1

Tema: Želodec in prebava

Pozdravljeni vsi skupaj


Že par mesecev imam težave z želodcem in prebavo (zjutraj driska in občutek na bruhanje v želodcu, pa ne bruham, popoldan začne napenjanje po celem trebuhu). Bila sem pri zdravniku dobila sem zdravila, malce se je stanje izboljšalo, ko sem prenehala z zdravili enako kot prej. Začela sem z drugačno prehrano (polnozrnato, nerafiniran sladkor oz. največ brez njega, popoldan nič svežega sadja in zelenjave...). Zdravnik pravi, da mi hrana gnije v črevesju.

Lepo prosim, če mi lahko kdo vpogleda v moje biopolje kaj se mi dogaja. Delam veliko na sebi, ozaveščam vzorce, ...


Lep pozdrav, Potunika

Re: Želodec in prebava

Zdravo Potunika smile

Pri tebi se zazna, da ne želiš, nočeš ali se upiraš "presnovi" čustev, katera ti prebuja določena življenjska situacija ali odnos. Lahko da se je to začelo pred približno leta dni nazaj do dveh let. Poglej si, kaj se ti je takrat pomembnejšega dogajalo v življenju. Bežiš stran od tega, ker se s tem ne želiš soočiti, je morebiti preveč mučno ali boleče, prenaporno. Vendar telo ti pa nato po svoje odgovarja. Kaj to dejansko je, kar ne želiš sprejeti in "prebaviti", boš sama ugotovila, jaz tega ne vidim.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Želodec in prebava

Hvala ti, Urška za vpogled!!

Ko sem prebrala tvoj odgovor sem šla najprej delat Linijo hare in postopek odpustitve.

Ja, res sem imela en konflikt cca slabo leto nazaj z neko osebo in pred kratkim so tej osebi diagnosticirali karcinom. Vse te mesece, od konflikta dalje, sem večkrat razmišljala o tej osebi,  ker sem se po tem konfliktu počutila oblatena in osramočena pred drugimi. Razumem, da je njeno zdravje odraz njenih misli, čustev in zamer. Tako kot moje zdravje meni.

Drugi možen vzrok pa je, da opravljam delo, ki me niti malo ne veseli, ampak ga delam zaradi zaslužka. Neštetokrat sem se poskušala uskladiti z odločitvijo, da to delo prekinem in se prepustim "v Božje roke", kar bo pa bo z zaslužkom, pa se nikakor ne zmorem uskladiti z odločitvijo. Mislim, da zato, ker se ne čutim sposobna opravljat svoj poklic.

Urška, prejmi mojo srčno zahvalo

Potunika