Delavnice in tečaji osebne rasti

MOČ ŽENSKE - TRANSFORMACIJSKI SEMINAR
Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta.
KARMIČNA DIAGNOSTIKA - DELAVNICA
Na delavnici se izvede skupinski voden proces karmične diagnostike, na katerem se pregleda biopolje skupine in vzroke, ki so skupni vsem udeležencem v skupini. Med procesom tudi individualni pregled biopolja posameznega udeleženca. Sledi proces ozaveščanja in trasnformacije vzrokov.
KARMIČNA DIAGNOSTIKA - 1-DNEVNI SEMINAR
Karmična diagnostika nam je v pomoč, da smo sposobni odkriti potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave ter te spremeniti, da si uredimo življenje po svojem okusu in ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.
ENERGIJSKE SLIKE & INTUITIVNA UMETNOST
Praktična delavnica, na kateri se naučite ustvarjati intuitivne energijske slike, se s karmično diagnostiko osvobodite podzavestnih blokad in se povežete z ustvarjalno silo v sebi.
REIKI TEČAJI
Praktični tečaj 1., 2. in 3. stopnje Reikija ter Učiteljske stopnje; na vsaki stopnji pridobite ustrezno teoretično in praktično znanje, gradivo ter iniciacijo v Reiki energijo.
NOTRANJI ARHETIPI
Osvoboditev, postavitev in harmonizacija ključnih notranjih arhetipov - Duše, Notranje ženske, Notranjega moškega in Notranjega otroka - v skladu s šamanskimi orodji Medicinskega kolesa.
ŠAMANSKI BOBEN
Unikatna delavnica s 4-letno tradicijo izvajanja, prepletena z aktivno šamansko meditacijo, na kateri boste aktivirali spečega duha svojega šamanskega bobna...
ŠAMANSKA DELAVNICA
Praktična delavnica, na kateri spoznate osnove klasičnega šamanizma, se naučite šamanskega potovanja, spoznate svojo totemsko žival moči, šamanske vodnike in prebudite naravni Jaz.
SORODNE IN KARMIČNE DUŠE
Tečaj je namenjen vsem, ki želite najti najprimernejšo sorodno dušo, ki verjamete v pravo ljubezen in romantiko v življenju.
DENAR IN OBILJE
Dvodnevna delavnica denar in obilje je namenjena vsem, ki si želijo preseči omejitve glede denarja in obilja. Naučili se boste skrivnosti manifestacije in kako pritegniti denar in obilje v vaše življenje.

Prijava na e-novice

izdelava: ETREND