Zaupam vase. Samo dve besedi, pa vendar z izjemno močjo. Kolikokrat dnevno si rečete, da zaupate vase? Verjamete, da imate vse, kar potrebujete v življenju, in da je za vas poskrbljeno v vsaki situaciji? Ljudje se razlikujemo glede na naša izhodišča, prepričanja in izkušnje. Skupno pa nam je, da se lahko razvijamo, sproščamo ovire in dosegamo razvijamo prepričanja, ki nam omogočajo boljšo kvaliteto našega življenja. In vsak izmed nas doseže lahko doseže stopnjo zaupanja, s katero lažje in hitreje dosega svoje cilje.

Kaj je zaupanje?
Poglejmo si praktičen primer. Ena izmed mojih učenk je imela pred sabo opravilo, da zamenja rojstno dnevno darilo - jakno, ki ni bila ustrezne velikosti (namesto velikosti 54 je potrebovala 56). S prijateljico se je dogovorila, da se dobita v trgovini ob 18.00 uri. Načrtovala je, da pride v trgovino, vse poteka gladko, najde jakno iste barve in modela v velikosti 56, jo zamenja, in nato skupaj s prijateljico odide na zabavo. Usedla se je v avto, imela rahlo gnečo v križišču na semaforju, in prišla do trgovine ob 18.00 uri… kot je pred tem razmišljala. Kljub gneči je bil čas ravno pravi. Prijateljica jo je čakala pred trgovino, stopili sta noter, našli razstavljene jakne, med njimi je bila le ena prave barve… velikosti 56. Odšli sta na blagajno, zamenjali jakno in nadaljevali na zabavo.

Kaj želim povedati?
Ker je popolnoma zaupala, da bo vse šlo gladko in ni dopuščala dvoma (kaj pa če te barve ne bo, kaj pa če ne bo velikosti, kaj pa če bom morala v drugo trgovino), je za opravek porabila manj kot 5 minut. Zaupanje je pri tem odigralo ključno vlogo in vidim ga kot bistveno skrivno sestavino na vseh področjih.

O tem učim tudi na Ustvarjalni akademiji Pesem duše, ki letos vpisuje že 11. generacijo. Z ozaveščanjem moči srca in brezpogojne ljubezni ter s celovitim pristopom - združenosti srca, duše in uma – lahko premagamo vse ovire in težave. Vabljeni k raziskovanju samih sebe in odkrivanju moči zaupanja. Saj veste, s pravo mero sočutja do sebe in z razrahljanjem pričakovanjih časovnih okvirov, v katerih bi naj dosegli »rezultate«, se daleč pride.

Zoran Zavor

Aktivnosti:
-    Ustvarjalna akademija Pesem duše
-    Karmična diagnostika
-    Delavnice osebne rasti
-    Life reading

Predstavljajte si, da zaprete oči in v mislih stopate po gozdni jasi, ki vas vodi do vrha gore. Pred vami se odpira širno obzorje. Najlepše barve sveta, zvoki gozda in planin, vonjave, ki prebudijo vse čute. Neskončnost možnosti, svoboda in vznemirjenje. Vaše telo, vaši čuti vas vodijo po poti naprej, v neznano, a pojavi se dvom. A je varno iti naprej? Kaj če stopim z vrha gore in padem? Kaj če pot od tam naprej ne bo predvidljiva in udobna?

Situacija, ki se na prvi pogled ne zdi vsakdanja. Pa vendar je strah pred neznanim zelo pogosto prisotno čustvo. Do neke mere nam seveda koristi, saj nam preprečuje, da bi se ogrozili, ali spravili v nevarnost ali situacije, ki jih ne želimo več ponoviti. Velikokrat pa nas drži na mestu in usmerja naše odločitve… da ne sprejmemo novih priložnosti, da ne upamo tvegati, da hrepenimo zgolj po varnih in predvidljivih scenarijih. Ali kot zgovorno pravi John A. Shedd: "Ladja v pristanišču je varna. Ampak ladje niso bile zgrajene s tem namenom."

Kako se torej soočiti s strahom pred neznanim?

Prvi korak smo naredili že s tem, da smo ozavestili čustvo in sprejeli situacijo, kar so osnovne spretnosti, ki se jih lahko naučimo na Akademiji Pesem duše.

Drugi korak je v spremembi pozornosti, v odločitvi, da strah prenehamo hraniti ter da energijo obrnemo v čisti potencial. Če hočemo ustvariti drugačno realnost okoli nas, moramo tudi začeti drugače razmišljati.

In tretji korak je osvoboditev od strahu, kar lahko naredimo po tej metodi transformacije, s katero občutek transformiramo v čisto zavest in "prazno" mesto napolnimo z energijo radosti, brezpogojne ljubezni ali celo z novim občutkom, ki nas podpira.

Če spustimo omejitve, se odpremo za neskončne možnosti, ki so ponavadi še boljše, kot bi jih lahko načrtovali ali si jih sploh predstavljali.

Zoran Zavor

Dogodki:
-    Reiki tečaj 1. stopnje, 18. september 2020, Ljubljana
-    Ustvarjalna akademija Pesem duše - začetni modul, 26. september 2020, Ljubljana
Aktivnosti:
-    Ustvarjalna akademija Pesem duše
-    Karmična diagnostika
-    Delavnice osebne rasti
-    Life reading

Poletje je čas, ko radi testiramo sveže recepte, ki so lahko prebavljivi in ne zahtevajo veliko truda in energije. Vse pogosteje pa ljudje iščemo hitre recepte za boljše počutje: kako odpraviti stres in njegove posledice, kako izboljšati svoje odnose, kako do več energije v vsakodnevnem življenju in podobno. Najboljši recept za boljše počutje je, da se spoznamo in sprejmemo takšne, kot smo. Razumevanje sebe, svojih prepričanj, kaj nas motivira, kaj potrebujemo in česa si želimo, vodi do dobrega počutja in enostavnega doseganja lastnih ciljev.

Zelo slikovit je primer moje učenke. Pred leti si je zelo želela partnerja, ki bo njena sorodna duša. »Projekta« se je lotila premišljeno, po procesu manifestacije sorodne duše, z definiranjem vsega, kar si je želela podariti partnerju in kaj je želela ustvariti skupaj z njim… Konkretno, jasno in iz srca. Življenje ji je pripeljalo veliko moških, ki so ustrezali »kriterijem«, z eno skupno značilnostjo: vsi so bili zasedeni. Kasneje mi je povedala, da je na silvestrski večer skozi pogovor s prijateljico prišla do »razodetja«. V sebi je nosila prepričanje »Vsi dobri moški so zasedeni.«. Šele ko je prepoznala svojo omejitev, je ugotovila, da ji je vesolje nosilo točno to, kar je želela. Po dobrem smehu ob ugotovitvi je s pomočjo theta healinga na Akademiji Pesem duše odpravila to blokado. Vesel sem bil, ko mi je tekom leta sporočila, da je zmanifestirala svojo sorodno dušo. Kar si želimo, zelo pogosto tudi dobimo, vendar s paketom prepričanj in vzorcev, ki jih nosimo v sebi.

Če živimo zavestno in smo pozorni, kaj nas vodi in od kje izvirajo naši vzorci in občutki, predvsem pa da se skupaj z njimi sprejmemo, smo na dobri poti, da preoblikujemo svoje omejitve in se osvobodimo nezaželenih občutkov. Procesi stečejo lažje, če imate podporo mentorja, ali pa se vključite v celovit program, ki vas sočutno vodi do izboljšanja počutja in večje kvalitete doživljanja vašega vsakdanjika. V vsakem primeru pa se spoznavanja sebe lotite sočutno in potrpežljivo, z zaupanjem v proces in sebe.

Zoran

Prihajajoči dogodki:
-    Ustvarjalna akademija - Pesem duše®: predstavitev, 5. september 2020, Ljubljana
-    Ustvarjalna akademija Pesem duše - začetni modul, 26. september 2020, Ljubljana
Storitve:
-    Ustvarjalna akademija Pesem duše
-    Karmična diagnostika
-    Delavnice osebne rasti
-    Life reading

29

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

Transformacija na trenutno stanje

19.5.2020 bo potekala brezplačna Facebook live meditacija.

Začela se bo ob 18.30 in trajala 30-45 minut.

Meditacija bo glede trenutne situacije, točna vsebina se bo razkrila na meditaciji. Naredili bomo tudi podporo za dobrobit vseh - ljudi, živali, narave, planeta ...

Vabljeni na Facebook stran Društvo Pesem duše .

Hvala, Zoran

MonsteraDeliciosa je napisal/a:

Potrebovala bi vaš nasvet,

glede na napisano in pogled v tvoje bioppolje, je zaznati, da pričakuješ, da te bo druga oseba rešila.
Vsekakor si pa pod vplivom druge sebe in to je dobro da prekineš.
pojdi po postopku:
Postopek je: Postopek
Oseba ti je neglede na to kar ti je povzročila težke misli, občutke ... - ti je pomagala, da se zbudiš in greš naprej, da najdeš samo sebe- to kar dejansko ti si.
če ne zmoreš sama se obrna na Urško ali mene, kontakt je v prilogi

31

(409 odgovorov, vpisanih v Razno)

Glede na trenutno situacijo pošiljamo podporo vsak dan ob 19.00 uri.
Če imaš prej čas, daš namero, da bo poslana ob 19.00 ali če imaš kasneje čas enako.

Kot skupina lahko naredimo veliko več, če ob istem času pošiljamo podporo vsem, ki jo potrebujejo. Ljudi, živali, rastline, država, skupina …  - ne razmišljati o tem kdo jo potrebuje in kdo ne.
Ne usmerjamo direktno energije na določene osebe, virus ali podobno temveč pustimo, da Božansko uredi kam in kdaj rabi iti podpora.

Vzemi si vsak dan čas nekaj minut ali več če začutiš, da pomagamo vsem tistim, ki rabijo.
Koliko dni, tednov je potrebno pošiljati bomo sami videli sproti.

Naredi na svoj način, kako veš.

Hvala

32

(326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Glede na trenutno situacijo pošiljamo podporo vsak dan ob 19.00 uri.
Če imaš prej čas, daš namero, da bo poslana ob 19.00 ali če imaš kasneje čas enako.

Kot skupina lahko naredimo veliko več, če ob istem času pošiljamo podporo vsem, ki jo potrebujejo. Ljudi, živali, rastline, država, skupina …  - ne razmišljati o tem kdo jo potrebuje in kdo ne.

Ne usmerjamo direktno energije na določene osebe, virus ali podobno temveč pustimo, da Božansko uredi kam in kdaj rabi iti podpora.

Vzemi si vsak dan čas nekaj minut ali več če začutiš, da pomagamo vsem tistim, ki rabijo.
Koliko dni, tednov je potrebno pošiljati bomo sami videli sproti.

Odpri se reikiju, da vsi dobijo toliko ljubezni koliko je rabijo, sprejmejo in je v najvišje dobro- (brez razmišljana in direktnega usmerjanja) ter se zapri in zahvali.

Hvala

Virus

Vianna Stibal, ustanoviteljica metode Thetahealing, pravi, da na splošno viruse privlači, če imamo iste ali podobne občutke in prepričanja kot virusi.
Tako kot v svoje življenje pritegnemo osebe, ki so dobre, v redu, super … tako pritegnemo lahko tudi nergače, destruktivne in agresivne osebe …
Enako je z virusi; kakor smo naravnani, takšna je situacija okrog nas. To ne pomeni, da se ne smemo razjeziti, pač pa da ne vzdržujemo tega stanja. Kadar je večdnevna, mesečna ali celo večletna jeza, strah, razočaranje, obsojanje, skrbi …  postane destruktivno za nas in posledično za družino, okolje … mi takrat privlačimo take osebe, oziroma viruse, bakterije, parazite ali glivice.

V prevodu, če se ne ukvarjamo z drugimi destruktivnimi osebami, s katerimi smo obkroženi ali (sabo), se ukvarjamo z virusi, paraziti …

Oseba je večinoma časa v zavesti ali podzavesti naravnana na negativno.
Vianna pravi, da še posebej na viruse (korona) vplivajo občutki:
•    manjvrednosti
•    zlorabe
•    strahovi

Ne glede ali imamo občutek ali celo kompleks manjvrednosti, obstaja večja verjetnost, da pritegnemo virus ali osebe, ki nam to potrdijo.
Enko je za zlorabe; lahko imamo občutek, da smo zlorabljeni fizično, psihično, čustveno ali pa imamo potrebo, da zlorabljamo druge osebe, živali, rastline, situacije …
Strah je vezan na kaznovanje, da bi bili kaznovani ali želimo druge kaznovati.

Vse te občutke lahko rešimo, preden pritegnemo virus ali osebo, ki je »virus« v našem življenju.
Eden od načinov za rešitev je opisan Tukaj

Mamica81 je napisal/a:

Nič nisi omenil, zakaj sem mi je ravno ta slika tako vtisnila, a je to samo zaradi nekih občutkov od nekod, ki sem jih dobila morda od svojih prednikov? Ali dejansko ima kaj veze z mojim možem/tastom? In če je od prednikov, po kateri strani, mamini ali očetovi? 

Zoran je napisal/a:

Dejansko pa, če človek ne spremni programov (destruktivnih) od prednikov, lahko nevede postane tak kot so bili predniki. Znak je lahko ta, da se govori – nikoli ne bom tak kot moj oče ali mama – že to kaže da nas v prihodnosti čaka ravno to, da postanemo to kar nismo želeli postati …

Mamica81 je napisal/a:

Včasih se resno sprašujem, kaj ti znaki in občutenja pomenijo. Do moža sem čustveno otopela, to me resno skrbi. Bom lahko z delom na sebi kdaj spet čutila ljubezen in bližino, je to sploh še v meni ali to pomeni, da je vse skupaj zvodenelo? Ko je človek v takem stanju, dejansko več ne ve, kaj je res in kaj ni oz. kaj še obstaja (morda prekrito s strahom) in česar morda nima smisla več obujati..

Kot sem ti že v prejšnjem sporočilu napisal, da si poišči pomoč, ker verjetno sama neboš zmogla vsega spremeniti.

Mamica81 je napisal/a:

Zato sem mislila, če lahko toliko pogledaš v moje biopolje, da vidiš, če sva z možem za skupaj ali ne?

Kaj boš naredila, če ti pravim, da sta za skupaj, se boš potrudila spremeniti vse te destruktivne vzorce ali boš ostala v odnosu, ker sem ti to rekel? A če ti pravim, da nebosta ostala skupaj – boš kar vrgla puško v koruzo ali boš poskusila spremeniti destruktivne vzorce, občutke …
Ni važno kaj ti pravim jaz, ker nisem vedeževalka. Važno je kaj ti hočeš in pa kaj si pripravljena za to narediti.

Mamica81 je napisal/a:

Ima ta izbruh strahu kaj veze z mojim tastom mogoče? Ali je to samo neki "triger" za neke moje občutke, ki izvirajo od čisto drugod? Je možno, da čutim, da je tastova energija še kje prisotna okoli moža ali kaj takega? Ne vem, pač ugibam vzroke.

Če namesto moža vidiš tasta, te je lahko tega strah, da ne bo partner postal kot mož in se zato zapiraš.
Kot sem ti že napisal poišči pomoč, da boš lažje šla skozi to obdobje.

Pozdravljena Mamica81,
se tudi to zgodi, da se odprejo v nas negativni programi in super, da se oprejo prej preden pride do dejanskega stanja, da jih lahko predelamo.

Najprej ti predlagam, da očistiš odvisnost od popolnosti.
Potem pa vse občutke, ki ti je zbudila ta slika, da spustiš ven, ker je prišla z razlogom, ko je pravi čas, da predelamo destruktivne stvari, se te tudi pojavijo.

Po opisanemu se vidi, da sama verjetno ne veš ali zmoreš (včasih rabimo pomoč drugih) iti prek vseh teh reči.
Dejansko pa, če človek ne spremni programov (destruktivnih) od prednikov, lahko nevede postane tak kot so bili predniki. Znak je lahko ta, da se govori – nikoli ne bom tak kot moj oče ali mama – že to kaže da nas v prihodnosti čaka ravno to, da postanemo to kar nismo želeli postati …
Zato so nam pa dane situacije in ljudje, da lahko to spremenimo preden pride do tega.

Ko se mi ukvarjamo s tem kar nočemo in to traja nekaj mesecev, leto ali več let – nikakor ne moremo v tem času uresničiti svojih idej, zamisli, ciljev … ker večina energije gre tam kam si ne želimo in za zamisli, cilje je ne ostane skoraj nič.

Zato predlagam čimprej poišči pomoč, da odstraniš ovire in da lahko greš naprej v svojemu življenju.

Zoran

36

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

Učiteljska stopnja je namenjena vsem, ki so popolnoma osvojili 3. stopnjo in želijo Reiki poučevati na seminarjih ali uporabljati zase ali najbližje.

Program:
•    meditacija;
•    učiteljski siboli,
•    učenje 1., 2. in 3. stopnje;
•    kako inicirati/posvetiti;
•    načini inicijacij/posvetitev;
•    kako podajati znanje;
•    na kaj biti pozoren;
•    etika;
•    ostalo.

Na tečaju se prejme:
•    simboli za vse tri stopnje;
•    gradivo za vse tri stopnje;
•    certifikat.

Termin: 30.5 2020 od 9.00-16.00
Kraj: Ljubljana

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788 Več: Tukaj

Tečaj vodi: Zoran Zavor specialist za osebno rast in razvoj ter Reiki mojster in učitelj 
Več: Tukaj

37

(1 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

REIKI 3
Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo.

Posvetitev v Reiki 3. nam odpre duhovno raven, ki nam pomaga pri osebnem razvoju. Pridobimo še dodaten simbol DAI – KO - MIO, kateri nam omogoča delovanje na najvišji duhovni ravni, tam kjer nastanejo stvari.

Z Reikijem 3. delamo Reiki blagoslov 63 dni, za našo preteklost, sedanjost in prihodnost, tako da so spremembe velike in hitrejše – postanemo »transformator« za energijo. S tem nam je omogočeno, da lahko zaživimo življenje, ki nam najbolje ustreza.


Energijski pretok postane bistveno hitrejši kot na prejšnji stopnji.

Za lažjo predstavo:
Primer moči in hitrost pretoka energij pri Reikiju gledam takole, kot pri elektriki:
Reiki 1. je kot - 12v elektrika.
Reiki 2. je kot - 220v elektrika.
Reiki 3. je kot – 1000v elektrika.
Reiki učiteljska pa s časom postane elektrarna.


Tečaj vodim: Zoran Zavor


*Tečaj je namenjen vsem, ki že imate reiki 2. stopnje, ne glede kje ste bili iniciirani.
*Možna je tudi ponovitev tečaja, neglede kje ste bili na tečaju.


Prijave in informacije na: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788

Reiki  TV oddaja: TUKAJ

38

(1 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

REIKI Tečaj 2. Stopnje

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost, da pomagamo sebi (fizično, čustveno, mentalno in duhovno) ter,  da lahko pomagamo drugim. S tem, ko se nam srce odpre za brezpogojno ljubezen, pridobimo sposobnost, da pridemo v stik s svojo dušo s svojo notranjostjo. Duša ima dostop do vseh informacij, ki so za naše življenje potrebne, da lahko živimo tako kot hočemo. S pomočjo Reiki energije lahko odkrijemo svoje sposobnosti in potenciale.

Kaj vse lahko z Reikijem pridobimo:
- vzpostavi se povezava absolut – zemeljsko;
- odpira srce za ljubezen;
- poveča se nam energija v telesu;
- vzpodbudijo se naravne obrambne sposobnosti organizma.;
- razstruplja se telo in sproščajo se energijske blokade;
- pomaga pri samozdravljenju in duhovnem razvoju;
- izboljša se psihofizično stanje;
- izboljša se imunski sistem;
- sprošča mišice in živčne napetosti;
- poveča se samozaupanje in samozavest;
- pomaga pri bolečinah in stresu;
- organizem se pomladi;
- pomaga pri kreativnosti;
- pomaga, da spremenimo način življenja;
- prenos energije na daljavo;
- pomoč po operaciji ali poškodbi.

Program:
- delo s simboli.
- delo na sebi.
- delo na prisotni osebi.
- delo na daljavo na osebi, ki jo vidimo.
- delo na daljavo na osebi, ki jo ne vidimo.
- razreševanje vezi od drugih oseb/stvari.
- energijsko urejanje prostora.
- praktični nasveti.
- ostalo.

Za začetek dela z Reikijem je potrebna iniciacija, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, ki se s tokoma iz središča vesolja in iz središča zemlje združi v srcu in od srca potuje naprej v roke. Roke se počasi ogrevajo in če jih položimo na telo večinoma začutimo toploto.

Reiki vzbuja v nas radost, ljubezen in predvsem se v nas naseli mir.
Z Reikijem lahko zdravimo raznorazne bolezni, kot tudi čustvene in mentalne težave.
Enako, kot pomaga nam, lahko mi potem pomagamo drugim ljudem, živalim, rastlinam.
Z iniciacijo v reiki 2, pridobimo večjo sposobnost usklajevanja energij na višjih ravneh. Postanemo prevodnejši za pretok energije. Poveča se tudi hitrost in moč energije v nas, s tem ko v iniciaciji pridobimo simbole. Simboli  nam pomagajo, da se hitreje sestavimo v prvotno stanje enosti. Na tej ravni se začnemo učiti zaznavati, reiki in druge vodnike. Dodatno se poveča samozavest za obvladovanje v vsakodnevnih situacijah.



Tečaj vodim: Zoran Zavor

Tečaj je namenjen vsem, ki že imate reiki 1. stopnje, ne glede kje ste bili iniciirani.

Prijave in informacije na: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788

Več: : Tukaj

Cvetlica je napisal/a:

znam postaviti os zgoraj - spodaj (nebo - zemlja), meditacijo obcasno izvajam, reikija pa ne (se)..

Super, nekaj veš to lahko potem narediš tudi partnerju, če ti dovoli.

Cvetlica je napisal/a:

Predvsem sem v dilemi, ali podpirati partnerja pri njegovih odlocitvah, ali ga spodbuditi, da naj gre se na kaksne preiskave (ne medicinske).. Racionalno vem, da pretirano spodbujanje doseze ravno nasprotni ucinek.

Če partner pozna, da obstajajo alternativne možnosti, lahko mu omeniš -sam pa naj se odloči.

Cvetlica je napisal/a:

Na custvenem nivoju pa me skrbi zanj, in kot posledica tega se mi pojavljajo tudi bolecine v krizu - vsaj tako jih jaz interpretiram.
Boljse, da vas prosim za vpogled, ce je pri meni kaj takega, kar lahko odpravim, da bo obema bolje.

Pri tebi se pa zasledi, da bi rada rešila svet, kar ni nič narobe, če nebi prevzela potem nase. S tem ko želiš nekomu pretirano pomagati, je možnost, da čutiš posledico, kot je bolečina, ki jo navajaš.

Postavi se v os zgoraj-spodaj in spusti ven potrebo, da bi rešila svet. Nato pa jasno namero, da boš najprej uredila pri sebi. Ko boš sebe pošlihtala, boš lahko tudi drugim pomagala – drugače bo bolj težko.

40

(2 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

REIKI Tečaj 1. Stopnje

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost, da pomagamo sebi (fizično, čustveno, mentalno in duhovno) ter,  da lahko pomagamo drugim. S tem, ko se nam srce odpre za brezpogojno ljubezen, pridobimo sposobnost, da pridemo v stik s svojo dušo s svojo notranjostjo. Duša ima dostop do vseh informacij, ki so za naše življenje potrebne, da lahko živimo tako kot hočemo.
S pomočjo Reiki energije lahko odkrijemo svoje sposobnosti in potenciale.

Kaj vse lahko z Reikijem pridobimo:
- vzpostavi se povezava absolut – zemeljsko;
- odpira srce za ljubezen;
- poveča se nam energija v telesu;
- vzpodbudijo se naravne obrambne sposobnosti organizma.;
- razstruplja se telo in sproščajo se energijske blokade;
- pomaga pri samozdravljenju in duhovnem razvoju;
- izboljša se psihofizično stanje;
- izboljša se imunski sistem;
- sprošča mišice in živčne napetosti;
- poveča se samozaupanje in samozavest;
- pomaga pri bolečinah in stresu;
- organizem se pomladi;
- pomaga pri kreativnosti;
- pomaga, da spremenimo način življenja;
- prenos energije na daljavo;
- pomoč po operaciji ali poškodbi.

Program:
- zgodovina Reikja
- osnove Reiki
- stopnje Reikja
- pomoč sebi in drugim z Reikijem
- skupinsko delo z Reikijem
- delo na živalih
- delo na rastlinah
- splošna uporaba
- uporaba Reikija v vsakdanu
- kaj so čakre
- delo na čakrah
- uporaba Reikja v preteklosti
- ustvarjanje sedanjosti
- izbira prihodnosti
- ostalo

Za začetek dela z Reikijem je potrebna inicijacija/posvetitev, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji/posvetitvi vzpostavimo stik z univerzalno Absolutno zavestjo, ki se s tokoma iz središča vesolja in iz središča zemlje združi v srcu.
Reiki vzbuja v nas radost, ljubezen in predvsem se v nas naseli mir.
Z Reikijem si lahko pomagamo pri telesnih, čustvenih, mentalnem in duhovnem razvoju in tudi pri težavah.
Enako, kot pomaga nam, lahko mi potem pomagamo drugim ljudem, živalim, rastlinam.
Reiki lahko uporabljamo v vsakdanu, med delom, prostim časom,..


Tečaj vodim: Zoran Zavor


Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali.

Prijave in informacije na: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788


Več: Tukaj

Cvetlica je napisal/a:

Pozdravljeni!
Upam, da je to vprasanje v vasi moci, da mi boste lahko pomagali:
Partner ima zdravstvene tezave, ki trajajo ze dalj casa, zdaj se je se malo poslabsalo.. ali je kaj v moji moci, da storim in pomagam? Vidite vzrok? Klasicne medicinske preiskave niso pokazale nicesar..
Lp, Cvetlica

Pozdravljena Cvetlica,
Kaj veš delati? meditacija, reiki …?

Cvetlica je napisal/a:

Vidite vzrok?

Drugim ne gledamo brez njihovega dovoljenja, ker ni etično, da nekomu preverjaš njegovo stanje brez dovoljenja.

Ales je napisal/a:

Hvala za odgovor.

Predviden vzrok naj bi bil zastrupljeno telo zaradi parazitov in cepljenja. Tako, da zdaj delamo na razstrupljanju organizma s Sibirsko fitomedicino. Upam, da se bodo napadi kmalu končali.

Ali mu lahko na kakšen drugačen način pomagam z Reikem?

Odpri se Reikiju, tako kot je najbolje za njega - pa brez razmišljanja, kaj vse bi se rabilo narediti ali spremniti.
Pred naslednjim cepljenjem, pa transformiraj cepivo, da se stranski učinki nevtralizirajo ali vsaj omilijo.

Ales je napisal/a:

Neučinkovitost - sklepam, da izhaja iz tega, da se lotim preveč stvari naenkrat in nato marsikatere ne končam.

Kako to, da se tako malo informacij dobi iz mojega polja?

Odloči se da končaš to kar začneš - oziroma napiši cilje, ki jih želiš doseči in se tega drži.

Včasih je ena informacija, včasih pa več, je čisto odvisno od situacije in pa tega kar lahko jaz zaznam, kar rabiš sam ugotoviti in podobnih reči. Ni nič narobe če je malo informacij.

43

(24 odgovorov, vpisanih v Razno)

Bodite ustvarjalni in odprti za vse kar rabite v letu, ki je pred nami.
Izberite barvo s katero želite obarvati to leto, izberite glasbo ... in in in  naredite, da bo po vašem okusu leto 2020.


smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile  smile

44

(4 odgovorov, vpisanih v Razno)

Konec leta je čas, da naredimo analizo tega leta, vse kaj smo naredili, dosegli in vse kar nismo. Če je potrebno komu odpustiti – odpustimo.

Naredimo načrt za leto 2020, kaj vse hočemo doseči- napišimo to in občutimo, da to že imamo.

Koliko začutim, bo leto 2020 v znamenju odnosov. Odnosov do sebe, do tega kar počnemo in  kaj želimo početi.
Partnerski in ostali odnosi bodo v ospredju – zato cilje napišite še posebej za odnose. Kakšne odnose hočete imeti in ne kakšne nočete imeti. To je zelo pomembno.
Mogoče kdo ne razume kaj pišem in podajam primer:
Želim razumevajoče odnose – pravilno. Ne želim se kregati - nepravilno.
Energijo dajemo temo kar si želimo in ne temo kar ne želimo.

V pomoč vam je lahko tudi moja knjiga 2.5 tone odnosa  Link: 2.5 tone odnosa

Želja pa ni dovolj, potrebna je tudi volja, da nekaj naredimo. Za začetek pa odločitev.

Pozdravljen Aleš,

A ste že najdli rešitev?

Zelo malo informacij se dobi iz vašega polja- edino kar jaz zaznam je neučinkovitost. A se obsojate radi neučinkovitosti ali kaj podobnega poglej, če je kaj na temu.

Toplo vabljeni na: predstavitev knjige 2,5 TONE ODNOSA

Avtor:  Zoran Zavor

Založba 5ka

Sreda 25.9.2019 ob 18.00 v Ljubljani, Slovenska 29
Konzorcij: VEČ

O knjigi: VEČ


Dogodek je brezplačen.

Hvala za vašo udeležbo.
Zoran Zavor

47

(3 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

Ustvarjalna akademija Pesem duše - začetek 21. September.

Več: Tukaj

vrtnica je napisal/a:

Pozdravljeni, prosila bi za nasvet. Opazam da nisem edina v tej situaciji, vse bolj pogosto, posebej zenske, imamo tezave z hrbtenico. Ta mesec je to pri meni kar ekstremno, imam bolecine v zgornjem delu hrbtenice, par dni nazaj me je pa se isijas ulovil, temu vsemu so se pridruzile tezave z avtom in ocetom. Prosim za vpogled moje trenutne situacija, na cem moram delati, pa mogoce tudi na splosno kaksen komentar na temo hrbtenice, z cem je vecinoma povezana tema hrbtenice in vratu. Vnaprej hvala.

Pozdravljena Vrtnica,
pri tebi se zasledi, da nimaš časa, da se popolnoma posvetiš sebi.
Hrbtenica je vezana večinoma na kakšno breme nosimo s sabo, kakšen »ruksak« nosimo s sabo. Zamere, konflikti, užaljenost, nemoč, obtoževanje … več je tega bremena in če nimamo predelano nas lahko boli. Hrbtenica in kosti so znak, kako se nosimo v življenju z izzivi ali smo stabilni ali so moteče stvari(situacije, ljudi …)
Pri sebi poglej, kaj se ti dogaja v življenju, kje ne (z)moreš sprejet ali spremeniti situacij ali dogodkov, kašno breme si si naložila in zakaj?
Glede, da imaš bolečine v zgornjem delu hrbtenice, če je to v višini srca – lahko pomeni, da primanjkuje ljubezni.

49

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Manuella je napisal/a:

Pozdravljeni ,
prosila bi za vpogled v biopolje.Danes sem izvedela da mojemu dojenčku ki sem si ga srčno želela srce ne bije več .Sem v 10 tednu nosečnosti
,sem zelo žalostna in kr ne morem vrjet.Stara sem 36 let partner 37 in tako sem se veselila tega otročička.Pred tem sem imela laparaskopsko operacijo zaradi endiometroze še predtem pa operacijo na materničnem vratu zaradi predrakavih sprememb.Po ivf postopku nama je uspelo zanositi a žal se je nosečnost končala z zadržanim splavom.Razmišljam o povezavi ,da me je mama zapustila kot dojenčka pri 2 mesecih materialno je skrbela zame in jo imam kjub temu rada ampak zamere so ostale v meni.Imela je tudi več splavov.Zanima me če bi lahko bil to vzrok ?Hvala za vaš odgovor

Pozdravljena Manuella,
začuti, se nesprejemanje (kar je logično) ker te mama ni sprejela in pa močna agresija, do življenja in usode.
Verjetno je vse skupaj povezano. Predlagam ti, da preden začneta delati na otoku, da si poiščeš pomoč in očistiš svoje življenje. (mail je podpisu)
Glede plodnosti imaš še čas vsaj deset let. Vendar kot sem ti napisal, prej boš očistila lažje bo za vse.

50

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

lanalaura.koletnik je napisal/a:

V zadnjih 7 mesecih sem veliko delala na sebi. Rezultati so opazni. Uspelo se mi je spremeniti in urediti precej stvari.
Z zdravjem nimam težav. Kadarkoli kdo okoli mene zboli,se sama ne nalezem ali pa se mi zgolj pojavijo bolečine v grlu,ki pa v nekaj dneh izginejo.
Delala sem tudi na tem,da si očistim čakre. Čistila sem grlno čakro.
Pred dnevi se mi je zgodilo,da so se znova pojavile bolečine v grlu,ki pa so tudi že minile. Sicer precej čudno,da so se pojavile v poletnem času,ponavadi so se pojavile pozimi.
Zanima me,ali je še kaj kar bi morala 'počistiti' v svojem življenju,pa sama tega ne opazim,nezaznam. Ne vem kje,na katerem področju še delam napake. Mi lahko kakorkoli pomagate?

lp

Pozdravljena LanaLaura,
Težave z grlom niso samo radi virusov, temveč tudi radi tega, če kaj ne moremo ali se bojimo povedati svoje mnenje, stališče … ali če kaj obžalujemo, da smo nekoč rekli, pa bi bilo bolje, da smo bili tiho.
Grlo je nasplošno povezano z izražanjem, pa naj bo to govor, pogovor, petje, slikanje, risanje, pisanje … če nas je stran, imamo odpor, obžalovanje …
To so možne blokade, pa verjetno še kaj.
Poglej pri sebi ko se ti to dogodi, kaj se tisti trenutek dogaja pri tebi.