1

Tema: moji partnerji

Lepo pozdravljeni
sem ločena zato sem imela več različnih partnerjev, kljub temu da so si bili med samo različni pa se je pri vse pojavil pri meni nerazrešen vzorec.
Pri vseh vezah se je pojavila tretja oseba z nelegitimnimi zahtevami, ki je želela tako ali drugače manipulirat z mojim partnerjem, on pa je temu podlegel, kar je sprožilo pri meni pojav negativnih čustev.
Že davno nazaj sem imela fanta, s katerim sem želela pri nekako  25 letih ustvarit družino. Pa se ni izšlo, fant je študiral do 32 leta in živel pri starših. Mama je bila grozna, vsak vikend je moral s starši na dolenjsko pomagat obdelovat zidanico. jaz sem čepela doma in si pulila lase, ker sem se počutila zapostavljeno. tudi sicer se nihče drug ni obnašal kot on, vsi so živeli študentsko življenje, razen njega. imam občutek, da mi je ta situacija uničila moja najlepša leta, za kar še vedno krivim zlobno mater.

tudi v zakonu ni šlo brez tega, sestra mojega moža si je vedno od njega izposojala denar, tudi nečaki so močno gledali na svoje koristi , takrat smo imeli svojo prikolico na morju, da smo se lahko za vikend umaknili iz garsonjere v bloku, sestra je živela v ogromni hiši, pa so nas vsako leto brez prestanka nadlegovali, naj jim odstopimo prikolico, vsakemu posebej, pri čemer niso niti enkrat samkrat pomagali pri postavljanju in pospravljannju, niti prispevali kakšen dinar. na koncu smo na mojo zahtevo prikolico prodali da je bilo konec nadlegovanja.
Po ločitvi sem spoznala partnerja, ki je želel živet pri meni, pri tem pa ga je neprestano klicala bivša. obe s hčerko sta zahtevali, da prevaža hči na zdravniške preglede, telovadbo v sočo, kljub temu da je bil brez izpita in avta, torej bi naj jaz njima na ljubo storila kaznivo dejanje in posodila svoj avto osebi brez vozniškega dovoljenja.
skratka, v mojem življenju se ves čas pojavljajo nezaželjeni ljudje, ki se jih ne morem znebit drugače kot da zvezo prekinem. kateri neozaveščen vzorec privlači take ljudi v moje življenje? sama nikoli v življenju nisem izkoriščala drugih in ne maram da kdo drug izkorišča druge za svoje muhe in kaprice. eno je resnična pomoč nekomu v težavah in bolezni, drugo pa je egocentričnost in požrešnost. Lepo prosim za vpogled katera moja lastnost privlači vse to. Lepo nedeljo, Sikstina

Re: moji partnerji

Sikstina,
pri tebi ne zasledim direktnega vzroka za moške.
Se pa zasledi zelo močna agresija in nesprejemanje drugih.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788