Labradorit

89,00 EUR
Zaloga: 1
  • Nahajališče: Madagaskar
  • Višina: ca 17,5 cm
  • Brezplačna poštnina

Labradorit

Labradorit velja za enega najlepših kristalov na Zemlji. Odkrit je bil v 18. stoletju, v provinci Labrador v Kanadi. A že dolgo pred tem so staroselci poznali ta kristal v čudovitih barvnih odtenkih, omenjen je v njihovih legendah. Verjeli so, da je njegov dom nebo in je nastal iz ledenega ognja severnega sija. Uporabljali so ga vizije.

Labradorit je kristal magije, intuicije, zaščite in duhovnega vodstva. Prava magija izvira iz zaupanja vase. Ko človek zaupa vase, zmore doseči vse. Energija labradorita pomaga prebuditi notranje vodstvo in osebo spodbuja da duhovno raste skozi zaupanje v svojo moč. Pomaga ji, da išče navdih in odločitve znotraj sebe. S tem krepi svojo duhovno moč. Labradorit deluje zaščitno in hkrati prebujajoče, zato je priljubljen kristal v času življenjskih sprememb.

Za ljudi

V človeku pomaga prebuditi zaupanje v svojo prvinsko moč in sposobnosti; še posebej sposobnosti, ki so vezane na intuicijo in psiho. Hkrati deluje zaščitno.

Priporoča se ljudem, ki so na poti osebne in duhovne rasti ali se nahajajo v obdobju večjih (notranjih ali zunanjih) sprememb. Energija labradorita pomaga človeku, da se poveže s sabo in najde pravo pot, znotraj in zunaj sebe.

Za prostor

Labradorit vibrira v prostor energije čistosti in jasnosti, prečiščuje energijo prostora, zato se priporoča za tiste prostore, kjer je dobrodošel globlji uvid, duševna moč in psihična jasnost (pisarne, kotiček za učenje, meditacijo, domača knjižnica itd.). Labradorit simbolizira element vode.
 
Labradorit1
Labradorit2Labradorit3Labradorit4Labradorit5Labradorit6

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 56

75,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist skeletal - 3

145,00 €
podrobno

Ametist skeletal - 4

165,00 €
podrobno

Kamena strela - 31

39,00 €
podrobno

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND