Selenit - svetilka (majhna)

26,00 EUR
  • Nahajališče selenita: Maroko
  • Višina: 22 - 24 cm
  • KRISTALNA SVETILKA: Svetilka iz naravno oblikovanega selenita v obliki stolpa, v svilnato beli barvi. Sama po sebi je umetniško delo narave; čudovit in hkrati funkcionalen okras v vsaki sobi. V prostor oddaja mehko in nežno svetlobo. Primerna je za osvetlitev meditacijskega prostora, kot nočna lučka v spalnici ali kot izredno lep in hkrati funkcionalen okras kjerkoli v sobi.
  • V kompletu sta priložena električni kabel (220V) in žarnica (15W).
  • Uporaba samo za notranje prostore.
  • Čiščenje - Selenit ne mara vode, zato svetilko čistimo s suho krpo za prah.
  • Brezplačna poštnina

Selenit

Nežen kristal svilnato bele barve, ki ugodno vpliva na vse okrog sebe in prijetno sprošča ter umirja misli. Njegovo ime izhaja iz grških besed »selene« - luna in »lithos« - kamen, kar izvrstno opisuje njegovo nežno in rahlo skrivnostno auro.

Za ljudi

Z nežno in pomirjajočo vibracijo znižuje stres in pomaga pri meditaciji. Umirja misli in pomaga širiti zavest. Priporoča se ljudem za znižanje stresa, lažjo sprostitev in meditacijo.

Za prostor

Selenit podpira prostor s svojo umirjeno vibracijo. Prostor čisti nižjih vibracij in s tem ustvarja prijetnejšo atmosfero v prostoru. Svetilka iz selenita je primerna za osvetlitev meditacijskega prostora, kot nočna lučka v spalnici ali kot izredno lep in hkrati funkcionalen okras kjerkoli v sobi.
Selenit - svetilka

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 56

75,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist skeletal - 3

145,00 €
podrobno

Ametist skeletal - 4

165,00 €
podrobno

Kamena strela - 31

39,00 €
podrobno

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND