Brezpogojno ljubezen verjetno vsak dojema na svoj način, sam bom poskusil razložiti na takšen način, kot jo dojemam sam.

Na zemlji živimo v svetu dvojnosti (dobro – slabo, noč – dan, strah – zaupanje), ko se dvojnost združi, nastane enost. Nekako vsi to teoretično vemo, vendar nam ni jasno, zakaj rabimo tisti del, ki ga nočemo, na primer strah. Skozi povezavo božansko–zemeljsko (enost) se začnemo tega zavedati. Sam uporabljam več načinov povezovanja božansko–zemeljsko, odvisno v kakšni se situaciji nahajam. Merkava, linija hare, os-sveta, Reiki … so nekateri od načinov.

S tem, ko stopimo v polje enosti, se zavedamo, da so tukaj stvari združene, so »eno« (dobro – slabo, dan – noč, strah – zaupanje,..) in to informacijo pripeljemo v naš svet dvojnosti.

Takrat smo sposobni razumeti, da če nas je nekaj strah ali se jezimo, da ne bežimo od tega stran, ampak sprejmemo ta del. Na primer, čeprav me je »strah biti v globoki vodi«, sebe sprejemam takšnega, kot sem, s tem dejstvom, »da me je strah biti v globoki vodi«. Ali »čeprav se jezim na partnerja«, sebe sprejemam takšnega, kot sem in tudi to dejstvo, »da se jezim na partnerja«.

Povezava božansko – zemeljsko posledično prinese spoznanje, da smo vsi enaki, da se vsi lahko jezimo ali smo v strahu. Pomembno je le, da se takšne tudi sprejmemo.
Na primer, če se bojiš, da boš izgubil partnerja in če to dejstvo ne sprejmeš v smislu "to se pa že meni ne more zgoditi", a te je še vedno strah, posledično lahko pripelje do izgube partnerja.
Če pa sprejmeš tudi to možnost, da izgubiš partnerja, dopustiš možnosti sami, da obstaja (ker v keteru, akaši, univerzalnem informacijskem polju ali prostoru različic…- tudi vse te možnosti obstajajo), si to možnost sprejel in posledično od tega ne bežiš, ne obsojaš in te ni strah. Je zelo malo možnosti, da bo do izgube dejansko prišlo.
Zavedaš se, da je v brezpogojni ljubezni prisotno oboje, tako strah kot zaupanje.

S tem ko si sprejel tisti del, ki je moteč zate, imaš možnost, da npr. vzameš strah, jezo, … v zakup in se odločiš, da deluješ drugače, z zaupanjem, z močjo, …

Brezpogojna ljubezen mi da možnost odločanja, s čim bom deloval (strah – zaupanje). Ko jo enkrat razumem, nisem več ujet v svojo usodo, ampak si jo krojim sam, točno takšno, kot jo hočem.
Takrat se zavedam, da sem lahko edino samemu sebi prepreka, ne pa tudi drugi.

Mogoče bo nekdo lažje razumel na podlagi sledečga primera: noč in dan sta enaka dvojnost kakor sta strah in zaupanje. Ali se morebiti jezimo na noč, ko pride ali na dan, ko pride noč? Ju obsojamo? Ne. Sprejmemo ju, ker sta naravna pojava. Sami se odločimo, kdaj bomo šli spat, ko pade noč ali pa ko vzide nov dan.

Odločimo se lahko svobodno, ko najprej sprejmemo tisto, česa nočemo, česa se bojimo, na kaj se jezimo, od česa bežimo…
Brezpogojna ljubezen je oboje, združeno skupaj in da to sprejmemo, od nas je pa odvisno, kaj bomo prenašali naprej (strah ali zaupanje).

Takšne stvari pridobimo s pomočjo: Merkave, Linije hare, os-sveta, Reiki-ja,… povezave božansko – zemeljsko. Potrebno se je tudi zavedati, da ni dovolj to samo narediti na energijski ravni, ampak je to potrebno prizemljiti.

Zoran Zavor
Molitev k Materi Zemlji
S povezovanjem navzgor ostaja zanemarjen zemeljski svet, ki nam nudi zemeljsko podporo, vodstvo po življenju na zemlji in nas podpira z energijami transformacije in uresničitve idej iz duhovnega sveta.
Srce – Duša – Um – Telo – Duh
Ko imamo jasno povezavo božansko–zemeljsko, smo sposobni komunicirati se poslušati in delati stvari, ki so za nas neprecenljive vrednosti. Povezani smo povezani z vsem, kar obstaja in takrat nismo odvisni od drugih, ampak si sami krojimo svojo usodo.
Koliko poznam sebe
Koliko poznamo dejansko sebe in kolikokrat v življenju se spomnimo nase, običajno le takrat, ko smatramo kaj bi morali biti, postati in kaj vse bi se moralo zgoditi, da bi to dejansko tudi postali.
Neprizemljenost
Zaprtost do »višjih« ravni se kaže kot pomanjkanje idej, zamisli, nekako se lovimo v starih energijah in okoliščinah, vse nas dolgočasi, obsojamo uspeh od drugih a se hkrati sami nismo pripravljeni premakniti naprej.
Karmična diagnostika: Prva spolna celica in bivanje v maternici
Glede na kakovost zapisov v naših celicah se skozi življenje kažejo posledice njihovega delovanja.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon:
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND