Tema: Izkušnje Osebna ponovna povezava
Od moje izkušnje z Reconnectionom oz. Osebno ponovno povezavo je že skoraj 3 mesece in pozitivne učinke sem tako ponotranjila in sprejela kot novo realnost, da se moram prav potruditi, da se spomnim, kako je bilo pred tem
Povezavo se dela 2 dni zapored in prvi dan sem imela med postopkom kar velike težave. Moj um se je ves čas vklapljal in mi s svetlobno hitrostjo vsiljeval misli, dogodke izpred mnogih let, nepomembne stvari, kot so, kaj bom naslednji dan jedla za kosilo, ter kaj sem sanjala 10 let nazaj ... bilo je prav mučno Isti popoldan sem se pogovorila s svojim umom in ugotovila, da taki izbruhi izvirajo iz raznih strahov, ki sem jih nato sprostila. Naslednji dan je bila izkušnja zelo prijetna, čutila sem vzpostavljanje povezav različnih točk v telesu, da sem postala bolj celovita, ter da so duhovno, čustveno, mentalno in fizično telo bolj povezani, usklajeni.
Učinki so se najbolj videli pri mojih sposobnih zaznave in na splošno delu z energijami. Pred tem sem imela zelo pogosto občutek, da imam pred nosom cel svet stvari, ki pa jih nisem sposobna zaznati, opaziti, vse je bilo bolj megleno. Po tem sem se neprimerljivo lažje prestavljala na različne nivoje, prejemala veliko jasnejše informacije (v obliki slik, glasu, filma ...), si bolj zaupala, opažala več stvari ipd. Med razreševanjem, integriranjem stvari sem začutila, da sem veliko bolj prizemljena, pretok energije je bil večji. Skratka, odprlo se mi je :srcek:
Kakšne pa so vaše izkušnje?