1

Tema: Vedeževanje

Ima kdo kakšne izkušnje z sms vedeževanjem 3040karin irena luna itd...

2

Re: Vedeževanje

laura je napisal/a:

Ima kdo kakšne izkušnje z sms vedeževanjem 3040karin irena luna itd...

pa kaj nima nihce izkusnje s temi vedezevalkami prosim za kaksno informacijo..l.p

Re: Vedeževanje

laura je napisal/a:
laura je napisal/a:

Ima kdo kakšne izkušnje z sms vedeževanjem 3040karin irena luna itd...

pa kaj nima nihce izkusnje s temi vedezevalkami prosim za kaksno informacijo..l.p

Pozdravljena.

Jaz imam izkušnjo z vedeževanjem. Lahko rečem, da je meni osebno kar nekaj stvari ugotovil v nulo, vendar se je popolnoma zmotil v napovedi glede zaključka neke "veze". Namreč napovedal je ravno obraten konec od tega, kar se je zgodilo v resnici. Mogoče mu je samo spodletelo, saj drugače kar obvlada oziroma bi rekla, da ima sposobnost jasnovidnosti.
Jaz ga še vedno občasno kontaktiram na teh številkah. Ne pa več tako pogosto, saj sem bila zelo razočarana, ker mi je okoli zame najbolj bolečega odnosa (tega sem tudi opisala na tem forumu pod "Čustvena manipulacija ali obdobje sade satija", ki ga najdeš pod "Karmična diagnostika), ki sem ga kdaj koli imela, napovedal točno obraten razplet, kot se je zgodilo v resnici. In ker sem mu jaz kar vse verjela oziroma veliko stavila na to, kaj mi odgovarja, sem doživela potem še bolj hladen tuš, kot bi sicer, če ga ne bi spraševala o koncu oziroma kako se bo neki odnos zaključil. Res je napovedal točno obratno od tega kar je bilo v resnici.

Vijolica

Oglaševalski del sporočila je bil izbrisan. Prosimo preberite politiko foruma. Hvala, Admin

Re: Vedeževanje

Pozdravljeni laura in Vijolica

Naš izbor-odločitev je kam ali na kaj se bomo "obesili"-obrnili svojo pozornost.

Pri vedeževanju je enako kot da imamo zavezane oči,smo navajeni na temo in tako živimo,potem pa za "sekundo" dvignemo prevezo na očeh in jo spet poveznemo nazaj.V tem trenutku smo navdušeni,evforični,nad videno sliko,nad svetlobo.Ker pa je naša sposobnost sprejeti in predelati slišano-videno preslaba ali nična se vse izgubi-izpuhti v spominu pa ostane neka slutnja ki pa "visi" v zraku ker se nima na kaj opreti.
In tako od vedeževanja do vedeževanja vedno isto.

Zakaj pride pri vedeževanju do "kiksov"?
To je-naj bi bil pogled v prihodnost?Če je to-to,potem je to zapravljanje energije-časa.
V našem trenutnem-zdajšnjem dojemanju prihodnosti se prihodnost oblikuje na podlagi našega dojemanja preteklosti ki pa hkrati oblikuje ta trenutek-sedanjost.Ko pridemo do vedeževalca pridemo z nekaj volje po spremembi,on to zazna,običajno pa se ne vpraša 
(ali nima dovolj časa) kako močna je naša volja po spremembi in tu pade napoved.Poleg tega seveda da ima človek,v ogromni večini vključno z vedeževalci,izjemno omejen dostop do informacij.Smo pač samo ljudje z trenutno omejenimi danostmi,oziroma s spečim potencijalom. 
       
Če gleda vedeževalec v preteklost lahko vidi stvari dokaj točno se pa postavi vprašanje kaj nam ta informacija pomeni.Lahko da imamo znanje kaj s tem početi če pa imamo še 
vodnika-učitelja je pa še bolje.Seveda ta vodnik-učitelj pomeni da smo zbrali že precej (nekoč izgubljene) volje po spremembi.

Dovolil bi si dati namig da se vsaka šola začne od začetka.Ta forum ima kaj ponuditi tistim ki so se odločili za spremembo svojega pogleda na svet kasneje pa se lahko najde tudi nadaljevanje ali pa tudi bližnjice-za bolj pogumne-vztrajne.Kdo ve ? Pustimo se presenetiti,oziroma spustiti kontrolo.