1

Tema: Tezave pri branju, pisanju

Pozdravljeni,

zanima me, kaj se dogaja pri moji hcerki, stari 7 let, saj kljub vsakodnevni  bralnih in pisalnih vajah ni napredka. Prosila bi vas, ce lahko pogledate  relacijo med mano in njo. Ali moram jaz kaj sprejeti/spremeniti?
Kako ji lahko pomagam?

(P.s. v jeseni imava  glede tega preglede)

Hvala za pomoč.

Re: Tezave pri branju, pisanju

Zdravo Ustvarjalna,

pri pregledu tvojega biopolja in biopolja tvoje hčerke se zazna sledeče in boš sama pri sebi prepoznala, če je kaj na tem - potem lahko delaš v tej smeri sama.

Začuti se stroga vzgoja tvojih staršev - lahko si pogledaš pri sebi, kdo je bil posebej strog in zahteval od tebe, mogoče zate in takrat za tvoja leta prevelike obveznosti. Kot da si pri sebi nekako potisnila v ozadje, a nikoli razrešila.
To se je nekako preneslo na hčerko. Kar lahko ti narediš pri sebi je, da razrešiš lastne travme ali občutke, vezane na strogost in pričakovanja tvojih staršev iz tvojega otroštva. Ni obvezno, da je vezano na tvoje bralno in pisalno napredovanje. Lahko je karkoli si čutila, kot pritisk in preveliko obveznost, kateri nisi bila kos.

To boš najbolje vedela ti, a lahko bi stari starši (če so še živi) še sedaj vplivali in nate in nanjo.

Odnos do staršev lahko razrešiš po procesu transformacije na vrhu foruma. Pri tem si poglej morebna lastna pričakovanja in prevelik pritisk na hčerko ter vezanost na sistem, kako bi po sistemu mogla hčerka napredovati in tudi to zavestno spustiš.

Pa javi, kako je šlo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com