Septarija / Zmajev kamen - kristalna krogla

37,00 EUR
Zaloga: 1
  • Nahajališče: Madagaskar
  • Premer: ca 70 mm.
  • Možnost nakupa ročno izdelanega lesenega podstavka za kristalne krogle.
  • KRISTALNA KROGLA: Kristal v obliki krogle deluje na prostor harmonično in nežno in znižuje energije ostrine ter kaosa.
  • Brezplačna poštnina

Septarija – Zmajev kamen

Čudoviti kamen septarija, imenovan tudi zmajev kamen, izhaja iz latinskega imena »saeptum«, ki pomeni pregrada. Ime se navezuje na izgled kamna zaradi številnih razpok v različnih barvah.

Septarije so geode v edinstvenih tribarvnih kombinacijah iz rumenega kalcita, rjavega aragonita, sivega apnenca in belega ali prozornega barita. Vsak primerek je unikaten po starodavnih kakovostih in moči. Prihaja v različnih oblikah in izgledih.

Za ljudi

Zmajev kamen povezujemo z elementom zemlje. Pomaga prizemljevati in deluje zaščitno. Krepi občutek varnosti, umirjenosti in stabilnosti. Zlasti se uporablja za lažjo komunikacijo. Z umirjeno, prizemljeno in zaščitno energijo krepi občutek za zasebnost.

Priporoča se ljudem, ki čutijo, da so neprizemljeni, da se preveč razdajajo ali da je njihov občutek za zasebnost porušen in se počutijo preveč izpostavljeni ljudem ali javnosti nasploh. Priporoča se tudi ljudem, ki si želijo razrešiti blokade v komunikaciji.

Za prostor

V prostor prinaša umirjene in zaščitne vibracije. Deluje pomirjevalno, harmonično in zaščitno. V prostoru umirja razburkana čustva in stres ter spodbuja mirno in jasno komunikacijo.
Septarija - krogla1
Septarija - krogla2

Oglejte si tudi

Ahat geoda - 7

115,00 €
podrobno

Ahat geoda - 8

65,00 €
podrobno

Ametist

41,00 €
podrobno

Ametist geoda - 60

65,00 €
podrobno

Ametist - geoda (4,4 kg)

96,80 €
podrobno

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND