1

Tema: Čustvena otopelost in želja po ponovni povezavi

Pozdravljeni,

kot že piše v naslovu, me najbolj muči čustvena otopelost, ki se mi je pojavila kakšen mesec nazaj in se je ne znam rešiti. Otopelost predvsem do moža, ki sem ga vedno imela zelo rada in mislim, da nimam ravno razumskega razloga, da ga ne bi imela rada ali da bi razmišljala o razhodu. Imava krasno hčerko, lep dom in nekako urejeno življenje. Gre za procese, ki se dogajajo znotraj mene, pa ne vem, ali je to samo neka moja tema (po djotishu sem pravkar vstopila v sade sati, Saturn gre najprej skozi sedmo hišo, to je partnerstvo oz. odnosi). Gre za to, da se z njegovimi starši nikoli nismo dobro razumeli, z njihove strani čutim velike negativne energije. Je možno, da mi jo kdo pošilja in nisem zaščitena? Njegov oče je sedaj sicer zelo bolan in ne govori, je pa bil po vedenju narcisoidna osebnost (kot iz knjige V objemu narcisa, ki jo berem, da bi take ljudi lažje razumela), moja tašča pa mu igra žrtev in je hkrati odlična manipulatorka. Moj mož je torej bil od vedno vajen močnih manipulacij z vseh strani in ko sem to ugotovila, sem začela z njim manipulirati še jaz, saj nisem prenesla, da ne vidi, kaj mu ljudje delajo in kako to vpliva na naše življenje. Takšnih odnosov sem bila sita že iz svoje družine, namreč moja babica (mama moje mame) je imela enake vzorce obnašanja in tega res nisem več hotela v svojem življenju. Razumem, da ljudje razvijejo narcisoidno motnjo zaradi težkega otroštva, vendar je z njimi nemogoče normalno komunicirati, tako da vem, da se je bolje umakniti, če ne želiš igrati žrtve oz. se ne želiš zapletati sploh. Toliko vem o psihologiji, sem se malo opremila z znanjem, da znam prepoznavati čustvene vampirje. Vseeno pa še nimam občutka, da bi se znala pred njimi dovolj zaščititi. Mislim, da sem empat in da zato še bolj vse čutim.

Želela in pričakovala sem torej, da bo moj mož moški z lastnim mnenjem, ne pa nekdo, ki mu drugi vsiljujejo mnenje. Ko sem ugotovila, da tudi moje vedenje zgleda kot manipulacija, sem se odločila, da tega ne želim več. Od takrat je nastala nekakšna praznina, kot da imam vsega dovolj. Pa vendar je krasen človek, dela na sebi, pravkar je na duhovnih delavnicah, da bi se dvignil na višjo vibracijo in se izvil iz primeža teh manipulacij. Mene pa čustva ne ubogajo in ne vem, kaj lahko naredim v tej smeri? Rada bi čutila toplino ob bližini, kot sem jo vedno. Morda so v meni še stare zamere in jeza, ker ni prepoznal toksičnega odnosa s strani njegovih staršev, ki sta nam 7 let pošteno grenila življenje (nakar smo se preselili daleč stran v boljše okolje). Vendar razumsko vem, da ni mogel, da ni vedel, on je bil tega vajen, ne želim ga kriviti in mu zameriti. Ali pa še ni postal moški, ki ga odslej rabim oz. želim? Torej moški, ki bo imel mnenje, ki bo odporen na manipulacije. Ne vem, resnično sem izgubljena.

Veliko berem tudi o tem, da je trenutno na Zemlji težek čas in mislim, da so me tudi te energije nekako vrgle iz ravnotežja. Berem, da je Zemlja vstopila v 5. dimenzijo in dokaj dobro se prepoznam v znakih, ki kažejo, da se tudi duša in telo privajata na novo dimenzijo. Ne vem pa, kako si pomagati, kaj lahko naredim, da bi mi bilo bolje? Včasih imam tudi sanje, kako sem čustveno hladna in bi raje bila sama, ampak mislim, da si moja duša tega v resnici ne želi, ne vem. Ne znam se povezati z njo, da bi prišla do pravih odgovorov.

Upam, da vam uspe pogledati v moje biopolje in kaj videti. Sicer bi pa z veseljem kdaj prišla na kakšno seanso.
Hvala za odgovor.