Septarija s kalcitom - Zmajev kamen

Zaloga:1
75,00 €
  • Nahajališče: Madagaskar
  • BREZPLAČNA DOSTAVA NA PODROČJU SLOVENIJE

Septarija – Zmajev kamen

Čudoviti kamen septarija, imenovan tudi zmajev kamen, izhaja iz latinskega imena »saeptum«, ki pomeni pregrada. Ime se navezuje na izgled kamna zaradi številnih razpok v različnih barvah.

Septarije so geode v edinstvenih tribarvnih kombinacijah iz rumenega kalcita, rjavega aragonita, sivega apnenca in belega ali prozornega barita. Vsak primerek je unikaten po starodavnih kakovostih in moči. Prihaja v različnih oblikah in izgledih.

Za ljudi

Zmajev kamen povezujemo z elementom zemlje. Pomaga prizemljevati in deluje zaščitno. Krepi občutek varnosti, umirjenosti in stabilnosti. Zlasti se uporablja za lažjo komunikacijo. Z umirjeno, prizemljeno in zaščitno energijo krepi občutek za zasebnost.

Priporoča se ljudem, ki čutijo, da so neprizemljeni, da se preveč razdajajo ali da je njihov občutek za zasebnost porušen in se počutijo preveč izpostavljeni ljudem ali javnosti nasploh. Priporoča se tudi ljudem, ki si želijo razrešiti blokade v komunikaciji.

Za prostor

V prostor prinaša umirjene in zaščitne vibracije. Deluje pomirjevalno, harmonično in zaščitno. V prostoru umirja razburkana čustva in stres ter spodbuja mirno in jasno komunikacijo.

IZBIRA PRAVEGA KRISTALA

ČIŠČENJE IN UPORABA KRISTALOV

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×