Narava ima čudovito sposobnost, da nas s svojimi prizori navdihuje in osupne. Skozi različne letne
čase se odstirajo bogati vzorci in barve, ki so preprosto edinstveni. Medtem ko pomlad odpira nove
začetke
, je poletje čas rasti in zorenja. Jesen nato prinaša priložnosti za žetev in zaključke, zima pa vabi k notranjemu počitku in regeneraciji.

Tovrstna cikličnost ima določene vzporednice tudi z ženskimi mesečnimi cikli, ki ženskam prinašajo priložnosti spoznavanja in odkrivanja sebe… in skozi to tudi edinstveno ustvarjalno izražanje.

Tunike, zračna krila, široke hlače in nasploh lahkotna oblačila so garderoba, ki si je ženske zaželimo poleti. Tudi pri izbiri barve smo poleti običajno bolj sproščene, včasih pa se okrasimo še s kakšnim cvetom v laseh. Narava nas (nezavedno) navdihuje, da ustvarjamo s svojim izgledom. Umetniško ustvarjanje pa je lahko vsakršna ustvarjalna aktivnost, od fotografiranja, pisanja, plesa, do ročnih del in petja... Pravzaprav je vsakršno izražanje sveta skozi lastne oči ustvarjanje.

Zaradi daljših dni in dopustov imamo poleti več priložnosti za povezovanje z naravo in zato se lahko bolj uglasimo tudi s sabo. Poletni veter nam pomaga zbistriti marsikatero misel, skozi šumenje valov lahko opazujemo svoja čustva, ob večernem ognju pa lahko prečistimo, kar se nam je nakopičilo. Podobno se lahko ženske povežemo s svojo naravo skozi naravni mesečni cikel. V času menstruacije smo bolj občutljive, vendar tudi bolj intuitivne. Vidimo lahko globje vase in prečistimo marsikatero oviro.

Vse ženske tega sveta nosijo v sebi prvinske ženske moči in stremijo k povezovanju z vitalno žensko silo. Če se v svojem telesu počutimo varne in povezane, lahko ustvarimo lepa in harmonična dela, iz čistega veselja in zabave. Takšno ustvarjanje ni napor, temveč čisti užitek, saj nas navdihujeta naša lastna narava in božansko vodstvo. Izkoristimo sončne dni, da stopimo korak bližje k sebi in se izrazimo skozi različne oblike ustvarjalnosti. Ženske, dovolimo si, naj bo preprosto in naravno.

Urška Korun

Dogodki:


Storitve:

Zdravo Ustvarjalna,

pri pregledu tvojega biopolja in biopolja tvoje hčerke se zazna sledeče in boš sama pri sebi prepoznala, če je kaj na tem - potem lahko delaš v tej smeri sama.

Začuti se stroga vzgoja tvojih staršev - lahko si pogledaš pri sebi, kdo je bil posebej strog in zahteval od tebe, mogoče zate in takrat za tvoja leta prevelike obveznosti. Kot da si pri sebi nekako potisnila v ozadje, a nikoli razrešila.
To se je nekako preneslo na hčerko. Kar lahko ti narediš pri sebi je, da razrešiš lastne travme ali občutke, vezane na strogost in pričakovanja tvojih staršev iz tvojega otroštva. Ni obvezno, da je vezano na tvoje bralno in pisalno napredovanje. Lahko je karkoli si čutila, kot pritisk in preveliko obveznost, kateri nisi bila kos.

To boš najbolje vedela ti, a lahko bi stari starši (če so še živi) še sedaj vplivali in nate in nanjo.

Odnos do staršev lahko razrešiš po procesu transformacije na vrhu foruma. Pri tem si poglej morebna lastna pričakovanja in prevelik pritisk na hčerko ter vezanost na sistem, kako bi po sistemu mogla hčerka napredovati in tudi to zavestno spustiš.

Pa javi, kako je šlo.

3

(0 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Poletni solsticij se odvija letos 20. junija in označuje najdaljši dan v letu ter hkrati začetek poletnega obdobja. S sabo prinaša moč svetlobe in upanja. V naših srcih pa vsako leto znova prižge ogenj poletnega sonca, ki nas greje preostanek leta ... še posebej v zimskem času, ko sonce izgubi svojo moč. Izkoristimo ta čas in se odprimo za sončno energijo, da sončni žarki presvetlijo naše srce in nam pomagajo doseči naše najlepše sanje.

Kako nas lahko ta energija podpre?

Več v kratki praktični vaji >>

Na drugi post pa jaz ne bi odgovarjala, ker nimam dovoljenja s strani oseb, da bi gledala vaš odnos.

Pozdravljena margesimsom, kakor se začuti in kakor že tudi sama ugotavljaš, iz tebe govori stres in posledično neprizemljenost. Zato ti priporočam, da prvo poskrbiš za fizično dobro počutje, kakovostno in redno hrano, ter obvezen počitek.

Na tvojem mestu bi obiskala tudi osebnega zdravnika in mu opisala dogajanje. Le-ta bo znal svetovati, kaj in kako naprej. Takšno nihanje ravnotežja in izgubo kontrolo nad telesom lahko zbudi fizično dogajanje znotraj telesa, stres, čustvena nestabilnost ali čustveni pritiski pa lahko takšno stanje poslabšajo.

Zase in za svojo družino upoštevam, da so izdelki za osebno nego čim bolj naravni in kar se da brez dodatkov. Prilagam povezavo do strani, kjer je zapisana rdeča lista izdelkov, ki se najdejo v izdelkih za osebno nego in ki so nevarni za zdravje.

http://www.safecosmetics.org/get-the-fa … /red-list/

V prihajajočih mesecih bodo zopet aktualne sončne kreme. Pri tem je poleg upoštevanja rdeče liste dobro gledati, da kupljena sončna krema ne vsebuje mikro plastike in ne onesnažuje oceanov.

Pri izdelkih za osebno nego pa je na osnovni ravni dobro upoštevati pogoj, da je bila proizvedena brez mučenja živali.
Živalsko kraljestvo je veličastno in ima, energijsko gledano, izreden vpliv na vse nas, če se tega zavedamo ali ne. Biti v sožitju z živalmi, tudi prek uporabe izdelkov, ki ne vsebujejo mučenja živali, naredimo MI korak k boljšemu svetu in harmoniji. S tem se nam vrača v obliki notranjega miru in harmonije.

cool

7

(409 odgovorov, vpisanih v Razno)

Kako doživljate čas v karanteni? Ste začeli kakšen nov hobi, odkrili starega? smile

Otrok - to je nekaj najlepšega in najbolj dragocenega, kar lahko ustvariš. Da ustvariš novo bitje in mu pokažeš vse čudeže življenja - majhne in velike. In ti si ustvarila DVA. <3

Predlagam ti, da ne dovoliš, da ta sram in skrivanje teh čudovitih dosežkov daješ v nič. Razreši sram, vezan na očeta, odpusti mu, ker nikoli ne moreš vedeti, zakaj je počel to, kar je počel. Alkoholizem je lahko beg iz neke bolečine. Imaš podporo.

Potunika zdravo, iz napisanega se zazna občutek ogroženosti in nesigurnosti - občutek izhaja iz otroštva, zato je verjetno najprej dobro začeti delati na odnosu s starši. Zazna se tudi strah, da drugi opazijo tvoj "resnični jaz" - skrivaš ga pred svetom, da ne bi bila obsojana. Ponavadi ta strah izhaja iz občutka, da moraš biti popolna in da mora biti to, kar narediš ali izraziš - popolno. Ker je popolnost dejansko skoraj nemogoče v praksi doseči, je kot da bi sama sebe vedno znova razočarala in se zaradi tega jeziš nase in se obsojaš. Če čutiš pri sebi, da je kaj na tem, lahko razrešiš sama po postopku transformacije na vrhu tega foruma - Vprašanja in nasveti.

Sem odgovorila na mail. wink

Glede vprašanj o entitetah najbolje da se obrnete direktno na Tino.

Še odgovor glede miši. Res je, da lahko nenaden pojav določene živali pomeni nekaj določenega. Kot si sama ugotovila, obstaja tudi kopica razlag za določeno žival. A katera je prava zate, boš najboljše vedela ti sama - kaj tebi pomeni miška in njena pojava v tvojem življenju.

Dalia, lahko da si se odločala na podlagi misli, ne srca - to izgleda, da razumsko določiš v sebi, da bi ta metoda ali svetovalec utegnila biti dobra za tebe, še posebej na podlagi priporočil od drugih. Zato si verjetno prišla do osebe, do katere nisi bila v srcu odprta, in zato verjetno ni bilo želenih rezultatov. To je tudi izkušnja za tebe, da prepoznaš, kdaj se odločiš na podlagi razumskega sklepa in kdaj na podlagi srca. Včasih se dejansko zgodi, da je oseba zaprta - v podzavesti - lahko je zaprta za svetovalca, za proces, za spremembo. Če je biopolje zaprto za pregled, ponavadi pomeni, da je na osebi sami, da pride do odgovora, da nima dovolj eneregije za razrešitev vzroka ali pa da svetovalec ni prava oseba za to osebo za pregled. Od vsakega izvajalca karmične diagnostike pa je odvisno, kako postopa v takšnih primerih, ki sicer so redki, vendar se zgodijo. Ne znam ti povedati za druge, lahko ti povem, kako jaz in Zoran delava. Sva zelo "stroga" glede tega - vsako osebo pred srečanjem preveriva in če se pojavi zaprtost, je oseba s tem seznanjena in je srečanje odpovedano. Lahko bi sicer prodrla v biopolje zaprtosti navkljub, a se tega ne poslužujeva, ker je razlog za zaprtost, ki ga je treba spoštovati. Oseba dobi napotke, kaj lahko sama naredi. Upam, da sem ti malo razjasnila.

Pozdravljena Dalia in dobrodošla na forumu.

Pri branju se da zaznati, da ti mož prebuja v tebi tista čustva, ki niso bila razrešena v odnosu do staršev iz otroštva. Zato bi bilo dobro začeti tam razreševati rane.

Kot si napisala, da te zanimajo vede za osebno rast, vendar zelo dobro je pri vsem tem ne ostati samo pri prebiranju knjig in kopičenju informaicj. Zazna se, da si neprizemljena, zato ti svetujem ukvarjanje več z zemljo, telesom, športom.

Dobro je začeti pri temeljih in razreševanju le-teh - odnos do staršev in primarne družine ter pri hkratnem prizemljevanju. Kaj to pomeni - najmanj dvakrat toliko časa in energije, kolikor oseba namenja raziskovanju osebne in duhovne rasti ter nabiranju znanja s teh področij, je dobro nameniti prizemljevanju - športanju, vrtičkanju, aktivnem ukvarjanju s telesom in zemljo. To je vitalnega pomena, da informacije ne ostanejo samo v glavi in v mislih, ampak, da telo dobi energijo, da to znanje prizemlji, spravi v resničnost.

Zdravo Levathana in dobrodošla na forumu.

Sledeči podatki bi ti pomagali pri odgovoru: koliko imaš let, kakšen odnos imata s partnerjem, koliko časa se trudita zanositi, kakšen je tudi odnos z lastno družino (mama, oče ...), življenjske razmere. Navsezadnje tudi zdravstveno stanje - omenjaš bolezen, prehrana, vitalnost, nivo stresa v službi. Vse to so nekateri dejavniki, ki poleg podzavestnih vzorcev prav tako lahko vplivajo na zanositev.

Od podzavestnih vzorcev pa sledeče:

Pri tebi se zazna podzavesten strah pred materinstvom, ki "paralizira" energijo, da bi stekla. Strah se nanaša na to, kako boš zmogla kot mama, kako bo življenje izgledalo. Poleg strahu se zaznata jeza nase in želja po kontroli procesa.

Te tri energije - strah, jeza in kontrola - zavirajo ljubezni, da bi stekla in da bi se lahko v energiji zares odprla za otroka. Zavestno si otroka želiš, v podzavesti pa še nisi pripravljena zares nanj. Kot da del tebe skrbi in razmišlja, kako bo življenje "potem". Ker si po eni strani že močno fokusirana na rezultat - zanositev - ustvarjaš v sebi energijo nepotrpežljivosti, ki ravno tako blokira naravno odpiranje za otroka.

Vse te energije so normalna stvar pri ženski in zanositvi - malce strahu, kako bo zgledalo življenje potem in malce nepotrpežljivosti, če se takoj ne "prime". Če pa se to nabira in akumulira, pa pride do zastoja. Zastoj se kaže v pretirani čustveni reakciji ob srečanju s stvarmi, vezanimi na nosečnost.

Jaz ti predlagam, da predihaš po zgornjem procesu na vrhu foruma strah, pričakovanja, jezo na sebe, ker še ni rezultata, nepotrpežljivost in druga čustva, ki ti pridejo na misel v zvezi z otrokom. Imaš podporo.

Dveletnik čuti, da je tvoja pozornost usmerjena drugam. Mogoče ga poskusiš pomiriti s tem, da mu narediš prostor ob sebi pri dojenju, da se vsi skupaj cartate ali da mu daš igračko, s katero se zamoti.

Zazna se, da ali zaradi utrujenosti in izčrpanosti oddajaš v svet občutek, da želiš obdržiti energijo vsaj malo zase - kar je normalen impulz - vendar ob tem otroka čutita to kot primanjkljaj in se počutita ogrožena, zato sta še bolj na tebi. Zato ti predlagam, da predihaš občutek, da ti otroka črpata energijo in se odpreš nazaj. Ne otrokoma (čeprav se čudno sliši). Zavestno se odpri nazaj Vesolju, Univerzumu, Božanskemu ali Življenju - kar je tebi bližje po imenovanju ... da začenjaš nazaj dajati. S tem boš dobila več energije in ljubezni, s katero boš negovala najprej sebe, nato pa skozi to ljubezen svoja sončka. Imaš podporo.

Glede varuške, kot sem rekla, nimam praktičnega nasveta. Pri tebi pa se začuti, da nosiš v sebi vzorec, da mora biti vse popolno in "po reglcih" - to se odraža tako, da nekaj pričakuješ ali si v mislih narediš načrt, ko pa življenje pokaže drugačen obraz, se pri tebi odrazi s stresom in razočaranjem. Vezano na to se čuti, da si usmerjena glede varuške trenutno v tisto, kaj nočeš, te je strah, si ne želiš. Zato se ti lahko v realnosti odraža s tem, da nobena ni ustrezna. Jaz ti predlagam, da si narediš v glavi, v srcu in na papirju seznam, kaj hočeš od varuške. Se pravi, usmeri vso svojo energijo v tisto, kaj hočeš ali želiš, da bi dobila z varstvom in z varuško. Upam, da ti uspe najti ustrezno varstvo, da predelaš stvari in vaša družinica uživa v življenjskih trenutkih. <3

Irena, te razumem, da otrok vzame veliko časa, saj sem tudi jaz postala mama.

Ampak da se ... mogoče na malo drugačen način, kot si bila prej vajena. Ampak da se.

Odvisno tudi koliko sta tvoja sončka stara. Če sta majhna in se še dojite, se da meditirati med dojenjem, v času počitka ali celo aktivno meditirati med sprehodom z vozičkom.

Če sta starejša, ju spakiraš in greste na sprehod ali pohod v naravo, sedaj ko so tako lepi dnevi. Se predihate in osvežite. Onadva se prijetno utrudita, ti pa se tudi osvežiš. Meditacija je lahko že zgolj zavestno doživljanje trenutkov, zavestno dihanje.

Glede varuške žal nimam nasveta, ker nisi napisala, kje in kako si iskala varstvo. Jaz sem mnenja, da si je dobro dobiti pomoč, če čutiš, da si izčrpana. Če ne varuške, mogoče vsaj prijateljico, partnerja, družinskega člana, kogarkoli, ki mu zaupaš, da ju počuva vsaj za urico ali dve na dan. Ali pa investiraš v profesionalno varuško, ki ju bo počuvala.

Potrebuješ čas in energijo zase, da si privoščiš, kar čutiš, da rabiš. Nikoli naj ti ne bo škoda investirati v svoj čas in v svoje dobro počutje. <3

17

(4 odgovorov, vpisanih v Razno)

Z Zoranom vam vsem forumovcem in forumovkam želiva prijetne in radostne božične praznike, s toplino v srcu in radostjo na obrazu. Leto 2019 pa naj obilno obrodi sadove preteklega in sedanjega dela, načrtov in ciljev.

smile

lanalaura.koletnik je napisal/a:

Jaz imam tudi podoben problem,le da prej nikoli nisem imela nobenih glavobolov. Pred pol leta pa so se začeli pojavljati. Trajajo od 1-3 dni,potem pa bolečina čisto popusti. Kaj delamo ljudje narobe,da začnemo doživljati te bolečine? Kadar imam takšen glavobol,sem opazila,da mi niti protibolečinske tablete ne pomagajo?
lp

Lanalaura, enako svetujem tudi tebi. Z ljubečo odgovornostjo do sebe, če vidiš, da se ti fizične težave ponavljajo, ne čakati, ampak pojdi k zdravniku, da preveriš stanje.

Vzroki za glavobole so pri različnih ljudeh različni.

Pri tebi se začuti mentalna potreba po kontroli nad življenjsko situacijo (lahko je to karkoli, tudi odnos) in sprožena agresija in obsojanje sebe, če je ne zmoreš kontrolirati oziroma se odvija drugače od pričakovanj. Zato poglej, kaj se ti je dogajalo v času izpred pol leta in kdaj si začela močneje začutiti potrebo po kontroli in obsojanje sebe, če ne delaš tako, kot si pričakovala od sebe ali se kaj drugega ne dela tako dobro, kot si pričakovala.

Dino je napisal/a:

Pozdravljeni,

prosil bi za vpogled v biopolje. Že leta se mi pojavljajo migrenski glavoboli nekje 1-3x mesečno, sedaj pa se mi je pojavil tenzijski tip, bolj pritisk v glavi, ki se mi vleče že 10 dni, in me res zanima, kje tiči vzrok.

Hvala za odgovor!

Pozdravljen Dino in dobrodošel na forumu.

Kakor se pri tebi zazna, gojiš v mislih dostikrat neizrečene misli, vezane v ljudi - lahko je to najprej občutek manjvrednosti, ki ga morebiti ob kateri osebi zaznaš in nato reagiraš z obsojanjem, jezo. Te občutke, kakor se čuti, ne izraziš, ampak jih potisneš nekako v sebe, gojiš pa jih naprej v mislih. Telo pa nato odgovori po svoje. Če začutiš, da je kaj na tem, lahko po postopku transformacije na vrhu foruma predihaš in predelaš obsojanje in jezo v mislih. Lahko pogledaš, kateri odnosi ti to povzročajo ali situacije (partnerstvo, služba itd.) in nadaljuješ vse do otroštva. Kdaj si se prvič počutil manjvredno in si reagiral na te občutke z obsojanjem. Preveri tudi na splošno življenje: življenjski vsakdanji ritem, nivo stresa, prehrana, hidracija, vitamini in minerali, počitek, gibanje in šport. Vse to lahko vpliva na pritisk v glavi.

Če se ti stanje ponavlja, pa tudi nikar ne čakaj, ampak bodi ljubeče odgovoren do svojega telesa - pojdi k zdravniku in preveri stanje.

20

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Zdravo ziva216 in dobrodošla na forumu. Obenem ti izrekam iskreno sožalje.

Jaz pri tebi zaznam v obdobju pred prvo nosečnostjo povečano agresijo in jezo - lahko na sebe, lahko na partnerja ali odnos. Čuti se kot neko nezadovoljstvo, lahko to prepoznaš tudi kot stres, nesprejemanje življenja ali situacije.

Po postopku transformacije na vrhu foruma lahko predihaš vse, kar si začutila v sebi, da bi lahko povzročilo te občutke in jih iskreno in brezpogojno predelaš in predihaš. Energija novega bitja pride v žensko takrat, ko ima le-ta dovolj brezpogojne ljubezni in nežnosti v sebi, da lahko te nove energije spusti skozi in jih zadrži za novo bitje. Ta ljubezen nima veze zgolj z otrokom - gre za brezpogojno ljubezen - do sebe, življenja na sploh, partnerja. Če se pojavi nesprejemanje ali odpor ali agresija, telo ta čustva začuti in odgovori na svoj način. To jaz vidim, lahko da bo še Zoran ali kdo drug še kaj videl oz. zaznal.

Kot si sama spoznala, na partnerski odnos v največji meri vplivajo odnosi s starši. Vse, kar je nerazrešenega, potlačenega, buta ven pri partnerskem odnosu. Zato ti predlagam, da se namesto v odnos usmeriš v razreševanje nerazrešenih čustev do staršev - zamere, travme, razočaranje, strah... z enim in z drugim staršom. In nato odpustiš enemu in drugemu - ne samo v mislih, ampak iz srca.

Ko boš sprostila te občutke, vezane na starše, boš lahko lažje dobila širši vpogled v trenutno zvezo in kaj storiti.

Zdravo Orionlady in dobrodošla na forumu.

Zazna se v vajinem odnosu s taščo strah s stvoje strani, da bi bila pokazala ranljivost in da bi te lahko na ta način izkoristili. Poglej si skozi življenje, kdaj si čutila enak občutek, komu si pokazala ranljivost in jo je znal izkoristiti - začenši pri starših. Energija otroka pa ti je prebudila še močan zaščitniški občutek in ojačala vezanost na odnose - bolj kot se sama vežeš na odnose z bližnjimi in jih postavljaš pred energijo Božanskega (stvarnika, univerzuma... kar ti smatraš kot najvišjo energijo), bolj ti lahko pridejo v življenje odnosi, ki te prizadenejo.

Predihaš in predelaš lahko sama po procesu transformacije na vrhu foruma ali pa, če čutiš, da ne boš zmogla sama, poiščeš pomoč, da greš čez te občutke.

Zdravo Potunika smile

Pri tebi se zazna, da ne želiš, nočeš ali se upiraš "presnovi" čustev, katera ti prebuja določena življenjska situacija ali odnos. Lahko da se je to začelo pred približno leta dni nazaj do dveh let. Poglej si, kaj se ti je takrat pomembnejšega dogajalo v življenju. Bežiš stran od tega, ker se s tem ne želiš soočiti, je morebiti preveč mučno ali boleče, prenaporno. Vendar telo ti pa nato po svoje odgovarja. Kaj to dejansko je, kar ne želiš sprejeti in "prebaviti", boš sama ugotovila, jaz tega ne vidim.

Pozdravljena Sonce05 in dobrodošla na forumu.

Strahovi so dostikrat povezani z notranjim otrokom in s tem povezanim občutkom varnosti in zaščitenosti.

V kolikor v otroštvu oseba ni dobila občutka varnosti, sprejeti in potrditve, da je dobra in zadostna, se nato v življenju lahko prav mogoče srečuje s takšnimi in drugačnimi negotovostmi.

Zato bi bilo dobro pogledati pri sebi odnos do staršev, iti skozi svoje otroštvo in po predlaganem procesu transforamcije (na vrhu foruma Vprašanja in nasveti) ali po lastnem postopku predihati vse zamere, vezanosti in strahove, vezane na starše.

25

(0 odgovorov, vpisanih v Novice in dogodki)

Še nekaj prostih mest je na tokratnem tranformacijskem seminarju Moč ženske.

Več o seminarju si lahko preberete tukaj: https://www.pesem-duse.com/moc-zenske-t … ki-seminar

S seminarjem začnemo 21.9.2018 (16.30-20.30) v Ljubljani