Roževec - kristalna piramida

60,00 EUR
Zaloga: 1
  • Velikost: 90 mm x 90 mm
  • KRISTALNA PIRAMIDA: Geometrijska oblika piramide zbira vitalno energijo iz vesolja skozi svoj vrh in jo akumulira. V prostoru ustvarja pozitivno energijo in lajša pretok energije skozi prostor. Na človeka deluje ugodno in poživljajoče, uporablja se lahko tudi pri meditaciji. Lastnosti kristala, iz katerega je piramida izdelana, pripomorejo k pozitivnemu namenu piramide.
  • Brezplačna poštnina

Roževec

Roza kremen ali roževec je kamen brezpogojne ljubezni, simbol čistosti in nedolžnosti. Prebuja in podpira zaupanje, nežnost in sočutje.
Cenjen in uporabljen je skozi stoletja kot kamen ljubezni, plodnosti in zaupanja. Od starodavnih časov dalje se uporablja kot pomoč pri srčnih težavah in pri plodnosti.

Za ljudi

V osebi prebuja sočutje in mu pomaga pri celjenju srčnih ran in odpuščanju – sebi in drugim.

Priporoča se ljudem, da se lažje povežejo z energijo ljubezni na vseh področjih življenja. Osebo podpira, da pri vsem deluje iz ravni brezpogojne ljubezni.

Priporoča se za celjenje srčnih travm in prebujanje ljubezni do sebe in do drugih. Primeren je tudi za nosečnice in otroke.

Za prostor

V prostor privablja energijo ljubezni in sočutja. Primeren je za spalnice, meditativne sobe ali tisti prostor, v katerem želimo spodbuditi radostno in ljubeče vzdušje.
Roževec - piramida1
Roževec - piramida2

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 56

75,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist skeletal - 3

145,00 €
podrobno

Ametist skeletal - 4

165,00 €
podrobno

Kamena strela - 31

39,00 €
podrobno

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND