Labradorit - podstavek za knjige

Zaloga:1
115,00 €
  • Nahajališče: Madagaskar
  • Cena velja za komplet 2. kosov
  • BREZPLAČNA DOSTAVA NA PODROČJU SLOVENIJE

Labradorit

Labradorit velja za enega najlepših kristalov na Zemlji. Odkrit je bil v 18. stoletju, v provinci Labrador v Kanadi. A že dolgo pred tem so staroselci poznali ta kristal v čudovitih barvnih odtenkih, omenjen je v njihovih legendah. Verjeli so, da je njegov dom nebo in je nastal iz ledenega ognja severnega sija. Uporabljali so ga vizije.

Labradorit je kristal magije, intuicije, zaščite in duhovnega vodstva. Prava magija izvira iz zaupanja vase. Ko človek zaupa vase, zmore doseči vse. Energija labradorita pomaga prebuditi notranje vodstvo in osebo spodbuja da duhovno raste skozi zaupanje v svojo moč. Pomaga ji, da išče navdih in odločitve znotraj sebe. S tem krepi svojo duhovno moč. Labradorit deluje zaščitno in hkrati prebujajoče, zato je priljubljen kristal v času življenjskih sprememb.

Za ljudi

V človeku pomaga prebuditi zaupanje v svojo prvinsko moč in sposobnosti; še posebej sposobnosti, ki so vezane na intuicijo in psiho. Hkrati deluje zaščitno.

Priporoča se ljudem, ki so na poti osebne in duhovne rasti ali se nahajajo v obdobju večjih (notranjih ali zunanjih) sprememb. Energija labradorita pomaga človeku, da se poveže s sabo in najde pravo pot, znotraj in zunaj sebe.

Za prostor

Labradorit vibrira v prostor energije čistosti in jasnosti, prečiščuje energijo prostora, zato se priporoča za tiste prostore, kjer je dobrodošel globlji uvid, duševna moč in psihična jasnost (pisarne, kotiček za učenje, meditacijo, domača knjižnica itd.). Labradorit simbolizira element vode.

IZBIRA PRAVEGA KRISTALA

ČIŠČENJE IN UPORABA KRISTALOV

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×