Life Reading 

Life reading je več kot 10.000 let star način vpogleda v življenje, s pomočjo katerega  se odčita in aktivira življenjska energija za posameznika, par, družino, skupino, podjetje … v času življenja.

Aktivacija specifične prvinske energije posameznika

Aktivira se energija karakterja ter specifične energije s katerimi smo rojeni. Prek osebe se po Life readingu aktivirane energije izražajo v življenju, uskladijo in pridejo v ravnovesje, da človek lahko resnično in polno živi.

Poznavanje lastne specifične energije nam omogoča, da spoznamo svojo moč, kot tudi ovire, ki se krijejo v tej energiji. Kaj je potrebno narediti, da se izboljša stanje, da so energije nazaj v ravnovesju na življenjskem namenu.

Life reading nam pomaga, da pri sebi prepoznamo svoje odlike, kvalitete, talente in potenciale in da živimo v tej smeri, da izpolnjujemo svojo življenjsko nalogo.

Kdaj je čas za Life reading?

Life reading se izvede, ko posameznik čuti, da si to želi; ko se začne spraševati, kdo je, kaj je moja pot, kaj lahko dam, kaj je moje poslanstvo in bi želel spoznati sebe, se vrniti na svojo življenjsko pot ali utrditi v svoji življenjski nalogi.

V primeru, da nam v življenju ne gre tako kot bi želeli je lahko vzrok v nerazumevanju sebe in lastne energije.

Neuspeh običajno pride zato, ker ne poznamo resničnega sebe, svoje energije ali energije svojih staršev, partnerjev, otrok ...

Life reading se lahko naredi že ob rojstvu otroka, da se določi energija karakterja, ki mu pomaga pri izpolnitvi njegove življenjske naloge. Staršem pa pomaga lažje razumeti otroka in ga usmeriti tako, da bo energija za otroka najbolj optimalna in ga bo spodbujala pri življenjskem poslanstvu.

Poznavanje moči in pomanjkljivosti energije in usode je lahko odločilnega pomena pri vzgoji otroka. Pri odraslem pa pride do globokega in resničnega razumevanja samega sebe in svojega odnosa do življenja.

Vsak človek se rodi s specifično energijo in te energije se odkrijejo pri Life readingu s katerimi smo rojeni in tukaj se vidi; je to dobra ali slaba energija, ki nas obkroža.

Na kratko o Life readingu

  • Odkrije se ali je nekdo na poti življenjskega namena ali je izven poti.
  • Odkrijejo se energije s katerimi je človek rojen.
  • Je to dobra ali slaba usoda.
Energija se manifestira in tisti, ki ne živi in je izven svoje življenjske naloge, se odkrije, kaj je potrebno narediti, da se lahko posameznik, skupina, podjetje ...  vrne nazaj na svojo pot in da lahko zaživi kvalitetno in uspešno življenje.

Če je potrebno se spremeni tok energij, da se oseba lahko v meri, ki je v njeno najvišje dobro, izogne nezaželenim dogodkom; spremeni se tok dogodkov.

V Life readingu se poda tudi priporočilo, kaj konkretno in praktično je potrebno narediti, da se obrne tok dogajanja.

Divinacija

Divinacija nam pomaga in nam da odgovore, kaj je potrebno narediti ali opustiti, oziroma spremni ali se prestaviti na drugo področje, da se izognemo neprijetnim situacijam ali da pridemo v harmonijo. S pomočjo divinacije lahko izvemo kaj nas čaka, če smo aktivi ali če rabimo počakati. Če rabimo resnično počakati s projektom, željo, delovanjem (tu ne šteje izgovor, da ni pravi čas).

Divinacija nam da vpogled, kaj se bo, oziroma kaj se bi lahko zgodilo, če naredimo ali ne naredimo določeno stvar.

Divinacija se naredi:

Vpogled v dogodek, se lahko naredi za osebo, partnerstvo, odnose, skupino, podjetje, delo, finance, zdravje, osebno rast,..
  • Ko smo na prelomnici
  • Ko rabimo usmeritev
  • Kadar ni odgovorov
  • Kadar se rabimo odločiti
  • Ko smo izgubljeni
Divinacija se lahko naredi za določen dan, teden, mesec, leto.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
Svetovalec: Zoran Zavor, specialist za osebno in kreativno rast in razvojKraj: Zoom

Termin: po predhodnem dogovoru
 

INFORMACIJE & PRIJAVA070 788 788 (Zoran)

 

Life reading se naredi preko spleta (Zoom), Divinacija tudi preko telefona.  PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND