1

Tema: zdravstvene tezave pri otrocih

Pri nasem todlerju se je pri nekje 15mesecih pojavila tezava ki zal le napreduje. Najprej se je po doloceni hrani pojavil tekoc kakec. Sum je bil na alergije, z izlocanjem smo nekako 'potrdili' alergije. Od glutena dalje. Pri nekje 18mesecih sva bila na dveh razlicnih bioresonancah, povsod so potrdili alergije, spisek je bil dolg ved kot eno a4 stran.
Kmalu po 2. rojstnem dnevu pa se je zacelo slabsati. Ni vazno kako striktno se drzimo dijete ne pride vec nazaj na kakec kot je bil. Res je zal da se zadnje tri mesece bolj slabo drzimo te dijete, razlog je zelo zahteven dojencek, nimam niti si casa umit zobe vec kot enkrat tedensko.
Pri enem homeopatu v at smo ze bili. Granule predpisane za en teden. Spanje se je med jemanjem poslabsalo, bil je se bolj priliman name in kakec je postal tekoc kot mleko, otrok zadna dva dni zavracal vso hrano.
Bolezni pri tako majhnih otrokih naj bi prenesli starsi. Glede na to da mu posvecam resnicno ves moj cas, tudi v sluzbo se po porodniski nisem vrnila (kot samohranilka si to na dolgi rok ne bom mogla privoscit), mi ni jasno s cim mu toliko skodim..