Septarija - kristalni obelisk

115,00 EUR
Zaloga: 1
  • Nahajališče: Madagaskar
  • Višina: ca 23 cm
  • KRISTALNI OBELISK: Obelisk ali koničast stolp je starodavni simbol izvirne moške energije. Kristal v obliki obeliska skozi vrh akumulira energijo in jo skoncentrirano oddaja v prostor. Lastnosti posameznega kristala/minerala, iz katerega je obelisk izdelan, dodatno podpirajo in usmerjajo namen.
  • Brezplačna poštnina

Septarija – zmajev kamen

Čudoviti kamen septarija, imenovan tudi zmajev kamen, izhaja iz latinskega imena »saeptum«, ki pomeni pregrada. Ime se navezuje na izgled kamna zaradi številnih razpok v različnih barvah.
Septarije so geode v edinstvenih tribarvnih kombinacijah iz rumenega kalcita, rjavega aragonita, sivega apnenca in belega ali prozornega barita. Vsak primerek je unikaten po starodavnih kakovostih in moči. Prihaja v različnih oblikah in izgledih.

Za ljudi

Zmajev kamen povezujemo z elementom zemlje. Pomaga prizemljevati in deluje zaščitno. Krepi občutek varnosti, umirjenosti in stabilnosti. Zlasti se uporablja za lažjo komunikacijo. Z umirjeno, prizemljeno in zaščitno energijo krepi občutek za zasebnost.

Priporoča se ljudem, ki čutijo, da so neprizemljeni, da se preveč razdajajo ali da je njihov občutek za zasebnost porušen in se počutijo preveč izpostavljeni ljudem ali javnosti nasploh. Priporoča se tudi ljudem, ki si želijo razrešiti blokade v komunikaciji.

Za prostor

V prostor prinaša umirjene in zaščitne vibracije. Deluje pomirjevalno, harmonično in zaščitno. V prostoru umirja razburkana čustva in stres ter spodbuja mirno in jasno komunikacijo
Septarija - obelisk1
Septarija - obelisk2

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 7

115,00 €
podrobno

Ahat geoda - 8

65,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist geoda - 60

65,00 €
podrobno

Ametist - geoda (4,4 kg)

96,80 €
podrobno

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND