1

(3 odgovorov, vpisanih v Razno)

laura je napisal/a:
laura je napisal/a:

Ima kdo kakšne izkušnje z sms vedeževanjem 3040karin irena luna itd...

pa kaj nima nihce izkusnje s temi vedezevalkami prosim za kaksno informacijo..l.p

Pozdravljena.

Jaz imam izkušnjo z vedeževanjem. Lahko rečem, da je meni osebno kar nekaj stvari ugotovil v nulo, vendar se je popolnoma zmotil v napovedi glede zaključka neke "veze". Namreč napovedal je ravno obraten konec od tega, kar se je zgodilo v resnici. Mogoče mu je samo spodletelo, saj drugače kar obvlada oziroma bi rekla, da ima sposobnost jasnovidnosti.
Jaz ga še vedno občasno kontaktiram na teh številkah. Ne pa več tako pogosto, saj sem bila zelo razočarana, ker mi je okoli zame najbolj bolečega odnosa (tega sem tudi opisala na tem forumu pod "Čustvena manipulacija ali obdobje sade satija", ki ga najdeš pod "Karmična diagnostika), ki sem ga kdaj koli imela, napovedal točno obraten razplet, kot se je zgodilo v resnici. In ker sem mu jaz kar vse verjela oziroma veliko stavila na to, kaj mi odgovarja, sem doživela potem še bolj hladen tuš, kot bi sicer, če ga ne bi spraševala o koncu oziroma kako se bo neki odnos zaključil. Res je napovedal točno obratno od tega kar je bilo v resnici.

Vijolica

Oglaševalski del sporočila je bil izbrisan. Prosimo preberite politiko foruma. Hvala, Admin

Urška je napisal/a:

Na našem forumu se ne ukvarjamo z djotišem. Zato se za vsa vprašanja glede Sade satija raje obrnite na kakšen djotiš forum ali na djotiš svetovalca, kjer vam bodo znali strokovno svetovati.

Hvala, vendar ni vprašanje bilo o sade satiju, vendar zakaj se mi je to, kar sem opisala, zgodilo. Torej čustvena manipulacija, ki sem jo opisala. Sem prosila tudi za vpogled v biopolje, če se vidi, zakaj se mi je to zgodilo. Sade sati sem izpostavila, kot moje predvidevanje tega dogajanja, ker sem si sama izračunala, da sem sedaj v obdobju sade satija.

Lp

Vijolica

Pozdravljeni.

Že nekaj časa spremljam vaš forum in mi je zelo všeč.  Morda boste lahko odgovorili tudi meni oziroma mi pomagali.

Po djotišu sem v obdobju sade satija. Vem, da se sade sati vsem ljudem zgodi na vsake 29 let (nekje sem zasledila da na 22 let) in da traja 7,5 let in da bi naj v tem času šli čez težje preizkušnje. Kolikor sem zasledila so tri faze sade satija v obdobju 7,5 let. Jaz sem tik pred začetkom tretje faze (začne se mi 27. oktobra letos). In me je zelo strah, kaj me težkega čaka v tej tretji fazi, ki se mi žal končna komaj 24.1.2020.

Moram povedati, da so bile prve dve fazi sade satija zame ubijalske na čustvenem, ljubezenskem, partnerskem odnosu. To kar sem doživela, me je skoraj čustveno ubilo. Nekaj časa sem mislila, da je to moja karma (no mogoče tudi je, in sem zato še bolj v tem času sade satija to še bolj negativno doživela).

Da na kratko povem kaj se mi je zgodilo. Naletela sem na psihopata. Pravega psihopata. Nisem vedela da je psihopat, dokler sem še imela opravke z njim,  čeprav je bilo vse čudno, kar mi je počel in predvsem zlobno. Šele, ko meje dokončno odpikal (naj povem, da česa podobnega v nekem čustvenem odnosu, še nisem doživela,  niti do sedaj vedela, da se lahko kdo tako obnaša. Sicer pa ja, bil je psihopat), sem začela iskati/brskati  po internetu (predvsem in tudi zaradi svojega šefa, ki prav tako kaže psihopatske motnje do večine zaposlenih) in tako usodno naletela na zgodbe žensk, ki so spominjale na mojo zgodbo na čustvenem področju  (če sploh to lahko tako rečem, saj je v resnici šlo za čisto čustveno zlonamerno manipulacijo nekoga, ki je samo in nič druga kot psihopat, ki si išče primerne žrtve za izživljanje svoje lastne hudobije ali naslade, da drugega čustveno ubija) in nato prebrala še strokovno razlago psihologov, da gre za psihopate v odnosu (niso vsi psihopati morilci, eni se zadovoljijo tudi z mučenjem žrtve čustveno in psihično, to kar se je zgodilo meni).

Ta "moj" psihopat je mene mučil leto dni in pol. Ja vem, sama sem kriva ker nisem znala prekinit. Ampak v tem je ravno point vsega. Nisem zmogla, ker me je privlačil in ker je bil na začetku najinega "odnosa" tako prijazen in zaupanja vreden ter tako pozoren. Točno takšen, kot sem iskala, kar doma nisem imela, nimam in si želim imeti. Velika napaka. Bil je samo krinka in jaz idealna žrtev za njega. In potem je začel svojo bolno igro s svojo žrtvijo, torej z menoj.

Po vsaki njegovi zavrnitvi ali bolje povedano njegovem odpikanju (naj povem, da me je vedno po vsakem čudnem in predvsem zame bolečem odpikanju  kontaktiral v smislu, da je imel samo slab dan, da jemlje zdravila, da je zaradi bivše žene in otrok včasih pod pritiskom in ne ve kako se obnaša ipd.  in se mi spet neskončno dobrikal, preko sms-ov - kar je bil glavni način komunikacije med nama, ter mi spet zbujal lažna upanja, da pa se tokrat čisto zares bova videla in da komaj čaka in kako me pogreša itd). Dokler ni prišel dan D oziroma dan srečanja ali ura srečanja, ko ga spet ni bilo ali pa, kar je bilo najpogosteje, je prišel z urno ali več urno zamudo. Ja seveda, čakala sem ga.

Zmes so bila njegova dejanja še bolj grozna, kot na primer, da me je povabil k sebi domov. Sicer najprej na zmenek (ta "zmenek" je res splaniral da se mu jaz zagotovo  nisem mogla izognit, saj je tudi prvič in zadnjič prišel na zmenek celo minuto prej, kot je bila ura zmenka) in na tem zmenku  predlagal da greva k njemu domov.
Do tega pa sploh ni prišlo. Saj je on dobesedno z avtom (rekel je naj se peljem za njim s svojim avtom in da se dobiva pred njegovim blokom) pobegnil in se ni več javil.
Šele par ur kasneje se mi je začel opravičevati preko sms-ov in nato klicati. Čez dva tedna (v tem času se mi je ves čas po smsih opravičeval in sam predlagal ponovno srečanje) pa naredil skoraj isto. Predlagal zmenek in  po eni urni zamudi se le pripeljal na zmenek in se preprosto odpeljal mimo mene ter izklopil telefon. Nato so sledila  opravičila preko sms-ov in nato ponovno  molk iz njegove strani.

Potem se je po treh mesecih molka spet pojavil. Pisal, klical in se hotel videt. Naj povem, da to niso sms -i, ki si jih normalni ljudje pošiljajo. To je bilo tudi  do 30 smsov na dan (ko je imel tisto svojo fazo kontaktiranja) nato pa je sledilo tudi do 3 tedensko ignoriranje iz njegove strani, ko ni napisal niti "zdravo". Ta obdobja ignoriranja (to sem zasledila v enem od odgovorov psihologa) so s strani psihopata do njegove skrbno izbrane žrtve namenjena predvsem temu, da se žrtev "utaplja" v čustveni bolečini (pri meni je bila tudi fizična bolečin v prsih) zaradi fizične in čustvene odsotnosti "ljubljene osebe" (psihopata) ter da ima žrtev občutek krivde, da si je sama kriva, da se ji "ljubljena oseba" - psihopat ne javi, saj ni bila dovolj ubogljiva. Da ima žrtev občutek, da je zagotovo kaj "zagrešila" (naj povem, da sem se jaz ves čas prilagajala njemu, če sem hotela, da me pokliče, ali piše ali da se vidiva. Seveda je bila to samo njegova bolna igra z mojimi čustvi, t.i. pranje možganov).

Potem, ko se je po treh mesecih spet pojavil od nikoder, je trajalo nekaj časa spet neko normalno kontaktiranje iz njegove strani in celo nekaj srečanj je uspel izpeljati z mano.
Naj povem, da nikoli nisem predlagala srečanja sama. Vse je predlagal sam. In nato vedno zamudil na zmenek. Vedno. Tudi uro in več. Včasih sem na čakanju na zmenek prejela le njegov sms, da ga žal ne bo. To me je vedno pripeljalo v fazo norosti. In takrat sem ga začela jaz "bombandirati" s sms - i, zakaj mi to počne itd. To pa je bil ves point njegove igre z mano. Ko je ugotovil, da je dosegel mojo jezo, razočaranje, jok, bolečnino, je bil zadovoljen. Seveda ja, saj je psihopat, ki se je le naslajal nad mojo bolečino.

Skratka vse zgoraj opisano je bilo čudno in zame zelo boleče. Vsakič sem se odločila, da se mu  naslednjič ne bom več javila, da bom zamenjala številko, ker očitno  nisem zmogla da se mu ne bi javila. Vendar tega nisem storila. Pravzaprav sem v fazi čakanja na to, da se mi ponovno javi, da me spet kontaktira,  dejansko norela, besnela. Včasih se mi je zdelo, da bom od bolečin ob njegovi odsotnosti oziroma ignoriranju in molčanju umrla. Čutila sem celo fizično bolečino v prsih.

Naj povem, da čisto na koncu, ko očitno nisem več igrala po pravilih njegove igre je bil še posebej hudoben. Prebrala sem, da ko psihopat ugotovi, da ga je žrtev bodisi pogruntala ali pa samo ne igra več njegove igre, da se ji maščuje, preden jo dokončno zavrže.

Zato me  je na koncu tega bolnega  odnosa vabil na zmenke. Vendar je šlo samo za čisto hudobijo in maščevanje iz njegove strani. Pošiljal je vabila preko sms - ov na zmenek, nato pa 3 tedne na moj pritrdilen odgovor sploh ni odpisal. Čez 3 tedne je spet sledilo isto  vabilo na zmenek in spet molk iz njegove strani. Zadnji taki bolni sms sem dobila, ko je že začel z drugo žensko oziroma ko se je z njo odpravil na morje. In to je bil  za mene pravi šok. Oziroma zares me je bolelo (še vedno me boli), da je sedaj z drugo žensko v normalni vezi. Čeprav mislim, da je to samo njegova igra oziroma maščevanje meni in igra z novo žrtvijo, le da bolj na nivoju.

Na Facebooku sem zasledila njegove objave (še isti dan, ko sem od njega dobila sms za zmenek zvečer, njega pa sploh ni bilo več v Sloveniji) kako je z drugo srečen na morju. In kar naenkrat sta skupaj zaživela, sta v partnerskem razmerju. Spoznali so se njuni otroci. Vse med njima je po slikah sodeč iz Facebooka idealno. To je bil zame razočaranje . Z menoj namreč ni hotel pri belem dnevu niti na kavo. Vse je potekalo zvečer oziroma ponoči. In naj povem še nekaj, nisva bila intimna. Največ kar je dovolil je bil poljub in dotik. Spolnega odnosa ni dovolil, čeprav ga je vedno sam predlagal in vse napeljal na to. Nato pa me zavrnil. Zdaj vem,  da je hotel le to,  da trpim ob njegovi zavrnitvi. Ob vseh njegovih zavrnitvah. Ker je psihopat in sem jaz bila njegova žrtev.

Naj pa povem še nekaj. S tem psihopatom  sva se spoznala na Facebooku in oba sva tolažila drug drugega. Jaz njega zaradi tega, ker ga je zapustila žena, on pa mene, ker sem v nesrečnem razmerju z nekom, ki ima do mene poniževalen, nespoštljiv odnos in me zavrača v ljubezni. Tako se je začelo najino "poznanstvo".
In prav ta, ki me je hinavsko tolažil, da niso vsi moški grdi do svojih žensk, me je potem leto dni in pol imel za žrtev, čustveno žrtev, iz čiste hudobije. Izžel mi je vso energijo. Bolečina pa je ostala. Naj povem, da sem še vedno v razmerju, z istim partnerjem, zaradi katerega sem iskala tolažbo pri napačnem človeku (psihopatu). Partner do mene ni prijazen. Vendar ni  psihopat. In se da tako "živet". Sicer brez ljubezni, brez intime, brez pogovorov.  Ampak gre, ker ni psihopat, samo rad me nima. In mislim, da ženske malo ali pa zelo ponižuje. Vendar ni psihopat. Ugotovila pa sem, da je lahko tudi zelo nasilen, kar sem najbolj občutila, ko sem bila zaradi zgoraj omenjenega psihopata od njega celo tepena. Slišal je namreč en večerni telefonski pogovor s tem psihopatom (zdaj, ko vem, da sem imela opravka s psihopatom, vem, da me je želel vedno kontaktirat v poznih urah samo zato, da bi mi doma povzročil težave).

To zgoraj opisano je trajalo leto dni in pol je bilo nekje v moji drugi fazi sade satija. Še zdaj nisem vredu. Ne morem mimo tega, kar mi je ta psihopat storil. Kako se je igral z mojimi čustvi. Sedaj pa je naenkrat sposoben normalne veze. Do te druge ženske  je normalen (čeprav mislim, da se samo pretvarja, in da bo njegova psihopatska narava kmalu izbruhnila ven).

Sedaj me verjetno razumete, da me je strah tretje, zadnje faze sade satija. In ravno zato me zanima, ali mi lahko morda pomagate z nasveti, kako se naj pripravim, na to tretjo fazo sade satija, da me ne bi spet doletela tako huda preizkušnja (prebrala sem, da se lahko, če le vemo kako, pripravimo na obdobje sade satije, da ni tako hudo).   Ali pa, če lahko morda pogledate v moje bio polje (če sem se narobe izrazila, se opravičujem), zakaj se mi je
to zgodilo, kar sem opisala. Je to morda karma. Ali kaj druga.


Za vsak odgovor ali pojasnitev vam bom zelo hvaležna.

Vijolica