1

Tema: Splav

Pozdravljena Urška in Zoran, a lahko vpogledata v moje biopolje.  Letos sem že enkrat prekinila nosečnost (zaradi ugotovljene kromosomske napake),  v četrtem mesecu, nato pa še doživela spontani splav v osmem tednu kmalu po tem. Zakaj se mi to dogaja?

Re: Splav

Zdravo ziva216 in dobrodošla na forumu. Obenem ti izrekam iskreno sožalje.

Jaz pri tebi zaznam v obdobju pred prvo nosečnostjo povečano agresijo in jezo - lahko na sebe, lahko na partnerja ali odnos. Čuti se kot neko nezadovoljstvo, lahko to prepoznaš tudi kot stres, nesprejemanje življenja ali situacije.

Po postopku transformacije na vrhu foruma lahko predihaš vse, kar si začutila v sebi, da bi lahko povzročilo te občutke in jih iskreno in brezpogojno predelaš in predihaš. Energija novega bitja pride v žensko takrat, ko ima le-ta dovolj brezpogojne ljubezni in nežnosti v sebi, da lahko te nove energije spusti skozi in jih zadrži za novo bitje. Ta ljubezen nima veze zgolj z otrokom - gre za brezpogojno ljubezen - do sebe, življenja na sploh, partnerja. Če se pojavi nesprejemanje ali odpor ali agresija, telo ta čustva začuti in odgovori na svoj način. To jaz vidim, lahko da bo še Zoran ali kdo drug še kaj videl oz. zaznal.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com