Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Larimar srce - 7

Zaloga:1
45,00 €
  • Nahajališče: Dominikanska Republika (edino nahajališče na svetu)
  • BREZPLAČNA DOSTAVA NA PODROČJU SLOVENIJE

Larimar

V nežnem turkiznem kristalu larimar so združene vibracije tropskega oceana in ognja, saj je rojen v vulkanskem ognju ob Karibskem morju. Je izredno redek kristal, edino nahajališče na svetu je trenutno le v Dominikanski Republiki na Karibih. Znan je tudi kot Delfinji kamen ali Atlantidski kamen.

Larimar je kamen umirjanja in harmonizacije. Pomaga odstraniti stres in težke energije ter prinaša mir in lahkotnost. Ugodno vpliva na komunikacijo in vanjo vnaša spokojnost in umirjenost.

Za ljudi

Larimar umirja strasti in strahove, blaži stres in harmonizira čustva. Pomaga pri odpuščanju motečih čustev in čustvenih vzorcev, ki več ne koristijo. Priporoča se ljudem, ki bi želeli odpustiti globlje čustvene vzorce na umirjen in nežen način.

Blagodejno vpliva na grlo in pomaga pri komunikaciji. Priporoča se ljudem, ki bi želeli izboljšati komunikacijo, ter sprostiti in umiriti čustva in telo.

Za prostor

V prostor prinaša umirjenost in spokojnost

Priporoča se za prostore, ki so namenjeni počitku. Larimar je odličen kamen za na nočno omarico, saj pomaga pri sproščanju in lažjemu spancu.

Priporoča se tudi za prostore, kjer se uporablja več komunikacije, kot so na primer pisarna, dnevni prostor, kuhinja itd. Larimar bo pripomogel k bolj konstruktivni, spokojni in jasni komunikaciji.

Previdnost pri čiščenju
Nežna barva larimarja je fotosenzitivna, kar pomeni, da lahko na soncu sčasoma zbledi. Zato se ne priporoča čiščenje larimarja z izpostavljanjem močni sončni svetlobi. Lahko se ga očisti pod tekočo vodo.

IZBIRA PRAVEGA KRISTALA

ČIŠČENJE IN UPORABA KRISTALOV

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×