Safir - srebrni uhani

39,00 EUR
Zaloga: 1
  • Velikost: ca 2 cm (merjeno brez kaveljčka)
  • Uhani so izdelani iz srebra 925.
  • DREVO ŽIVLJENJA: Drevo življenja s kristali/minerali simbolizira stabilnost, rast, obilje in dolgoživost. Lastnosti posameznega kristala/minerala, iz katerega je drevo življenja narejeno, dodatno podpirajo in usmerjajo namen kristalnega drevesa.
  • Brezplačna poštnina

Safir

Kraljevi kamen modrosti, ki je od davnine cenjen kot eden najsvetejših in najdragocenejših dragih kamnov. Nosili so ga kralji in vladarji. Ime je dobil po grški besedi »sappheiros«, kar pomeni modro. Skozi zgodovino je veljal za simbol nebes in modrosti in se uporabljal kot močan talisman resnice, zaščite in obilja.

Safir oddaja nežne vibracije, ki pomagajo pri meditaciji ali kontemplaciji. Umirja živčno prenapetost ter spodbuja vitalnost telesa in duha. Povezan je s področjem grla in grlene čakre. Je kamen modrosti in duhovne resnice.

Priporoča se ljudem, ki želijo zmanjšati živčno napetost in ozavestiti ter očistiti blokade, ki ovirajo pred jasnim izražanjem tistega, kar leži na srcu. Safir spodbuja povezavo med občutki, mislimi in izražanjem.
Uhani - safir1
Uhani - safir2

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 7

115,00 €
podrobno

Ahat geoda - 8

65,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist geoda - 60

65,00 €
podrobno

Ametist - geoda (4,4 kg)

96,80 €
podrobno

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND