Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Malahit - 2

Zaloga:1
65,00 €

Malahit

  • BREZPLAČNA DOSTAVA NA PODROČJU SLOVENIJE
Čudovita bogata barva v širokem naboru odtenkov od globoke zelene do sijoče azurne s temnimi prstani je zaščitni znak malahita, ki se je skozi zgodovino uporabljal kot zaščitni kamen, še posebej pri antičnih Egipčanih in Grkih. Malahit je kamen močnih vibracij. Uveljavil se je kot kamen transformacije in zaščite, znan tudi pod imenom varuh srca.

Za ljudi

Ugodno deluje na področje pljuč in srca ter spodbuja strpnost. Pomaga pri koncentraciji, odpira srce ter ugodno poživljajoče vpliva na celotno telo. Deluje zaščitniško, hkrati pa pomaga človeku odpreti svoja čustva. Priporoča se za ljudi, ki želijo transformirati čustvene blokade in odpreti srce na varen in ljubeč način.

Za prostor

V prostor prinaša močno, poživljajočo in zaščitno energijo.  Privablja energijo obilja ter ugodnih poslovnih odločitev. Vpija negativne energije in onesnaženje in ščiti pred sevanjem. Priporoča se za prostore, kjer se nahaja sevanje, v bližino računalnikov ali drugih električnih elementov na domu ali pisarni.

Opozorilo

Malahit velja za strupen mineral, zato je priporočljiva uporaba le v polirani obliki. Priporoča se samo za zunanjo uporabo in ne za uživanje (na primer za izdelavo eliksirjev).

IZBIRA PRAVEGA KRISTALA

ČIŠČENJE IN UPORABA KRISTALOV

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×