1

Tema: Vilinski simboli

Pred nekaj dnevi sem na internetu naletela na spletno stran z vilinskimi simboli. Bili so mi zelo všeč, zato sem si jih nekaj kar narisala. smile Ima morda kdo kakšne izkušnje z njimi, mnenje?

Re: Vilinski simboli

ar3ka je napisal/a:

Ima morda kdo kakšne izkušnje z njimi, mnenje?

Tisto kar te takoj  pritegne je vredi zate.
Izgledajo lepo izkušenj pa nimam.
lp

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Vilinski simboli

Ar3ka, vilinski simboli so super orodje za delo z energijami, še posebej so primerni za ljudi, ki šele vstopajo v svet energij, ker se jih da zlahka začutiti in pomagajo pri prepoznavanju različnih kakovosti energij (na primer začutiš lahko energijsko razliko med simbolom za upanje ter simbolom za varnost in s tem začutiš tudi energijsko razliko med energijo upanja in energijo ljubezni. To ti pomaga prepoznavati različne energije).
Jaz sem z njimi delala enih šest let nazaj in sem jih uporabljala za vse sorte stvari - naredila sem si kartonček s simboli za študij ter za izpite, potem enega za varnost, enega za v denarnico ... spomnim se, da sem jih vsepovsod imela polno. Če komuniciraš z njimi kot z resničnimi bitji, ti bodo vračala enako energijo nazaj. Se pravi, dobro je pristopati s spoštovanjem, ljubeznijo in hvaležnostjo.

Če ti ugajajo, ti jih vsekakor priporočam. Aja sam opozorilo - predlagam ti, da z njimi ne zastavljaš ciljev, ki niso okej za tvoje najvišje ter za najvišje dobro vseh. Sicer pa ...  takšno opozorilo velja tako pri vseh energijskih pripomočkih. A bolje opozorilo več kot premalo. smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Vilinski simboli

Urška je napisal/a:

pomagajo pri prepoznavanju različnih kakovosti energij

Priznam, da na to sploh nisem bila pozorna. Sem jih samo narisala, dala v merkavo in rekla, da se v srcu odpiram podpori tega in tega vilinskega simbola za to in to v najvišje dobro (oz. nekaj podobnega-ne spomnem se čisto). Bom poskusila začutit razliko.

S seboj jih tudi ne nosim, ker ne bi rada, da se mi zmučkajo. tongue Jih imam pa v svoji sobi in večkrat na dan vizualiziram oz. izrečem ime določenega simbola. Ko pomislim na njih se kar razveselim, ker so mi tako lepi.  smile

Re: Vilinski simboli

ar3ka je napisal/a:

Bom poskusila začutit razliko.

Ne vem, meni je bilo ful zanimivo opazovati razlike, ker se določena kakovost energije dejansko lahko začuti čisto drugače od druge.

ar3ka je napisal/a:

S seboj jih tudi ne nosim, ker ne bi rada, da se mi zmučkajo.

Men so se tudi. Pa sem listek s simbolom prelepila s selotejpom (obstajajo tudi bolj elegantne rešitve kot je samolepilna folija za papir ... smile ) in tako dobila nekakšen plastifirian amulet. smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Vilinski simboli

Imam eno vprašanje glede uporabe vilinskih simbolov. Zdaj, ko poznam več simbolov, sem si jih tudi veliko več narisala (pač nekaj za različna področja življenja ipd.) big_smile Pa me zanima, če uporaba večih simbolov razprši energijo (moč, učinkovitost) posameznega simbola? Oz. lahko vprašam tudi drugače - ali vilinski simboli razširijo in ojačajo tvoj energijski kanal ter nato usmerijo energijo v želeni smeri ali dano količino energije samo usmerjajo?

Kot sem že zgoraj omenila, vilinskih simbolov velikokrat ne nosim s seboj, pa vendar se mi zdi, da bi kljub temu lahko delovali, saj jih imam konec koncev v svoji sobi, svoji torbici, svoji trenirki... Tukaj bi se navezala na feng šui, ki pravi, da si s prostorom v katerem živiš zelo energijsko povezan oz. da zelo vplivata drug na drugega ter da sta na nek način eno. Velikokrat pa si jih tudi kar narišem v zrak in potem vstopim vanje (podobno kot pri reikiju). Morda ve kdo povedati o povezavi reiki simbolov in vilinskih simbolov? Hvala smile  :rose:

Re: Vilinski simboli

ar3ka je napisal/a:

Pa me zanima, če uporaba večih simbolov razprši energijo (moč, učinkovitost) posameznega simbola? Oz. lahko vprašam tudi drugače - ali vilinski simboli razširijo in ojačajo tvoj energijski kanal ter nato usmerijo energijo v želeni smeri ali dano količino energije samo usmerjajo?

Na podlagi lastnih izkušenj ti lahko samo odgovorim, za podrobnejše odgovore bi bilo mogoče bolje kontaktirati Marjetko Jeršek.

Jaz sem znala več simbolov skombinirati v enega, ki je nato deloval skupno za vse tiste stvari, za katere so bili namenjeni posamezni. Narisala sem na kamenček ali kristalček in nato nosila s sabo. Jaz nisem začutila, da bi se z večimi simboli razpršila energija, odvisno od tega verjetno, kako se oseba odpre. Jaz sem uporabljane simbole uporabljala enakovredno, mogoče zato nisem čutila, da bi bila razpršena. Načeloma pa seveda velja, da manj kot je ciljnih sredstev, bolj ojačana je namera.

Simboli, če se malo filozofsko izrazim, odprejo vrata novi zavesti, kateri mi zavestno ne pripadamo kot ljudje, torej vilinski zavesti. Energijsko se kanal razširi in odpre za dostop teh energij v lastno polje. Pri tem seveda velja, bolj kot je oseba energijsko zdrava, pretočna in zavestno odprta za energije, večji učinek bodo simboli imeli, na kar se nanaša drugo vprašanje. Če mi sami dovolj močno spodbudimo namero, bodo tudi vilinski simboli dobili "točno direktivo" in sami še dodatno spodbudili zadevo. ČE jih bomo uporabljali brez namere in razpršeo, bo tudi njihova podpora takšna, razpršena in nejasna. Seveda sami od sebe spodbudijo energije v določeno smer, vendar oseba sama je tista, ki dela in napravi premike. Vse ostalo so le bergle na poti.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Vilinski simboli

Zadnji mesec sem zelo intenzivno uporabljala vilinske simbole. Ravno danes pa sem se vsem vilinskim simbolom, ki sem jih uporabljala, zahvalila za pomoč in podporo in jih nato zavrgla. Gre za to, da sem preveč začela verjeti v simbole same, ne pa vase oz. svoj božanski aspekt. Skratka postala sem vraževerna (verjetno celo odvisna od njih) in sem zanemarjala svoje lastne moči ter v bistvu kazala svoje nezaupanje v stvarstvo, vesolje, naravni red. Nekako sem danes dobila sporočilo, da tega ne potrebujem več (oz. vsaj začasno) oz. da me celo zaradi že omenjenega razloga zavira. Nič ne rečem, morda jih bom nekoč še uporabljala, ampak trenutno sem z njimi prekinila. Se je komu že kdaj zgodilo, da je postal preveč zaverovan v katero od 'tehnik' in pozabil na skupno sliko?

Re: Vilinski simboli

ar3ka je napisal/a:

Se je komu že kdaj zgodilo, da je postal preveč zaverovan v katero od 'tehnik' in pozabil na skupno sliko?

Ful fajna lekcija, jaz sem dobila pri njih enak občutek. Oziroma pri vse,, česar sem se preveč oprijela, čustveno navezala, je po nekem času prišel občutek zasičenosti in odvečnosti. Hvala bogu za ta občutek.  :rose:  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

10

Re: Vilinski simboli

Urška je napisal/a:

Hvala bogu za ta občutek.  :rose:  smile

:prst:  smile

11

Re: Vilinski simboli

Pozdravljeni,

tukaj sem nova in naj najprej pohvalim forum in oddaje, super ste smile!

Bi pa vprašala nekaj glede vilinskih simbolov, če kdo ve. Nameravala sem sebi in bližnjim izdelati amuletke s simboli iz Fimo mase. Ali je pomembno, da je material, na katerem je narisan/vrezan simbol, naraven? Ker Fimo to ni sad, pa ne vem, če bo umetna snov simbolom všeč.

Re: Vilinski simboli

Pozdravljena nadja

En tak splošen odgovor: če so ti vilinski simboli tako blizu da si mnenja da jih lahko izdeluješ za druge potem bi pričakoval da lahko vzpostaviš povezavo z njimi.Če je temu tako potem vprašaj vilinske simbole kateri materijal je najboljši za posamezno osebo.

13

Re: Vilinski simboli

Živjo, francik,

hvala za odgovor, tvoj nasvet mi je zelo všeč smile. Z vilinskimi simboli sem se zelo bežno srečala precej let nazaj, ponovno pa nedolgo nazaj, tako da je to relativno novo področje zame. Sem pa takoj, ko sem se začela zanimati zanje, začutila, da bi jih pripravila na zgornji način. Pa ponavadi so ti prvi občutki kar pravilni, vsaj pri meni smile. Zaenkrat jih še rišem na papir, ampak sem novo Fimo masa že nabavila in čaka wink.

Re: Vilinski simboli

Bravo, kar tako naprej.  wink

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com