1

(5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Lep pozdrav.

Ker se tudi sam ukvarjam s šolanjem za terapevta in občasno napravim kakšno terapijo, imam eno ali dve vprašanji.

Pred nekaj dnevi sem bil s prijateljico, ki je zgledala precej zdelano (utrujeno). Ko sem ji pogledal v polje sem začutil, da od kolen navzdol sploh ni energijske pretočnosti, prav tako pa sem začutil, da je čisto prosojna. To se mi še ni zgodilo nikoli prej. Občutek je bil, kot da je skoraj ni tukaj. Po navadi začutim v srcu, kaj je narobe, ampak pri njej se je zgodilo, da praktično skoraj celega energijskega telesa ni bilo. Zdaj me zanima, če sem si to pravilno raztolmačil. Za mene je zgledalo nekako takole, da je to dekle, ki je v neprijetni situaciji že kar nekaj časa, začelo podzavestno zapuščati telo, ker ji tukaj ne ustreza.
In ker je očitno neprizemljena, kar pomeni, da ni v stiku s tukaj in zdaj, ji to prav lepo uspeva. Postavila sva axis-mundi in naslednji dan je klicala, da se počuti precej bolje.

Ali je res, da je zapuščala svoje telo? Kako bi bilo najbolje napraviti terapijo? Ali se to dogaja še komu izmed vas? Če zapušča telo, kam potem hodi?

Hvala za odgovor

2

(62 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Zanimiva tema tale neprizemljenost. Dobro, da sem naletel na vas in to v pravem trenutku.

Dan ali dva nazaj sem govoril s prijateljico, ki je delovala zelo utrujeno in prestrašeno. Cel čas so ji rojile po glavi misli (to in ono). Pa saj ni potrebno, da poglabljam. Zanima me namreč, če je preveč razmišljanja povezano z neprizemljenostjo? Ker tudi pri sebi opažam, da imam trenutke, ko kar razmišljam in razmišljam.

Hvala za odgovor.