Oj, špelca13 smile

spelca13 je napisal/a:

Mene samo zanima, kako lahko sam sebi najbolj učinkovito pomagaš, da nekoga preboliš in pozabiš, torej da ne boli več, da nimaš do osebe nobenih pričakovanj itd.

Medtem ko čakaš na poglobljen odgovor, ti pošiljam pesmico. Predlagam poslušanje 5-krat na dan, dokler ne pride v podzavest. wink Poskušaj na zadevo pogledati z malo humorja... te bo sprostilo in boš lažje prebolela in razrešila, kar te muči.

http://www.youtube.com/watch?v=uxHZcyubl1U

P.S.: Predvidevam, da gre za ljubezensko hrepenenje, sicer se opravičujem za napačno razumevanje.

Lp

2

(56 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Ninja je napisal/a:

Pa še to - z dovoljenjem fanta delim njegovo izkušnjo. Včeraj je odpiral S. P. in sva ves dan posvetila birokraciji in urejanju vseh pripadajočih zadev (ajpes, durs, banka, ZZZS ...). Ves čas naju je spremljal občutek, da počneva pravo stvari in tako mora biti, med podpisovanjem pogodbe pa se je na listu pojavilo še belo pero smile Lepo je, ko dobiš takšna znamenja in potrditve. Hvaležna sem tudi za to  :srcek:  :srcek:  :srcek:

Čestitke in srečno! smile  :prst:

Hvala vsem za napisane izkušnje in napotke. Zelo zanimivo branje smile  :prst:

Super, Nina, se že veselim smile Srečno!

Zdravo smile

Mene pa zanima, če je mogoče kvalitetno napraviti postavitev družine po metodi Berta Hellingerja z znanjem, ki ga imamo z delavnic Pesem duše in na kakšen način? Metoda me je pritegnila, vendar trenutno nimam možnosti udeležiti se delavnice.

Hvala.

6

(13 odgovorov, vpisanih v Zdravo življenje)

Fiona je napisal/a:

Za kano vem, da sivih las ne prekrije popolnoma, ampak se obarvajo bolj na oranžno.

sad  hmm Škoda. Hvla Fiona za odgovor. :rose:

7

(13 odgovorov, vpisanih v Zdravo življenje)

Živjo, tudi mene ta tema zelo zanima.

Zanima me, če kana ali pa npr. Logona prekrijeta tudi sive lase?

Ninja je napisal/a:

Najbolj mi je zanimiv zadnji stavek, in sicer da je biopolje et-jev, kot jih imenuje Marjan, bolj čisto. Omejitev in škodljviih programov ne pridobivamo le na Zemlji, reševala sem tudi že programe, ki sem jih prinesla od drugod in so bili vidni sedaj, v mojem zemeljskem življenju. Zanima me:
- ali v drugih dimenzijah ne nastajajo destruktivni programi, ki vplivajo na nas ali je morda vibracija manj moteča od zemeljskih ali je drugače vidna -> zakaj je biopolje et-jev čistejše?
- kako so posledice učenja na drugih planetih drugačne od Zemlje?
- ali ni Zemlja enakovredna drugim dimenzijam, planetom, galaksijam, v čem se učenje na Zemlji razlikuje, če naj bi bili zemeljski programi bolj destruktivni?

Ninja, ti bom poskušala odgovoriti, tako kot jaz vidim stvari oz. tako kot sem jaz razumela Marjanovo pisanje.

Biopolje ET-jev je lahko z zemeljske perspektive bolj čisto kot biopolje povprečnega Zemljana, ker se na Zemlji v manjši meri aktivirajo programi, ki so bolj značilni za druge planete. Recimo: ET, ki prvič stopi na Zemljo v sebi ne nosi agresije do mačk, ker preprosto na planetu, iz katerega izhaja NI mačk. Lahko pa v sebi nosi agresijo do 'bogsigavedi česa', ampak se mu na Zemlji ne more aktivirati, ker na Zemlji ni tega 'bogsigavedi česa'. In bi bilo agresijo do 'bogsigavedi česa' brez smiselno reševati, ker ima dovolj drugih aktualnih problemov, ki so dejansko zreli zareševanje oz. je bil tudi namen inkarnacije na Zemlji, da se jih razreši. Verjetno se Marjan, kot tudi ostali terapevti, pri pregledu biopolja osredotoči na tisto, kar osebo muči v tem življenju, zato mislim, da mu najverjetneje ni dan vpogled v celotno biopolje osebe, ker je slednje preprosto neskončno, pač pa se osredotoči na tisto, kar je za osebo relevantno.
To pa je v večini primerov: občutek nemoči, tujosti, izgubljenosti, izvrženosti iz sveta, nesprejetosti, ujetosti, želja po begu... skratka neprizemljenost. Vsekakor dovolj destruktivni programi, da ti ni dolgčas v življenju wink

Ninja je napisal/a:

ali ni Zemlja enakovredna drugim dimenzijam, planetom, galaksijam, v čem se učenje na Zemlji razlikuje, če naj bi bili zemeljski programi bolj destruktivni?

Vsekakor je Zemlja enakovredna drugim dimenzijam. Sem skoraj prepričana, da so nekateri destruktivni programi, ki so iz drugih dimenzij, galaksij nam z zemeljskega vidika tako tuji, da niso niti na dosegu naših zaznav. In se na Zemlji ne morejo realizirati niti aktivirati. Vesolje je brezmejno, kakor je tudi brezmejno raznoliko. Mi zadeve rešujemo, dojemamo in vidimo z zemeljskega vidika, kar seveda je prav.

9

(56 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

wink  Seveda, čisto pozabila. Mam menda podzavestni vzorec okoli riti v žep wink  lol

10

(52 odgovorov, vpisanih v Razno)

Temple Grandin: Živali nas človečijo (Kako živalim zagotoviti vredno življenje) :srcek: 

Avtorica je avtistka, sicer pa ameriška doktorica znanosti (zoologije). Ker je avtistka razmišlja podobno kot živali - v slikah (in ne v besedah). Super knjiga - izveš marsikaj novega o živalih, tudi marsikateri stereotip pade.

Članek o njej in knjigi: http://delo.si/zgodbe/sobotnapriloga/te … krava.html

11

(56 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Ninja, tale z medvedom zmaga. :prst:  big_smile

Tina je napisal/a:

Najboljše je pa brat, ko ena ki po vrtu skače in se s srnicami druži, drugi, ki z medvedki zajtrkuje govori o čarovnijah  cool  :prst:

lol  :prst:

Spelca13, ena povezava za srnico - mogoče najdeš kaj zase. smile

http://www.shamanicjourney.com/article/ … d-kindness

Lp :rose:

12

(52 odgovorov, vpisanih v Razno)

Mojca Kumerdej: Temna snov.   :prst:  :prst:

Sprašujem zase. Sem se že toliko navadla, da komaj opazim, vidim pa, da drugi ljudje nimajo tega vedno. Pa sem pol pomisla, če bi se dalo to odpravit smile

Hvala Malina, zelo izčrpno. :prst:  :rose:

Hvala Malina :rose:  Poznaš mogoče kakšen recept, kako zadevo omiliti (poleg čajnih vrečk, kumarc, pudra, peteršilja in odganjanja strahcev)?

Zdravo,

mene pa zanima znak česa so polne vrečice pod očmi (nabuhli podočnjaki). Sploh če je stanje konstantno, in sicer že od malega (se pravi ni posledica premalo spanja, prepite noči, jokanja..).

Zanima me po TKM (ali podobnem sistemu) s katerim organom so povezani podočnjaki, s katerimi vzroci...

Hvala. smile

17

(15 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Ahm... ne vem točno, verjetno so, ampak so nianse. Verjetno se mora še malo usest. Sem pa opazila, da imajo ljudje malo drugačen odnos do mene oz. ene stvari, ki so me totalno motile, jih več ne počnejo. smile

Malina je napisal/a:

ja saj enega imam malo na sumu, da se je danes smukal okoli wink
:srcek:

big_smile  smile  :prst:

Malina je napisal/a:

drugače pa imam vsekakor enega stalno ob sebi, ker imam tatu  big_smile

:srcek:

Lepo :rose:

19

(15 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Lepa in prijetna delavnica je bila, res. Zelo intenzivna, veliko novih in koristnih zadev. smile  Hvala Urški in Zoranu. :rose:

Ninja  :prst:  :srcek:

Malina, ne rabiš wink Odpri se jim v meditaciji ali pa preberi kakšno knjigo o njih in hitro boš prepoznala znake njihove prisotnosti in vodstva. :rose:

21

(56 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Ninja je napisal/a:

Zato nekatere informacije, ki sem jih prejemala, niso prihajale dejansko od Boga in vodnikov, ampak so bile produkt mojih želja, mojega uma, prav tako sem tudi dejanske informacije pogosto napačno interpretirala. Posledica je bila, da sem sprejela kar nekaj odločitev, ki mi niso prinesle nič dobrega. Ker sem verjela, da delujem v skladu z najvišjim dobrim, "za nagrado" pa sem trpela, sem bila jezna na Boga, vodnike, in jih krivila, češ: Jaz naredim kot mi rečete, nato pa trpim.

Hvala Nina, da si delila izkušnjo. :rose:  Ravno zaradi zgoraj navedenih vzrokov imam jaz za sebe veliko nezaupanje v delo z energijami. Težko prepoznam, kdaj dobim tisto pravo informacijo, kdaj pa je 'informacja' moj umotvor. V slike in stavke preprosto nimam zaupanja, ker vem, kaj vse sem si sposobna namislit (in to pri belem dnevu z odprtimi očmi četudi obdana s skupno ljudi wink ). Zaupam edino občutkom, ker občutka ne znam zaigrati, vendar pa se tu spet pojavi problem, ker slabo občutim hmm  hmm  hmm 

Najraje delam z reikijem in skalarnimi, ker se nekako odmaknem (včasih padem v neko stanje zamaknjenosti, odsotnosti), ko to delam. Mislim, da zavestno blokiram kakršnekoli informacije, ker me vsaka spravi samo v stisko, ker spet ne vem, ali ji je vredno verjeti. Na ta način dela z energijo (da se odmaknem) sicer dosežem neko trenutno stanje umirjenosti, vendar pa težko kaj ozavestim in verjetno posledično tudi ne prizemljim.

Ne vem ravno, kaj bi naredila, da bi se pomaknila naprej.

Res imate lepe izkušnje.  :rose: Tvoja Maxim me je še posebej pritegnila.  :prst:

23

(56 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

lol   smile

Aja, še nekaj moram povedat. big_smile Pred dvema dnevoma sem energijsko očistila svojo sobo in hišo. Po končanem čiščenju sem šla iz sobe in ko sem se čez kakšno uro vrnila sem zaznala vonj, kot da bi nekdo na novo prepleskal sobo!! smile

Zdej pa menda res ne več, no. wink