Toplo vabljeni na: predstavitev knjige 2,5 TONE ODNOSA

Avtor:  Zoran Zavor

Založba 5ka

Sreda 25.9.2019 ob 18.00 v Ljubljani, Slovenska 29
Konzorcij: VEČ

O knjigi: VEČ


Dogodek je brezplačen.

Hvala za vašo udeležbo.
Zoran Zavor

Ustvarjalna akademija Pesem duše - začetek 21. September.

Več: Tukaj

vrtnica je napisal/a:

Pozdravljeni, prosila bi za nasvet. Opazam da nisem edina v tej situaciji, vse bolj pogosto, posebej zenske, imamo tezave z hrbtenico. Ta mesec je to pri meni kar ekstremno, imam bolecine v zgornjem delu hrbtenice, par dni nazaj me je pa se isijas ulovil, temu vsemu so se pridruzile tezave z avtom in ocetom. Prosim za vpogled moje trenutne situacija, na cem moram delati, pa mogoce tudi na splosno kaksen komentar na temo hrbtenice, z cem je vecinoma povezana tema hrbtenice in vratu. Vnaprej hvala.

Pozdravljena Vrtnica,
pri tebi se zasledi, da nimaš časa, da se popolnoma posvetiš sebi.
Hrbtenica je vezana večinoma na kakšno breme nosimo s sabo, kakšen »ruksak« nosimo s sabo. Zamere, konflikti, užaljenost, nemoč, obtoževanje … več je tega bremena in če nimamo predelano nas lahko boli. Hrbtenica in kosti so znak, kako se nosimo v življenju z izzivi ali smo stabilni ali so moteče stvari(situacije, ljudi …)
Pri sebi poglej, kaj se ti dogaja v življenju, kje ne (z)moreš sprejet ali spremeniti situacij ali dogodkov, kašno breme si si naložila in zakaj?
Glede, da imaš bolečine v zgornjem delu hrbtenice, če je to v višini srca – lahko pomeni, da primanjkuje ljubezni.

4

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Manuella je napisal/a:

Pozdravljeni ,
prosila bi za vpogled v biopolje.Danes sem izvedela da mojemu dojenčku ki sem si ga srčno želela srce ne bije več .Sem v 10 tednu nosečnosti
,sem zelo žalostna in kr ne morem vrjet.Stara sem 36 let partner 37 in tako sem se veselila tega otročička.Pred tem sem imela laparaskopsko operacijo zaradi endiometroze še predtem pa operacijo na materničnem vratu zaradi predrakavih sprememb.Po ivf postopku nama je uspelo zanositi a žal se je nosečnost končala z zadržanim splavom.Razmišljam o povezavi ,da me je mama zapustila kot dojenčka pri 2 mesecih materialno je skrbela zame in jo imam kjub temu rada ampak zamere so ostale v meni.Imela je tudi več splavov.Zanima me če bi lahko bil to vzrok ?Hvala za vaš odgovor

Pozdravljena Manuella,
začuti, se nesprejemanje (kar je logično) ker te mama ni sprejela in pa močna agresija, do življenja in usode.
Verjetno je vse skupaj povezano. Predlagam ti, da preden začneta delati na otoku, da si poiščeš pomoč in očistiš svoje življenje. (mail je podpisu)
Glede plodnosti imaš še čas vsaj deset let. Vendar kot sem ti napisal, prej boš očistila lažje bo za vse.

5

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

lanalaura.koletnik je napisal/a:

V zadnjih 7 mesecih sem veliko delala na sebi. Rezultati so opazni. Uspelo se mi je spremeniti in urediti precej stvari.
Z zdravjem nimam težav. Kadarkoli kdo okoli mene zboli,se sama ne nalezem ali pa se mi zgolj pojavijo bolečine v grlu,ki pa v nekaj dneh izginejo.
Delala sem tudi na tem,da si očistim čakre. Čistila sem grlno čakro.
Pred dnevi se mi je zgodilo,da so se znova pojavile bolečine v grlu,ki pa so tudi že minile. Sicer precej čudno,da so se pojavile v poletnem času,ponavadi so se pojavile pozimi.
Zanima me,ali je še kaj kar bi morala 'počistiti' v svojem življenju,pa sama tega ne opazim,nezaznam. Ne vem kje,na katerem področju še delam napake. Mi lahko kakorkoli pomagate?

lp

Pozdravljena LanaLaura,
Težave z grlom niso samo radi virusov, temveč tudi radi tega, če kaj ne moremo ali se bojimo povedati svoje mnenje, stališče … ali če kaj obžalujemo, da smo nekoč rekli, pa bi bilo bolje, da smo bili tiho.
Grlo je nasplošno povezano z izražanjem, pa naj bo to govor, pogovor, petje, slikanje, risanje, pisanje … če nas je stran, imamo odpor, obžalovanje …
To so možne blokade, pa verjetno še kaj.
Poglej pri sebi ko se ti to dogodi, kaj se tisti trenutek dogaja pri tebi.

tally je napisal/a:

Zdravo, meni se pa že nekaj časa dogaja, da se mi pogosto pojavljajo znaki v obliki srčkov. Naj bo to smet na tleh, kapljica vode, las ki pade na tla, usedlina kave na dnu skodelice, vodni kamen na pipi, kamenček , itd. .. skoraj vse se "postavi" v obliko srčkov. Na začetku je bilo kjut, zdaj ko vidim izris srčka, si mislim, pa ne že spet. Kaj naj bi ti znaki predstavljali?

Pozdravljena tally,

Kaj pomenijo srčki zate?

Ali ti pomenijo ljubezen, zaljubljenost, sprejemanje, lepoto … - važno je da ti spoznaš kaj to tebi pomeni, kaj ti se v danem trenutku sporoča. Mogoče da se odpreš za ljubezen do sebe ali drugih ali da komu odpustiš, sprejmeš … V tistem trenutku se vprašaj, kakšno je to sporočilo zame – vprašaš pa na tak način, da boš dobila odgovor, da bo tebi jasen.

Njora je napisal/a:

Spoštovani, kje delam napake oziroma imam blokado, da ne zmorem navezati partnerskega odnosa? Od kod tolikšne "ovire", ki jih nikakor ne premostim, da bi si uredila vsaj eno stabilno sidro v življenju kakor npr. gotovo službo, nakup stanovanja, partnerstvo? Počutim se utrujeno, izmučeno in izgubljam fizično zdravje (hude bolečine v ledveni hrbtenici in medenici) in življenjsko vizijo... Hvala za morebiten odgovor. Lep pozdrav!

Pozdravljena Njora,
koliko jaz sedaj vidim, živiš po načelih svoje mame (podzavestno). Njen pogled na svet se je preseljen v tebe, tako se vsaj trenutno čuti. Pa na splošno strah nosiš v sebi.

Predlagam ti, da greš po postopku, ki je na vrhu teme: TUKAJ

Spusti ven, vse kar sem ti napisal in vse kar boš začutila, videla, spoznala … da imaš destruktivnega.
Pri postopku sproščanja si lahko pomagaš, z globokimi vdihi in izdihi, ko sproščaš nezaželeno.

Če ti pa ne gre sami, si pa poišči pomoč.

Ustvarjalna je napisal/a:

Pozdravljeni,

zanima me, zakaj se mi  zelo potijo noge? Kaj moram predelat, odpustit, sprejet..., da se bo stanje izboljšalo. Poskusila sem z veliko naravnimi mazili, bioterapevtom ...pa se stanje ni izboljšalo.


Hvala za odgovor

Pozdravljena Ustvarjalna,
na tvojem mestu bi se obril na TKM ( tradicionalna kitajska medicina),  mogoče je kakšen kanal zamašen ali kateri organ preveč ali premalo deluje …

Lahko se pa samo potiš tudi zato, ker so strupi v telesu in na nek način rabijo iti ven iz telesa. V tem primeru je bolje, da se potiš in gredo strupi ven, kot, da ostanejo v telesu.
Začuti kaj je zate.

Sonček je napisal/a:

Mi se še kar soočamo z izzivom, ki je omenjen zgoraj. Bi bil pripravljen še enkrat pogledati ter podati nasvet oz. komentar?
Takrat sem delala na tem, ampak ni ok.

Koliko vidim, si res delala a ne pa naredila. Delaš lahko celo življenje, narediti je potrebno. Pa še krivda ti je prisotna, ker trenutno nezmoreš urediti, da bi bili vsi zadovoljni. To ni tvoje delo, da so vsi zadovoljni.
Sedaj pa pojdi in naredi.

BoštjanN je napisal/a:

Prejšni modul Ustvarjalne akademije sem spet dobil informacijo, da imam zaprto srce, ni prvič. V življenju sem dal marsikaj skozi, začelo se je že  ob rojstvu, nadaljevalo kasneje pri 7 letih, pa tudi naprej sem doživel različne travme. Vem, da sem zaradi vsega tega zaprl srce, da ne bi bil spet prizadet, verjetno sem tudi to zaprtost prinesel iz prejšnega življenja.
Od kar sem na tej drugi poti, so se mi razkrili drugačni pogledi in vse to bolje razumem in tudi sprejemam. Na Ustvarjalni je šlo marsikaj ven, pa tudi doma nekaj.

Pozdravljen Boštjan,
kot že sam omenjaš se večinoma situacij že zavedaš, kdaj in zakaj si se zaprl za ljubezen.

BoštjanN je napisal/a:

Moje vprašanje tukaj je, kako odpreti srce? Sem že prebral nekaj stvari, slišal tudi na to temo. Moje mišljenje o odpiranju srca:
- Sprejemanje vsega, sebe, dogodkov
- Ljubezen do sebe(na to nikdar prej nisem pomislil)
- Predaja
Sem na pravi poti ali  še kaj manjka? Če imate kakšen nasvet, mnenje, izkušnje, vesel bom vsakega odgovora.

Do sedaj si že naredil veliko, počasi naprej postopoma. Tudi za zadnji modul bomo imeli eno vajo za sproščanje srca bridkosti, kot je to naredila Vianna Stibal (Theta healing), ko je imela težavo s popuščanjem srca in se je uspešno pozdravila. 
Srce lahko nosi, določene spomine iz preteklosti in preteklih življenj in ti spomini in doživetja lahko sedaj tudi fizično vplivajo na srce.

P.S. da je popolnoma zaprto srce več nebi bili tukaj, temveč je preveč nesnage na njemu in je toliko zaprto, da nebi občutili še dodatne bolečine … in to je potrebno sčistiti postopoma, tako kot je najbolje za posameznika.

11

(321 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Reiki - Učiteljska stopnja

Učiteljska stopnja je namenjena vsem, ki so popolnoma osvojili 3. stopnjo in želijo Reiki poučevati na seminarjih ali uporabljati zase ali najbližje.

Program:
•    meditacija;
•    učiteljski siboli,
•    učenje 1., 2. in 3. stopnje;
•    kako inicirati/posvetiti;
•    načini inicijacij/posvetitev;
•    kako podajati znanje;
•    na kaj biti pozoren;
•    etika;
•    ostalo.

Na tečaju se prejme:
•    simboli za vse tri stopnje;
•    gradivo za vse tri stopnje;
•    certifikat.

Termin: 31.5 2019
Kraj: Ljubljana

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788 Več: Tukaj

Tečaj vodi: Zoran Zavor specialist za osebno rast in razvoj ter Reiki mojster in učitelj 
Več: Tukaj

12

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

Učiteljska stopnja je namenjena vsem, ki so popolnoma osvojili 3. stopnjo in želijo Reiki poučevati na seminarjih ali uporabljati zase ali najbližje.

Program:
•    meditacija;
•    učiteljski siboli,
•    učenje 1., 2. in 3. stopnje;
•    kako inicirati/posvetiti;
•    načini inicijacij/posvetitev;
•    kako podajati znanje;
•    na kaj biti pozoren;
•    etika;
•    ostalo.

Na tečaju se prejme:
•    simboli za vse tri stopnje;
•    gradivo za vse tri stopnje;
•    certifikat.

Termin: 31.5 2019
Kraj: Ljubljana

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788 Več: Tukaj

Tečaj vodi: Zoran Zavor specialist za osebno rast in razvoj ter Reiki mojster in učitelj 
Več: Tukaj

13

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

ODNOSI

Želiš izboljšati odnos/e?
Ti nagaja karmični odnos?
Imaš na splošno težave v odnosih?
Iščeš sorodno dušo?
Imaš težave v partnerstvu?
Iščeš pravo ljubezen?
Si sam/a?
Želiš biti ljubljen/a?


Program:
Odnosi.
Vrste odnosov.
Zakaj je potrebna komunikacija?
Kaj so sorodne duše?
Kaj so karmične duše?
Kaj so sorodne karmične duše?
Razlika med sorodno in karmično dušo.
Kaj je karma?
Kako nastaja karma?
Kako preseči in razrešiti karmo.
Kako končati karmo.
Kako najti najprimernejšo sorodno dušo.
Kako prepoznati pritegniti in zadržati najprimernejšo sorodno dušo.
Kako družina vpliva na sorodno dušo?
Kako duhovna družina vpliva na sorodno dušo?
Kako sedanji odnos nadgraditi ali spremeniti.
Sorodna duša in zakon privlačnosti.
Sorodna duša in zakon delovanja.
Merkava.
Razlog srečanja.
Kako se SPOMNITI sorodne duše.
Ostalo.


Tečaj je namenjen vsem, ki želite boljše odnose na vseh področjih (partnerski, z družino, prijatelji, sodelavci, poslovni).
Ali želite najti najprimernejšo sorodno dušo, ki verjame v pravo  ljubezen in romantiko v življenju? Vsi, ki si želite izboljšati obstoječo zvezo in spoznati vrline in izzive v partnerskem odnosu.
Vsi, ki želite bolje razumeti svoj in nasprotni spol. Vsi, ki želite spoznati in razrešiti karmične duše. Vsi, ki se počutite osamljeni, zapuščeni, žalostni, prevarani, izdani …

Delavnica je praktične narave, na kateri se naučite samostojno urejati odnose.

Izkušnje z energijami niso pomembne. Dobrodošli vsi, ki zaznate, da je to za vas.

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com, tel.: 070-788-788


Oddaje in več o delavnici: TUKAJ

Knjiga: 2,5 tone odnosa: TUKAJ


Vedno imaš možnost, da spremeniš tisto, kar ti danes ni všeč.

14

(1 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

Toplo vabljeni na: predstavitev knjige 2,5 TONE ODNOSA

Avtor:  Zoran Zavor

Založba 5ka

Sreda 24.4.2019 ob 18.00 v Ljubljani, Šmartinska cesta 106
Potek predstavitve: VEČ

O knjigi: VEČ

Povezovalka dogodka: Zvezdana Mlakar
Glasba: Rudolf Gas

Dogodek je brezplačen.

Hvala za vašo udeležbo.
Zoran Zavor

15

(1 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Toplo vabljeni na: predstavitev knjige 2,5 TONE ODNOSA

Avtor:  Zoran Zavor

Založba 5ka

Sreda 24.4.2019 ob 18.00 v Ljubljani, Šmartinska cesta 106
Potek predstavitve: VEČ

O knjigi: VEČ

Povezovalka dogodka: Zvezdana Mlakar
Glasba: Rudolf Gas

Dogodek je brezplačen.

Hvala za vašo udeležbo.
Zoran Zavor

16

(0 odgovorov, vpisanih v Razno)

Če rabite jabolka in pomagate družini.

Jabolka

17

(1 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

2,5 tone odnosa je naslov moje prve knjige, ki bo kmalu izšla.

Namen knjige je, da lahko razumemo in izboljšamo odnose, da naredimo naše in življenje drugih bolj prijetno in kakovostno.


Iz knjige:  2,5 tone odnosa

Vedno imaš možnost, da spremeniš tisto, kar ti danes ni všeč.

Živimo v času izjemnih tehnoloških napredkov, visoke kvalitete življenja z vidika materialnih dobrin, a odnosi nam pešajo. Imamo ogromno znanj iz knjig, dostop do neverjetnih količin informacij, možnosti razvijanja vseh možnih talentov, a obenem postajamo čustveno otopeli. Vedno bolj in hitreje smo povezani z ljudmi preko socialnih omrežij in z vsem svetom, a hkrati postajamo družba osamljenih ljudi. Znamo reševati zapletene matematične uganke in zapletenosti sistemov, ne znamo pa rešiti lastnega partnerskega odnosa.

Tako postajamo ljudje vedno bolj oddaljeni drug od drugega in osamljeni.

Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga.


Knjiga je še v prednaročilu in je cenejša, kot bo po izdaji.

Več o knjigi: Tukaj

Predstavitev  Ustvarjalne akademije – Pesem duše

V soboto 23.3 je predstavitev Ustvarjalne akademije –Pesem duše.
Predstavitev je namenjena vsem, ki vas izobraževanje pritegne in bi želeli izvedeti več stvari o izobraževanju, programu, trajanju, načinih in ostalih rečeh vezanih z izobraževanjem.


Kraj in čas: Ljubljana, sobota 23.3 ob 17.30 uri (trajanje okrog 2-3 ure).

Vstop je prost

Vprašanja in prijave: pesem.duse@gmail.com ali Tel.: 070-788-788


Ustvarjalna akademija - Pesem duše. Več: TUKAJ


Potrdilo - diploma:
Ob koncu izobraževanja oziroma določenega segmenta se prejmejo sledeča potrdila:
•    Potrdilo o uspešno zaključeni Ustvarjalni akademiji Pesem duše
•    Theta Healing®: Osnovni (Basic) DNK, Nadaljevalni (Advanced) DNK, Manifestacija in obilje
•    Reiki: I., II. in III. stopnja
•    Karmična diagnostika

Vprašanja glede akademije lahko zastavite tudi tukaj na forumu

Odločitev živeti z življenjskim poslanstvom ali brez njega - je vedno naša izbira.

19

(407 odgovorov, vpisanih v Razno)

Drage ženske.

Danes je vaš dan. Naredite nekaj zase.

Predstavitev  Ustvarjalne akademije – Pesem duše

V soboto 23.3 je predstavitev Ustvarjalne akademije –Pesem duše.
Predstavitev je namenjena vsem, ki vas izobraževanje pritegne in bi želeli izvedeti več stvari o izobraževanju, programu, trajanju, načinih in ostalih rečeh vezanih z izobraževanjem.


Kraj in čas: Ljubljana, sobota 23.3 ob 17.30 uri (trajanje okrog 2-3 ure).

Vstop je prost

Vprašanja in prijave: pesem.duse@gmail.com ali Tel.: 070-788-788


Ustvarjalna akademija - Pesem duše. Več: TUKAJ


Potrdilo - diploma:
Ob koncu izobraževanja oziroma določenega segmenta se prejmejo sledeča potrdila:
•    Potrdilo o uspešno zaključeni Ustvarjalni akademiji Pesem duše
•    Theta Healing®: Osnovni (Basic) DNK, Nadaljevalni (Advanced) DNK, Manifestacija in obilje
•    Reiki: I., II. in III. stopnja
•    Karmična diagnostika

Vprašanja glede akademije lahko zastavite tudi tukaj na forumu

Odločitev živeti z življenjskim poslanstvom ali brez njega - je vedno naša izbira.

21

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

REIKI 3
Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo.

Posvetitev v Reiki 3. nam odpre duhovno raven, ki nam pomaga pri osebnem razvoju. Pridobimo še dodaten simbol DAI – KO - MIO, kateri nam omogoča delovanje na najvišji duhovni ravni, tam kjer nastanejo stvari.

Z Reikijem 3. delamo Reiki blagoslov 63 dni, za našo preteklost, sedanjost in prihodnost, tako da so spremembe velike in hitrejše – postanemo »transformator« za energijo. S tem nam je omogočeno, da lahko zaživimo življenje, ki nam najbolje ustreza.


Energijski pretok postane bistveno hitrejši kot na prejšnji stopnji.

Za lažjo predstavo:
Primer moči in hitrost pretoka energij pri Reikiju gledam takole, kot pri elektriki:
Reiki 1. je kot - 12v elektrika.
Reiki 2. je kot - 220v elektrika.
Reiki 3. je kot – 1000v elektrika.
Reiki učiteljska pa s časom postane elektrarna.


Tečaj je v Ljubljani

Kdaj: petek  Ura: od 15.30-21.00


Tečaj vodim: Zoran Zavor


*Tečaj je namenjen vsem, ki že imate reiki 2. stopnje, ne glede kje ste bili iniciirani.
*Možna je tudi ponovitev tečaja, neglede kje ste bili na tečaju.


Prijave in informacije na: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788

Reiki  TV oddaja: Tukaj

22

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

REIKI Tečaj 2. Stopnje

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost, da pomagamo sebi (fizično, čustveno, mentalno in duhovno) ter,  da lahko pomagamo drugim. S tem, ko se nam srce odpre za brezpogojno ljubezen, pridobimo sposobnost, da pridemo v stik s svojo dušo s svojo notranjostjo. Duša ima dostop do vseh informacij, ki so za naše življenje potrebne, da lahko živimo tako kot hočemo. S pomočjo Reiki energije lahko odkrijemo svoje sposobnosti in potenciale.

Kaj vse lahko z Reikijem pridobimo:
- vzpostavi se povezava absolut – zemeljsko;
- odpira srce za ljubezen;
- poveča se nam energija v telesu;
- vzpodbudijo se naravne obrambne sposobnosti organizma.;
- razstruplja se telo in sproščajo se energijske blokade;
- pomaga pri samozdravljenju in duhovnem razvoju;
- izboljša se psihofizično stanje;
- izboljša se imunski sistem;
- sprošča mišice in živčne napetosti;
- poveča se samozaupanje in samozavest;
- pomaga pri bolečinah in stresu;
- organizem se pomladi;
- pomaga pri kreativnosti;
- pomaga, da spremenimo način življenja;
- prenos energije na daljavo;
- pomoč po operaciji ali poškodbi.

Program:
- delo s simboli.
- delo na sebi.
- delo na prisotni osebi.
- delo na daljavo na osebi, ki jo vidimo.
- delo na daljavo na osebi, ki jo ne vidimo.
- razreševanje vezi od drugih oseb/stvari.
- energijsko urejanje prostora.
- praktični nasveti.
- ostalo.

Za začetek dela z Reikijem je potrebna iniciacija, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, ki se s tokoma iz središča vesolja in iz središča zemlje združi v srcu in od srca potuje naprej v roke. Roke se počasi ogrevajo in če jih položimo na telo večinoma začutimo toploto.

Reiki vzbuja v nas radost, ljubezen in predvsem se v nas naseli mir.
Z Reikijem lahko zdravimo raznorazne bolezni, kot tudi čustvene in mentalne težave.
Enako, kot pomaga nam, lahko mi potem pomagamo drugim ljudem, živalim, rastlinam.
Z iniciacijo v reiki 2, pridobimo večjo sposobnost usklajevanja energij na višjih ravneh. Postanemo prevodnejši za pretok energije. Poveča se tudi hitrost in moč energije v nas, s tem ko v iniciaciji pridobimo simbole. Simboli  nam pomagajo, da se hitreje sestavimo v prvotno stanje enosti. Na tej ravni se začnemo učiti zaznavati, reiki in druge vodnike. Dodatno se poveča samozavest za obvladovanje v vsakodnevnih situacijah.

Tečaj je v Ljubljani
Kdaj: petek , Ura: od 15.30 - 21.00


Tečaj vodim: Zoran Zavor

Tečaj je namenjen vsem, ki že imate reiki 1. stopnje, ne glede kje ste bili iniciirani.

Prijave in informacije na: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788

Več: : Tukaj

23

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

REIKI Tečaj 1. Stopnje

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost, da pomagamo sebi (fizično, čustveno, mentalno in duhovno) ter,  da lahko pomagamo drugim. S tem, ko se nam srce odpre za brezpogojno ljubezen, pridobimo sposobnost, da pridemo v stik s svojo dušo s svojo notranjostjo. Duša ima dostop do vseh informacij, ki so za naše življenje potrebne, da lahko živimo tako kot hočemo.
S pomočjo Reiki energije lahko odkrijemo svoje sposobnosti in potenciale.

Kaj vse lahko z Reikijem pridobimo:
- vzpostavi se povezava absolut – zemeljsko;
- odpira srce za ljubezen;
- poveča se nam energija v telesu;
- vzpodbudijo se naravne obrambne sposobnosti organizma.;
- razstruplja se telo in sproščajo se energijske blokade;
- pomaga pri samozdravljenju in duhovnem razvoju;
- izboljša se psihofizično stanje;
- izboljša se imunski sistem;
- sprošča mišice in živčne napetosti;
- poveča se samozaupanje in samozavest;
- pomaga pri bolečinah in stresu;
- organizem se pomladi;
- pomaga pri kreativnosti;
- pomaga, da spremenimo način življenja;
- prenos energije na daljavo;
- pomoč po operaciji ali poškodbi.

Program:
- zgodovina Reikja
- osnove Reiki
- stopnje Reikja
- pomoč sebi in drugim z Reikijem
- skupinsko delo z Reikijem
- delo na živalih
- delo na rastlinah
- splošna uporaba
- uporaba Reikija v vsakdanu
- kaj so čakre
- delo na čakrah
- uporaba Reikja v preteklosti
- ustvarjanje sedanjosti
- izbira prihodnosti
- ostalo

Za začetek dela z Reikijem je potrebna inicijacija/posvetitev, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji/posvetitvi vzpostavimo stik z univerzalno Absolutno zavestjo, ki se s tokoma iz središča vesolja in iz središča zemlje združi v srcu.
Reiki vzbuja v nas radost, ljubezen in predvsem se v nas naseli mir.
Z Reikijem si lahko pomagamo pri telesnih, čustvenih, mentalnem in duhovnem razvoju in tudi pri težavah.
Enako, kot pomaga nam, lahko mi potem pomagamo drugim ljudem, živalim, rastlinam.
Reiki lahko uporabljamo v vsakdanu, med delom, prostim časom,..


Tečaj je v Ljubljani.
Kdaj: 2019, Ura: od 15.30 – 21.30 ure.

Tečaj vodim: Zoran Zavor


Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali.

Prijave in informacije na: pesem.duse@gmail.com ali 070-788-788


Več: Tukaj

nina022 je napisal/a:

Pozdravljen g. Zoran,
Hvala vam za odgovor. Da ne pozabim omeniti,glede zdravja po vasem obisku ni bilo vecjih tezav,zacele so se zopet lansko leto. Glede druzine se zelo strinjam z vami,glede prihodnosti tudi,me pa zanima kako si se lahko pomagam?skozi proces,ali kako drugace?

Hvala vam za vas cas.

Nina,
Lahko greš po procesu, prej pa naredi meditacijo, da boš dosegla v svojo globino.
A si kdaj pomislila, da bi šla na kakšno izobraževanje, da se sama naučiš spreminjati nezaželene stvari ter da nisi odvisna od drugih.
Če se sami naučimo delati na sebi prevzamemo odgovornost za svoje življenje in stanje in nismo odvisni od drugih.

Še posebej, če bereš ogromno knjig, a ne veš kako kaj spremeniti, narediti, aktivirati je lahko še večji problem v nas, ker vemo, da nekaj obstaja a sami tega ne moremo doseči in si na tak način lahko nalagamo še večje breme na sebe in posledično na ljudi okrog nas. Zato je zelo dobro vedeti vsaj en način, da lahko spremenimo neželeno stanje.

vrtnica je napisal/a:

Najlepsa hvala, res je, primerjava je super. Predvsem ta riba v obliki sodelavke me najbolj izziva da res prevzamem to odgovornost. Bom upostevala tvoj nasvet, sem ze ponotranjila napisano. Se nekaj sem pozabila napisati, imam dva sefa, od enega je odvisna usoda drugega kateri se skupaj s mano zeli znebiti te sodelavke ker skoduje podjetju. Sva pa oba v nekem strahu ker je ta drugi sef v zelo bliskih odnosih s to sodelavko in ne vemo kako bo na to reagiral. Ce si tako prijazen in mi lahko odgovoris, a mislis da je pametno da se v tej celi zgodbi jaz vmesam in mu, skupaj s sefom kateri zeli da sodelavka gre, tudi moje mnenje povem ali naj se ukvarjam raje z mojimi ribicami in njih pustim da se sami zmenita?

Vrtnica,
Predlagam ti da najprej spucaš zamere, obsojanje … da to sodelavke in šefa ter jih sprejmeš takšne kot so – ne rabiš se pa z njimi strinjati.
Potem se pa postavi v situacijo, da se vmešaš in poglej kako tvoje telo odreagira – kako se počutiš – je to ok ali ne. Telo ti bo pokazalo, če je nekaj vredu. Enako ponovi vajo, da se ne vmešaš in poglej reakcijo (počutje v telesu).
Karkoli pa delaš delaj z zavedanjem, da se stvari naredijo tako kot je v najboljše za vse vpletene.