101

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Urška je napisal/a:
Boyana je napisal/a:

Spremljam vse, ni mi všeč, da se tu nič ne dogaja.)
Nekoč bi rada sama vodila kakšne delavnice, zanima me vse kar je tako ali drugače povezano z duhovnostjo.

Mogoče je pa to zate prilika, da oživiš tisti konec Slovenije, kar se duhovnih aktivnosti tiče.  :prst:

Najbrž ... Vse se dogaja z namenom ... Hvala, smile

102

Program delavnice Pesem duše

1.    Povezava, uglasitev z najvišjo zavestjo, zemeljsko vibracijo in uporaba v vsakdanjem življenju.
2.    Spoznavanje, razumevanje energij in priprava za delo z energijami.
3.    Spoznavanje, povezovanje in uglasitev duše, srca, uma, telesa in duha.
4.    Kako upravljati svoje življenje, menjanje realnost in preverjanje prihodnosti.
5.    Povezovanje z varuhi in vodniki.
6.    Osvobajanje, odpust, razrešitev in končanje karmičnih obveznosti.
7.    Osvobajanje obvez, odločitev, zaobljub, priseg, ki smo jih sprejeli v preteklosti (tudi pretekla življenja) pa nas sedaj omejujejo ali nam škodujejo.
8.    Prekinitev,  končanje delovanja in vlaganja energije v tisto kar nočemo in obrnitev toka energije v tisto kar hočemo v svojo korist, da delamo za sebe.
9.    Spoznavanje sebe, osvoboditev in odpust: omejitev, prepričanj, vzorcev.
10.    Osvobajanje nezaželenih občutkov kot so: neuspeh, nesprejemanje, nezaželenost, jeza, strah, obsojanje, žalost, krivda, dvom..
11.    Odkrivanje naravnega dara in življenjskega namena.
12.    Spoznavanje, uglasitev, sprejemanje in aktivacija: potencialov, sposobnosti, talentov, spretnosti, da si življenje uredimo po svoji meri in okusu.
13.    Spoznavanje kvalitet kot so: intuicija, telepatija, jasnost.
14.    Aktivacija in uglasitev: ustvarjalnosti, motivacije, volje.
15.    Uglasitev z občutki: varnosti, sigurnosti, uspeha, ljubezni, sreče, zadovoljstva, mira, samozavesti,..
16.    Globoka izurjenost uma.
17.    Osvobajanje vpliva prednikov: genskih, pridobljenih, prevzetih.
18.    Osvobajanje obveznosti in obljub, ki smo jih pridobili po prednikih.
19.    Povrnitev delov duše in srca, celjenje in aktivacija.
20.    Praktična uporaba v vsakdanjosti (delo, prosti čas).
21.    Preverjanje svojega življenja v prihodnosti.

Po tej osnovni delavnici bodo organizirani različni sklopi delavnic (samoregresija, odnosi, obilje in bogastvo,..), katerih se bo možno udeležiti le če bo končana osnovna delavnica.

Pred delavnico priporočeno branje  na forumu - teme: delavnica Pesem duše, vibracije, občutki, neprizemljenost, brezpogojna ljubezen, srce–duša–um–telo–duh.

Ura: od 9.00 -16.00.

Osnovna delavnica v Ljubljani traja 5 dni, po 7 ur in je razdeljena na tri dele, dvakrat po dva dni in enkrat en dan.
Tako omogočamo energiji in nameri, da se lažje integrirata v osebo.

Tako omogočamo energiji in nameri, da se lažje integrirata v osebo.

Delavnico vodim: Zoran Zavor.

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com ali 070-824-799

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zdravo Zoran,
Po dolgem času se javljam in sporočam, da delam blagoslove s predniki. Končuje se mi prvih 21 dni.
Zanima me - pritegnila me je delavnica Pesem duše. Dogovorim se še v službi, da bom delala od 9 do 17h, za finance prosim-molim, da mi vse uredijo moji vodniki, angeli in vnebovzeti mojstri, v moje in najvišje božje dobro. Tako da pridem.
O torkih in sredah, komaj čakam. Notranje čutim, da je to to. Sama predobro vem, da nujno rabim nadaljne izobraževanje, da se mi stvari, katere bom delala v prihodnosti realizirajo.
Namen moje duše je, da življenje zasebno in poklicno povežem v celoto to pa je delo v duhovnosti. Zato bom najprej poskrbela zase, da se mi duša telo in um nahranita z informacijami, ki so že davno v meni, le ozavestiti jih je potrebno. Že v otroštvu me je pot intuitivno vodila k otrokom, delala sem pedagoško gimnazijo, še pred tem sem hotela biti vzgojiteljica, vendar sem po nasvetih svojih staršev izbrala drugo pot. Moje bistvo pa me vodi k namenu moje duše. Čeprav se mi niti ne sanja kako in kdaj bo, vem pa da bom izpolnila svoj načrt, ki sem si ga kot duša zadala še tam kjer sem doma.

Rad se imej, dobro misli in veliko se smej.

104

Zdravo!
Ta vikend sem zaključi z delavnico Pesem duše.
Vtisi? Zelo nihajoče tako telesno kot duševno vendar se počasi vse skupaj umirja. Dvakrat pa me je resnično "zadelo" enkrat prebava enkrat pa razbijane srca.
Sami postopki, ki smo se jih naučili na delavnici pa so mi že sedli do te mere, da ne razmišljam več kako kaj narediti ampak preprosto naredim. Pridejo pa nasproti zanimive in nepričakovane preizkušnje. Nekaterih že vem, da jih nisem opravil in bo potrebno ponavljati transformacije.
Toliko zaenkrat. Hvala Zoran

Zoran, ali nas žival moči varuje tudi pred transformacijami (negativnih) občutkov, vzorcev?
Na delavnici sem pri vaji , ki smo jo delali v paru transformiral vzorec. Do kolen je šlo dokaj normalno neprej pa nikakor. Po končani "terapiji" sva ugotavljala, da ni steklo toliko časa dokler je bila prisotna žival moči. Ko se je odstranila je energija stekla. Doma se mi je ponovilo.

Ko smo v paru iskali sporočila in stik z varuhi,sem bil "poslan" prižgat svečo v zameno za sporočilo.Ob prižgani sveči sem dojel sporočilo,ki se mi je nekako že dalj časa "ponujalo",mi je bilo smiselno in blizu in za katerega zdaj vem od kje je prihajalo.Skratka,enega od pokojnih sorodnikov očitno še nisem sprejel("čakajoč na državno spravo"?) in hkrati dojel,da to spravo opravim-opravimo lahko samo sami in vsak zase.  Prižigam še eno svečo.

106

veruška je napisal/a:

Po dolgem času se javljam in sporočam, da delam blagoslove s predniki. Končuje se mi prvih 21 dni.

Veruška, verjetno misliš na Reiki blagoslove?

veruška je napisal/a:

Zanima me - pritegnila me je delavnica Pesem duše. Dogovorim se še v službi, da bom delala od 9 do 17h, za finance prosim-molim, da mi vse uredijo moji vodniki, angeli in vnebovzeti mojstri, v moje in najvišje božje dobro. Tako da pridem.
O torkih in sredah, komaj čakam.

Delavnica v Brežicah med tednom, če bo, bo začela v maju, če bo dovolj kandidatov, pa tudi sem na tesno s časom med tednom v aprilu.
V Ljubljani začne z 7 in 8 majem.

veruška je napisal/a:

Namen moje duše je, da življenje zasebno in poklicno povežem v celoto to pa je delo v duhovnosti. Zato bom najprej poskrbela zase, da se mi duša telo in um nahranita z informacijami, ki so že davno v meni, le ozavestiti jih je potrebno. Že v otroštvu me je pot intuitivno vodila k otrokom, delala sem pedagoško gimnazijo, še pred tem sem hotela biti vzgojiteljica, vendar sem po nasvetih svojih staršev izbrala drugo pot. Moje bistvo pa me vodi k namenu moje duše. Čeprav se mi niti ne sanja kako in kdaj bo, vem pa da bom izpolnila svoj načrt, ki sem si ga kot duša zadala še tam kjer sem doma.

:prst: To je super, da enostavno veš da boš, kdaj in na kak način pa boš, se ti pa odpre ko je za to pravi čas.
smile

107

Fotko je napisal/a:

Vtisi? Zelo nihajoče tako telesno kot duševno vendar se počasi vse skupaj umirja. Dvakrat pa me je resnično "zadelo" enkrat prebava enkrat pa razbijane srca.

Odvisno kje se kakšen občutek zadržuje ali primanjkuje, na tistem delu telesa tudi zaznamo dogajanje. Ko zadeva steče se stanje umiri.

Fotko je napisal/a:

Sami postopki, ki smo se jih naučili na delavnici pa so mi že sedli do te mere, da ne razmišljam več kako kaj narediti ampak preprosto naredim.

To je to - neprecenljiv občutek, ko enostavno veš. :prst:

Fotko je napisal/a:

Zoran, ali nas žival moči varuje tudi pred transformacijami (negativnih) občutkov, vzorcev?
Na delavnici sem pri vaji , ki smo jo delali v paru transformiral vzorec. Do kolen je šlo dokaj normalno neprej pa nikakor. Po končani "terapiji" sva ugotavljala, da ni steklo toliko časa dokler je bila prisotna žival moči. Ko se je odstranila je energija stekla. Doma se mi je ponovilo.

Pri komu je bila prisotna žival moči in na kak način si jo zaznal?  To je tvoja žival moči iz šamanske delavnice ali gre za kaj drugega?
smile

108

francik je napisal/a:

Ko smo v paru iskali sporočila in stik z varuhi,sem bil "poslan" prižgat svečo v zameno za sporočilo.Ob prižgani sveči sem dojel sporočilo,ki se mi je nekako že dalj časa "ponujalo",mi je bilo smiselno in blizu in za katerega zdaj vem od kje je prihajalo.Skratka,enega od pokojnih sorodnikov očitno še nisem sprejel("čakajoč na državno spravo"?) in hkrati dojel,da to spravo opravim-opravimo lahko samo sami in vsak zase.  Prižigam še eno svečo.

Franci  :prst:   smile   :prst:

smile

109

Zoran je napisal/a:
Fotko je napisal/a:

Pri komu je bila prisotna žival moči in na kak način si jo zaznal?  To je tvoja žival moči iz šamanske delavnice ali gre za kaj drugega?
smile

Jaz kot "terapevt" nisem zaznal nobene živali moči ampak samo zastoj pretoka energije v višini kolen. Šele nekako po 20 sekundah je steklo. "Stranka" je med postopkom zelo živo videla žival moči in ko je mačka odšla je začutila pretok in olajšanje.

110

Fotko je napisal/a:

Jaz kot "terapevt" nisem zaznal nobene živali moči ampak samo zastoj pretoka energije v višini kolen. Šele nekako po 20 sekundah je steklo. "Stranka" je med postopkom zelo živo videla žival moči in ko je mačka odšla je začutila pretok in olajšanje.

OK,  nekako mi je sedaj delno jasna situacija, zanima me pa če je "stranka" bila na šamanski delavnici in je njena žival moči mačka, če prav razumem ali je kaj drugega.

smile

Zoran,nisem čisto prepričan če pravilno razumem kakšna je razlika ko delujem po nekem zakonu ali ko sem ujet v nek zakon.Prosim te za razlago,mogoče tudi primer.Hvala.

112

francik je napisal/a:

Zoran,nisem čisto prepričan če pravilno razumem kakšna je razlika ko delujem po nekem zakonu ali ko sem ujet v nek zakon.Prosim te za razlago,mogoče tudi primer.Hvala.

Franci, vzemimo za primer: zakon vzroka in posledice ali zakon karme kot je njegovo priljubljeno ime.

Po zakonu vzroka in posledice je za vsako dejanje tudi posledica, bila ta dobra ali slaba.
Če delaš dobre stvari se ti vračajo dobre in če počneš slabe se ti vračajo slabe stvari.
Recimo, da vedno za vsako stvar, ki se zgodi obstaja nek razlog.
Če razumeš to delovanje je to v redu, ker se zavest uči delovati pozitivno in delati pozitivne stvari.
Druga slika je da počneš dobre stvari, ker te je strah, da če slučajno kaj narediš narobe, da bi bil lahko za to kaznovan. Tu se lahko pojavi spomin ali travma iz preteklosti, ki ti povzroča strah, da ne narediš napak. Problem nastane pa v tem, ker je osnovna energija za delovanje strah in več imaš strahu hitreje narediš napako ali dobiš vse tisto kar nočeš.

Ujameš se v zakon, če imaš na primer težavo pa je ne veš rešiti in ti nekdo pravi, da je to karmično. Um sprejme to informacijo, da tako pač je, ker je karmično in karmo je pač potrebno odplačati. Zgodi se to, da se s tem pomiriš in ne iščeš več rešitev, temveč si ujet v usodo  ali v tem primeru – karmo.
Ujamemo se v zakon  takrat, ko nekaj verjamemo, da ni mogoče spremeniti, kot so na primer odnosi iz prejšnjih življenj (karmični odnos) ali še posebej prepričanje, da je potrebno za nekaj odplačati pa bilo to iz sedanjega ali preteklih življenj.
Lahko je tudi, prepričanje, da smo z nekom karmično vezani in da je potrebno odplačati, da se tukaj pač ne da nič narediti, ker je to karma.
Pri ljudeh pride do napačnega razumevanja, ko nekdo pravi da je to karmično. Večinoma se ljudje pomirijo s tem in mislijo, da to ni možno spremeniti in se molijo, da čim prej mine.
Bit je pa ravno v temu, da tudi če je nekatera stvar karmična, jo trenutno sprejmeš in poiščeš rešitve – ne pa da se s tem pomiriš.

Zraven zakona vzroka in posledice obstaja še veliko drugih zakonov v vesolju in nad vsemi zakoni je še ljubezen ali Bog. Bog zame ni nek starček ali oseba, ki opravlja z vesoljem, ampak ko napišem Bog mislim, s tem na vse kar obstaja, na kompletno celo vesolje, Univerzum, Enost, Celota, Stvarnik, Kreator, Absolut,…verjetno postoji še kakšno ime.

Važno je da smo v ravnovesju z zakoni v vesolju, da vemo, da obstajajo, da jih spoštujemo in da se zavedamo, da skoraj nič ni trajnega v vesolju razen spremembe. Spreminjajo se vse stvari, tako tudi zakoni, kot so: karme, resnice, zvoka, narave,…

Z gledišča Božanske ljubezni je pa gledano vseeno v kaj mi verjamemo ali v karmo, resnico, naravo ali karkoli drugega - važno je da se učimo, na kak način se bomo pa učili pa tudi ni važno – važno da osvojimo lekcije, ki smo se jih izbrali v življenju. Več o lekcijah v temi – Lekcije duše.

smile

Za izčrpno razlago hvala. smile

114

Po delavnicah Pesem duše vidim, kako so se naredile spremembe pri udeležencih in sem vesel, da ste se udeleženci naučili raziskovati in spoznavati svojo notranjost, spoznati več stvari o sebi, občutiti svoje sposobnosti skozi notranjo modrost na varen, zanimiv način, ter celovito uravnotežiti notranjost z zunanjostjo in iz drugačne percepcije videti in doživeti sebe.
smile

Vtisi iz Savudrije so še vedno močni,a se počasi urejajo.Tu sem prvič občutil-videl-prepoznal stvari v točno določeni povezavi,tako pri sebi,kot pri drugih.Več kot očitno je,da mi je odgovarjala tako družba,kot okolje in vreme,pa seveda "čas",ki smo ga poslali "proč" med trajanjem delavnic.In to sem začutil že po petkovi delavnici,potem pa so ure kar izginjale,čeprav je bila tematika že znana.So se pa slišale tudi podrobnosti,ki so bile mogoče prej preslišane ali pa ni bilo za njih časa.Tudi skupinska regresija je bila nova,poučno-zanimiva izkušnja,pa ugotavljanje težav sicer mogočnega drevesa.
Prvi dan doma sem že zjutraj začutil spremembo v fizičnem počutju,kasneje pa tudi spremembo počutja po ponovni prehranski spremembi.
K vsemu temu je vsaj nekaj gotovo prispevalo tudi prvo kopanje v morju po več kot 20 letih.
Skratka:če skrajšam ta "literarni"zapis....to je dogodek vreden ponovitve.
Seveda gre zahvala za to Urški in Zoranu :rose:  :prst:

116

francik, tudi tebi hvala za prisotnost. Če bi samo en član skupine manjkal, ne bi bila delavnica tako super! smile  :rose:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

117

Tokrat so lokacije za izvedbo osnovne delavnice Pesem duše 1,: Celje, Ljubljana, ter Brežice.

Delavnica se začne 27 in 28.8  v bližini Celja.

Točne datume bom objavil naslednji teden.

Pred delavnico je priporočeno prebrati to, ter teme: Smisel samorazvoja, Podzavest in omejujoči programi, Brezpogojna ljubezen, Občutki, Vibracije, Srce-duša-um-telo-duh,..

Vsa vprašanja glede delavnice (izzivi, dvomi, strahovi,..) lahko napišete pod to temo, ter osebna vprašanja glede delavnice, mi lahko napišete na email ali me pokličete.

smile

118

Program delavnice Pesem duše

1.    Povezava, uglasitev z najvišjo zavestjo, zemeljsko vibracijo in uporaba v vsakdanjem življenju.
2.    Spoznavanje, razumevanje energij in priprava za delo z energijami.
3.    Spoznavanje, povezovanje in uglasitev duše, srca, uma, telesa in duha.
4.    Kako upravljati svoje življenje, menjanje realnost in preverjanje prihodnosti.
5.    Povezovanje z varuhi in vodniki.
6.    Osvobajanje, odpust, razrešitev in končanje karmičnih obveznosti.
7.    Osvobajanje obvez, odločitev, zaobljub, priseg, ki smo jih sprejeli v preteklosti (tudi pretekla življenja) pa nas sedaj                 omejujejo ali nam škodujejo.
8.    Prekinitev,  končanje delovanja in vlaganja energije v tisto kar nočemo in obrnitev toka energije v tisto kar hočemo v                  svojo korist, da delamo za sebe.
9.    Spoznavanje sebe, osvoboditev in odpust: omejitev, prepričanj, vzorcev.
10.    Osvobajanje nezaželenih občutkov kot so: neuspeh, nesprejemanje, nezaželenost, jeza, strah, obsojanje, žalost,                     krivda, dvom..
11.    Odkrivanje naravnega dara in življenjskega namena.
12.    Spoznavanje, uglasitev, sprejemanje in aktivacija: potencialov, sposobnosti, talentov, spretnosti, da si življenje                      uredimo po svoji meri in okusu.
13.    Spoznavanje kvalitet kot so: intuicija, telepatija, jasnost.
14.    Aktivacija in uglasitev: ustvarjalnosti, motivacije, volje.
15.    Uglasitev z občutki: varnosti, sigurnosti, uspeha, ljubezni, sreče, zadovoljstva, mira, samozavesti,..
16.    Globoka izurjenost uma.
17.    Osvobajanje vpliva prednikov: genskih, pridobljenih, prevzetih.
18.    Osvobajanje obveznosti in obljub, ki smo jih pridobili po prednikih.
19.    Povrnitev delov duše in srca, celjenje in aktivacija.
20.    Praktična uporaba v vsakdanjosti (delo, prosti čas).
21.    Preverjanje svojega življenja v prihodnosti.

Po osnovni delavnici bodo organizirani različni sklopi delavnic (sorodne duše, obilje,..), katerih se bo možno udeležiti le če bo končana osnovna delavnica.

Pred delavnico priporočeno branje  na forumu - teme: delavnica Pesem duše, smisel samorazvoja, podzavest in omejujoči programi, vibracije, občutki, neprizemljenost, brezpogojna ljubezen, srce–duša–um–telo–duh.

Delavnico vodim: Zoran Zavor.

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com ali 070-824-799

119

Komaj čakam! Se vidimo v Ljubljani smile

120

Živijo, ker ljubljanska delavnica odpade, se pridružim v Celju. Če kdorkoli potrebuje prevoz, naj me kontaktira na zasebno sporočilo. The more the merrier smile

Še en dan pa se vidimo ...  :srcek:

121

Kdaj bo naslednja delavnica Pesem duše1 v Ljubljani?

122 Nazadnje urejal tjaša (30.08.2011 23:16:20)

Zdravo, medve s Petro sva se odločili, da se do naslednje delavnice parkrat dobiva, ker je dobro malo osvežiti teoretični del, pa morda skupaj izpeljati tudi kakšno vajo oz. meditacijo. V bistvu se nama lahko naslednjič kdo (bivši in zdajšnji udeleženci) pridruži (iz MB konca). Kar pri meni doma ali pač kje drugje, po dogovoru. No, danes je bila krasna meditacija postavljanje linije hare, vzbujanja in integriranja občutka prizemljenosti in nato še uglaševanje D+U+T+S+D.  :srcek:  Predvidoma v petek ponovno skupaj, sicer pa sama vsak dan "treniram", po občutku in navdihu. :rose:

lp
smile

123

Tjaša, super ideja, upam, da se bo po koncu 1. delavnice podobna skupinica formulirala tudi v lj.

Imam pa vprašanje ostalim iz delavnice oziroma za Zorana. Tekom dneva se večkrat postavljam v kanal. To začutim kot toploto, pretok energije žarka od zgoraj in od spodaj in čutim, da sem v kanalu. Težavo pa imam z "delovanjem iz kanala". Ko začnem govoriti ali nekaj delati, se intenziteta občutka zmanjša. In znova in znova ga moram obnavljati. Če se osredotočam na kanal, ga čutim, ko pa želim nekaj delati, se mi zdi, da ga ne znam obdržati, da "padem ven".

Je to normalno in potrebujem samo čas?

124

Živjo Zoran,

Zanima me kdaj bo naslednja delavnica v sklopu Pesem duše v LJ (osnovna)?
Približen termin.

lp,
Neo

125

Ninja je napisal/a:

Tjaša, super ideja, upam, da se bo po koncu 1. delavnice podobna skupinica formulirala tudi v lj.

To bi bilo super. smile

Ninja je napisal/a:

Imam pa vprašanje ostalim iz delavnice oziroma za Zorana. Tekom dneva se večkrat postavljam v kanal. To začutim kot toploto, pretok energije žarka od zgoraj in od spodaj in čutim, da sem v kanalu. Težavo pa imam z "delovanjem iz kanala". Ko začnem govoriti ali nekaj delati, se intenziteta občutka zmanjša. In znova in znova ga moram obnavljati. Če se osredotočam na kanal, ga čutim, ko pa želim nekaj delati, se mi zdi, da ga ne znam obdržati, da "padem ven".

Je to normalno in potrebujem samo čas?

Nina, to je čisto normalna stvar, ker kanal se ni še popolnoma stabiliziral, še rabi čas, ti pa izkušnje. Vsakič je potem bolje in za kakšen mesec (če redno vadiš ta mesec) postane kanal enak, ko deluješ in v meditaciji.

smile