1 Nazadnje urejal Sigi (12.01.2019 17:05:44)

Tema: Aktivacija matičnih celic

Ta metoda je zamišljena kot podporna metoda pri celostnem zdravljenju. Namenjena je tistim, ki obvladajo delo z bioenergetskimi metodami in upoštevajo vse zakonitosti (etika, delo v najvišje dobro, zavest o celostnem zdravljenju).

Prek kakšnim letom dni sem zasledil o eksperimentalnih postopkih zdravljenja z matičnimi celicami na določenih klinikah (klasična medicina) po svetu (o Sloveniji nisem našel informacij).
V grobem povedano to poteka tako, da zdravljencu podrejo imunski sistem, dozirajo matične celice in nato čakajo da zadeva začne delovati. To se mi je zdelo precej agresivno, zato se mi je porodila ideja o drugačni aktivaciji teh celic.

Teorija:
Človeško telo v nekaterih svojih tkivih poseduje lastne matične celice. Tako se mi je takrat utrnila misel, da bi matične celice aktiviral z bioenergetsko metodo, jim dal nalogo (recimo zdravljenje ali regeneracijo ali pomlajevanje tkiva, itd.), nato pa opazoval kaj bi se dogajalo.

Praktični del:
- povežem se v Axis Mundi (theta ali delta glasba fino paše zraven)
- lahko se tudi izvede meditativna tehnika
- izrazim namen (recimo: aktiviram svoje matične celice za regeneracijo svojega srca in žil)
- opazujem pretok (v tem delu mi je velikokrat prisoten tremor v udih - rahlo tresenje - prijetno, jaz si rečem da so se celice zbudile  smile )
- zaključim z zahvalo telesu in včasih rečem naj se obnovi zaloga matičnih celic v tkivih (se začuti ta potreba)

Ugotovitve:
- metoda ugodno vpliva na počutje, tudi celjenje ran in razjed se pohitri, nasploh se čuti da se nekaj popravlja v telesu, včasih je občutek kot da se je vse lepo postavilo na svoje mesto.

Metoda je napisana "bare bones" (gola osnova), uporabite domišljijo pri vsakem koraku.
Predlogi, kritike, pripombe, izkušnje in opažanja so zelo dobrodošli in vas pozivam, da jih ubesedite tu.
Želim vam prijetno in odgovorno ravnanje s tem znanjem.

LP
Žiga

Tu in zdaj.