Karmična diagnostika: Prva spolna celica in bivanje v maternici

Pri združitvi semenčeca z jajčecem nastane naša prva celica, ki jo poznamo pod več imeni, za nas pa naj bo prva spolna celica. V njej je shranjen zapis, kaj smo prinesli na ta svet, podedovali po starših, del kolektivne zavesti … te informacije se v času bivanja v maternici ter v trenutku rojstva prenašajo na vse ostale celice ter se spreminjajo in dopolnjujejo. V celicah je možno “prebrati” ali smo bili sprejeti s strani staršev in družine ali smo bili zaželeni kot otrok ali smo bili zaželeni kot spol. V celicah je hranjen tudi zapis, če se nismo sprejemali v katerem od prejšnjih življenj ter zapis o čustvih staršev v času bivanja v maternici – ali je bilo mamo strah, sta se z očetom prepirala, je kdo od njiju doživel pretres, je bil kdo od njiju jezen, lahko so nastopile skrbi, kako bodo preživeli in skrbeli za otroka, se je otrok zgodil “po nesreči” … vzrokov je lahko veliko.

Glede na kakovost zapisov v naših celicah se skozi življenje kažejo posledice njihovega delovanja. Na primer zaradi tega, ker nas starši niso brezpogojno sprejeli v času nosečnosti, lahko nastopijo razne nerazložljive bolezni, lahko celo v težji obliki. Globoko v sebi nismo sposobni sprejeti samih sebe takšne kot smo ter se ljubiti brezpogojno.

Za vse težave obstaja rešitev. Ko vzrok ozavestimo in ga spremenimo, posledično odpadejo zdravstvene, psihične ali katerekoli druge težave, ki so nastale kot posledica travm v času bivanja v maternici. Fizično ni možno rešiti celic, ki so poškodovane v toliki mer, da se jih ne da več pozdraviti (na primer pri zelo težkih boleznih). V takšnih primerih je možno le zdravljenje na energijskem nivoju, s čimer spodbudimo druge celice, da prevzamejo vlogo odmrlih.
S stališča transurfinga realnosti je to naše prvo nihalo (ali kolektivna zavest), v katerega smo ujeti, vendar se tega niti ne zavedamo. Določenih stvari ne moremo spremeniti, lahko pa pridobimo moč in modrost, da jih sprejmemo takšne, kot so ter dejstvo, da so v našem življenju z določenim razlogom in morajo biti točno takšne kot so.

V naši prvi spolni celici ter v vseh ostalih celicah pa se nahajajo tudi zapisi o naših sposobnostih, talentih in potencialih. Lahko se odločimo, da se namesto ujetosti v škodljive zapise ter delovanje “ujamemo” v dobre zapise in izkoristimo vse sposobnosti, ki jih nosimo v sebi, vse neomejene potenciale, ki se nahajajo v kolektivni zavesti ter se uskladimo z vsemi informacijskimi polji, ki so za nas dobra in v tem času dostopna. Odločitev je bila, je in vedno bo izključno naša. Ali bom tulil/a in se v življenju boril/a ali si bom dovolil/a uživati v čarobnosti življenja in vsakdana ter izkoristil/a svojo individualnost. Izbira je naša.

Zoran Zavor, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj

Kaj je karmična diagnostika?

 

Karmična diagnostika - osebno svetovanje

Molitev k Materi Zemlji
S povezovanjem navzgor ostaja zanemarjen zemeljski svet, ki nam nudi zemeljsko podporo, vodstvo po življenju na zemlji in nas podpira z energijami transformacije in uresničitve idej iz duhovnega sveta.
Srce – Duša – Um – Telo – Duh
Ko imamo jasno povezavo božansko–zemeljsko, smo sposobni komunicirati se poslušati in delati stvari, ki so za nas neprecenljive vrednosti. Povezani smo povezani z vsem, kar obstaja in takrat nismo odvisni od drugih, ampak si sami krojimo svojo usodo.
Brezpogojna ljubezen
Brezpogojno ljubezen verjetno vsak dojema na svoj način, sam bom poskusil razložiti na takšen način, kot jo dojemam sam.
Koliko poznam sebe
Koliko poznamo dejansko sebe in kolikokrat v življenju se spomnimo nase, običajno le takrat, ko smatramo kaj bi morali biti, postati in kaj vse bi se moralo zgoditi, da bi to dejansko tudi postali.
Neprizemljenost
Zaprtost do »višjih« ravni se kaže kot pomanjkanje idej, zamisli, nekako se lovimo v starih energijah in okoliščinah, vse nas dolgočasi, obsojamo uspeh od drugih a se hkrati sami nismo pripravljeni premakniti naprej.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon:
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND