1

Tema: Zavrnitve

Lep pozdrav,

rada bi spremenila nekaj na sebi in prosim za pomoc.
Ponovno se mi je zgodilo da sem se z nekom zacela dobivati. Kazalo je lepo. Oba sva bila zelo zagreta. In potem kar od enkrat se je umaknil. Prakticno cez noc. Zgubil je ves interes zame.

Ne vem zakaj se mi to dogaja. Se bolj sem razocarana ker mi je bilo mar zanj in lepo z njim. In dejansko ne morem nic storiti. Ker se je tako odlocil. Se umaknil. In nekako ne morem dojeti da sem kot clovek tako malo vredna.

Tako,da res ne vem zakaj zanj nisem dovolj dobra. Drugace ne bi rekla, da se tako pocutim na splosno.

Bom hvalezna ce mi lahko pomagata najti vzrok. Oziroma ce mislita da lahko v tej situaciji se kaj naredim. Skoda mi je vse pustiti ker sva se ujela.

In se ena stvar me muci. Vedno kadar mi je bil kdo res vsec ali sem se zaljubila, se je vse koncalo. In se slabse,ko sem bila res zaljubljena me je nekdo grdo zmanipuliral. Tako da te leta dozivljam razocaranja za razocaranjeml. Ne vem s cim to privlacim.

Hvala.

Re: Zavrnitve

Kristal pozdravljena,

pri tebi se zazna vzorec, da drugim daješ večjo pomembnost in vrednost kot svoji duši. Ne samo sebi, kot osebi. Ampak Duši, božanskemu v tebi. Začuti se tudi odvisnost od odnosov.

Ko oseba to začenja delati - da daje prednost drugim pred ljubeznijo do sebe, se poruši globoko ravnovesje na finih energijskih ravneh, ki vedno sledijo istemu principu - da je najpomembnejši odnos v prvi vrsti odnos do Boga, božanskega, stvarnika ... kar kateremu pomeni tista najvišja energija - poenostavljeno rečeno, drugi osebi daješ več ljubezni, kot jo daješ sebi.

V kolikor začutiš to pri sebi, lahko predihaš in sprostiš omenjene vzorce.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com