Kamena strela (250 g)

29,00 EUR
Zaloga: 1
  • Višina x širina: ca 8 x 6 cm
  • Teža: 250 g
  • Brezplačna poštnina

Kamena strela

Gre za enega najbolj čudovitih in vsestranskih kristalov z jasno in čisto energijo. Osvetljuje sence in prinaša v prostor svežo in višjo vibracijo. Predniki so verjeli, da je kamena strela večni led, ki so ga na zemljo poslali bogovi. Antične kulture so jo uporabljale kot izredno močan talisman. Starodavna japonska legenda govori o simbolu popolnosti v obliki kamene strele, ki se rodi iz sape belega zmaja.

Temeljno delovanje kamene strele je krepitev, svetloba in harmonizacija. Vibracija kamene strele je poživljajoča in spodbujajoča, njen osnovni namen je krepitev energij okrog sebe. Spodbuja delovanje drugih kristalov, zato jo zelo radi uporabljamo v kombinaciji z njimi.

Za ljudi

Priporoča se za ljudi, ki jim primanjkuje življenjske energije, saj ima poživljajoč učinek. Podpira vitalnost in dolgoživost. Čisti in krepi misli in duha. Povezana je z vsemi čakrami telesa.

Pri osebni rasti se priporoča za lažje ozaveščanje in razreševanje škodljivih čustev in prepričanj ter za globlji in jasnejši uvid. Pomaga pri preseganju strahov, dvomov ali drugih notranjih blokad, zaradi katerih se ne zmoremo premakniti naprej.

V duhovnem smislu prebuja svetlobo v duši.

Za prostor

Kamena strela dviguje frekvenco vibracij v prostoru ter krepi in izboljšuje energije prostora. V prostor vnaša energijo svetlobe in harmonije.

Zaradi univerzalne narave se priporoča za vsak dnevni prostor, saj čisti in dviguje energijo prostora. V spalnih prostorih se odsvetuje, saj bi kamena strela utegnila povečati energijo in zaradi tega povzročiti nespečnost.

Priporoča se tudi za pisarno, saj pomaga čistiti stresne energije in pomaga uravnotežiti in dvigniti energijo v pisarni.
Zaradi močnega delovanja je priporočljivo redno čiščenje kamene strele. Lahko se čisti pod tekočo vodo, na soncu, z reikijem ali drugim energijskim tretmajem.
Kamena strela - kristal 250g

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 7

115,00 €
podrobno

Ahat geoda - 8

65,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist geoda - 60

65,00 €
podrobno

Ametist - geoda (4,4 kg)

96,80 €
podrobno

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND