1 Nazadnje urejal Andromeda (12.01.2019 12:27:11)

Tema: Akaški zapisi

Pozdravljeni vsi na forumu  smile
Ker sem v takem zivljenjskem obdobju, da nisem prepricana tocno kaj izbrati, da me ne bo popeljalo na tezjo zivljenjsko pot, sem se zacela zanimati za akaške zapise, v katerih so zapisane lastnosti nasih dus. Tako bi se lahko teoreticno odlocala za bolj prave stvari in ne za stvari za katere samo mislim, da mi prinasajo kaj dobrega.
Zanima me ali ima kdo kaksne izkusnje s tem da mu je kdo prebral njegove akaske zapise, ali pa je to storil sam? Kako je to zgledalo?
Je kdo prebral knjigo Modrost akaških zapisov od Lise Barnett? Sama jo nameravam v kratkem.
Vse dobro  smile smile

Re: Akaški zapisi

Kakor jaz razumem Akaške zapise je to znanje o vsem kar je (stvarnikova zavest?). Predstavljam si jih kot ogromno eteralno knjižnico. Nekateri so se naučili ali imajo dar dostopati do tega znanja (jasnovidnost in jasnovednost?).
Sam sem nekajkrat zavestno skušal dostopati do tega znanja, uspelo mi je enkrat in sem si naložil ustrezno poklicno znanje. Ko sem poskušal še naslednjič sem se sam zablokiral zaradi stresa, znanje ni bilo dobljeno in sem moral improvizirati, a se je čisto okej izšlo smile

Tu in zdaj.

Re: Akaški zapisi

Sigi je napisal/a:

apise je to znanje o vsem kar je (stvarnikova zavest?). Predstavljam si jih kot ogromno eteralno knjižnico. Nekateri so se naučili ali imajo dar dostopati do tega znanja (jasnovidnost in jasnovednost?).
Sam sem nekajkrat zavestno skušal dostopati do tega znanja, uspelo mi je enkrat in sem si naložil ustrezno poklicno znanje. Ko sem poskušal še naslednjič sem se sam

Kako pa zgleda, da si nekaj naložiš iz te knjižnice? Si to naredil preko kakšne meditacije?

Re: Akaški zapisi

To sem storil z bioenergetsko tehniko (namen+postopek+upoštevanje vseh zakonitosti).

Tu in zdaj.