Ametist - srebrni uhani

29,00 EUR
Zaloga: 1
  • Nahajališče: Madagaskar
  • Velikost: ca 1 cm
  • Uhani so izdelani iz srebra 925.
  • DREVO ŽIVLJENJA: Drevo življenja s kristali/minerali simbolizira stabilnost, rast, obilje in dolgoživost. Lastnosti posameznega kristala/minerala, iz katerega je drevo življenja narejeno, dodatno podpirajo in usmerjajo namen kristalnega drevesa.
  • Brezplačna poštnina

Ametist

Ametist se ponaša z bogato zgodovino priljubljenosti med vladajočimi sloji prebivalstva, ki sega v daljno zgodovino. Najde se ga v večini kraljevih zbirk povsod po svetu. Ime ametist izhaja iz grške besede »amethustos«, ki pomeni treznost. Že iz zgodovine je znan po tem, da so ga uporabljali za večjo jasnost misli, trezno razmišljanje, za zaščito in kontrolo nad škodljivimi mislimi, kakor tudi za povečanje obilja in bogastva.

Ametist je univerzalni kamen, ki blagodejno deluje na celoten organizem in počutje. Povezan je s čakrami glave – s 6. čakro, imenovano tretje oko ter s 7. čakro, znano kot kronska čakra.

Ametist deluje na jasnost misli, treznost in umirjenost. Pomaga pri ozaveščanju in razreševanju škodljivih misli ter blaži izbruhe prekomernih čustev. Spodbuja mir, samozavest in kontemplacijo.

Priporoča se ljudem, ki so podvrženi stresu, prekomernemu delu in se ne zmorejo umiriti ter sprostiti. Umirja čustvene izbruhe in spodbuja umirjeno razmišljanje ter trezno odločanje.
Srebrni uhani z ametistom

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 7

115,00 €
podrobno

Ahat geoda - 8

65,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist geoda - 60

65,00 €
podrobno

Ametist - geoda (4,4 kg)

96,80 €
podrobno

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND