Selenit - svetilka (majhna)

Zaloga:1
26,00 €
  • Nahajališče selenita: Maroko
  • Višina: 22 - 24 cm
  • KRISTALNA SVETILKA: Svetilka iz naravno oblikovanega selenita v obliki stolpa, v svilnato beli barvi. Sama po sebi je umetniško delo narave; čudovit in hkrati funkcionalen okras v vsaki sobi. V prostor oddaja mehko in nežno svetlobo. Primerna je za osvetlitev meditacijskega prostora, kot nočna lučka v spalnici ali kot izredno lep in hkrati funkcionalen okras kjerkoli v sobi.
  • V kompletu sta priložena električni kabel (220V) in žarnica (15W).
  • Uporaba samo za notranje prostore.
  • Čiščenje - Selenit ne mara vode, zato svetilko čistimo s suho krpo za prah.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA NA PODROČJU SLOVENIJE

Selenit

Nežen kristal svilnato bele barve, ki ugodno vpliva na vse okrog sebe in prijetno sprošča ter umirja misli. Njegovo ime izhaja iz grških besed »selene« - luna in »lithos« - kamen, kar izvrstno opisuje njegovo nežno in rahlo skrivnostno auro.

Za ljudi

Z nežno in pomirjajočo vibracijo znižuje stres in pomaga pri meditaciji. Umirja misli in pomaga širiti zavest. Priporoča se ljudem za znižanje stresa, lažjo sprostitev in meditacijo.

Za prostor

Selenit podpira prostor s svojo umirjeno vibracijo. Prostor čisti nižjih vibracij in s tem ustvarja prijetnejšo atmosfero v prostoru. Svetilka iz selenita je primerna za osvetlitev meditacijskega prostora, kot nočna lučka v spalnici ali kot izredno lep in hkrati funkcionalen okras kjerkoli v sobi.

IZBIRA PRAVEGA KRISTALA

ČIŠČENJE IN UPORABA KRISTALOV

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×