Dobrodošla na forumu.  wink

V tebi se zazna podzavestna agresija do moških in podzavestna odvisnost od popolne zveze in popolnega partnerja.

Tu se prav tako začutijo stvari od primarne družine, odnos med mamo in očetom, ki je vplival nate in je tudi to dobro, da ozavestiš vse, kar te moti/je motilo na njunem odnosu in razrešiš.

Te vzorce lahko razrešiš po procesu transformacije na vrhu foruma. Podporo imaš. Če pa čutiš, da ne zmoreš sama, lahko obiščeš osebno karmično diagnostiko.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com