Tema: vzroki

Pozdravljeni,

prosim lepo za vpogled v moje biopolje. Nekako skozi celo življenje, najbolj pa v preteklih 10 letih, se mi "dogajajo" razne bolezni, poškodbe, finančne, partnerske težave.. Vsakič, ko se neka zadeva "poštima", ne zadane nekaj drugega. Trenutna diagnoza je cista na češariki.. tretje oko, zanimivo smile, čeprav prav nič smešno. Prej pa poškodba vratu, kolena (baje je tu moj visok ego posredi), čeprav sem drugače skromna (v materialnem smislu), vedno na voljo drugim, težko rečem ne, ljudem, ki me zaprosijo za pomoč.. vem, da si škodujem s tem, ko grem velikokrat preko sebe, preko svojim trenutnih zmožnosti. Resnično si želim poiskati vzroke za vse to, predvsem s karmično diagnostiko (prebrala knjigo Marjana Ogorevca, ki so me zelo pritegnile).

Kot že zapisano, bi prosila za vpogled v moje biopolje. Vedno bolj pa se nagibam k temu, da bi prišla tudi na individualne terapije.

Hvala lepa v naprej in lp,

Lana

Re: vzroki

Pozdravljena Lana,

kanon proporcev je napisal/a:

vedno na voljo drugim, težko rečem ne, ljudem, ki me zaprosijo za pomoč.. vem, da si škodujem s tem, ko grem velikokrat preko sebe, preko svojim trenutnih zmožnosti.

Jaz bi na tvojem mestu najprej razrešil tole kar navajaš- ker že to je dovolj. Nima smisla iskati drugih stvari, dokler se ne razrešijo že ozaveščene stvari.
Lahko greš po postopku, ki je napisan na vrhu teme, če ne pa piši na spodnji mail.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788