Reference in mnenja udeležencev

 
"Še enkrat hvala za res prijetno in koristno delavnico. Slika je že na steni in vsakič, ko jo pogledam, mi je toplo pri srcu in začne hitreje biti, kot bi bila zaljubljena. :)
Delavnica mi je še dodatno odprla ustvarjalni navdih, tako da sem danes že dobila par idej za nakit in naredila nekaj obeskov...a veš tisti občutek, ko bi kar zakričal IIIIIHAAAAA!"  :D

Jana Pucelj
"Stik čopiča s platnom oziroma podlago je bil kot ponoven, morda že malo pozabljen stik s seboj, s svojo dušo. Slikanje je že samo po sebi meditacija. Na delavnici energijske umetnosti pri Urški smo vse skupaj še nadgradili. Najlepši občutek je bil povezati se s svojimi ustvarjalnimi vodniki ter slikati slike, ki smo jim vtisnili poseben namen – najprej zase in tudi za druge. Od delavnice naprej so zame barve prav posebne pomočnice in vse umetnine še bolj žive."
Vesna
"Vedno sta bila slikanje in risanje del mene. Tako sem po dolgem času vzela v roke platno in čopič ter pričela slikati. Kmalu pa so mi bile samo slike premalo. Želela sem, da imajo slike sporočila, da oddajo neko energijo in da niso tu samo zaradi estetskega razloga. Tako sem se udeležila seminarja Urške Korun Slikanje energijskih slik in ker sem imela polno vprašanj, sem želela več. Urška mi je na poglobljenem izobraževanju odgovorila na moja vprašanja ter mi dala usmeritve, za kar se ji zahvaljujem, saj me je vpeljala v svet slik, ki pomenijo nekaj več. Ob svojih slikah in predvsem podpori ljudi okoli sebe, sem tudi sama osebno rasla."
Sabina D. M.

Slike s Sabinine samostojne slikarske razstave
"Urška, najlepša hvala za tvoj seminar. Že ob prvi meditaciji sem čutila pretok pozitivne energije v telesu. Zanimivo je, da je bilo vreme na dan seminarja oblačno. A vsakič, ko sem stopila na kraj, ker so se sušile naše energijske slike, se mi je zazdelo, da je skozi oblake posijalo sonce. A ko sem pogledala skozi okno, je bilo še vedno oblačno. Zazdelo se mi je, da naše slike dejansko oddajajo svetlobo. Sinu so bile moje slike, ki sem jih izdelala na seminarju, zelo všeč. Obesila sem jih zraven njegove delovne mize. Sin je bil prejšnji teden izjemno uspešen, srečen in zadovoljen. V tem kotičku je zdaj zelo prijetno sedeti. V mislih imam že naslednje slikarske projekte, čutim pa tudi pretok pozitivne energije. Upam, da bomo še kdaj skupaj slikali."
Ana
"Vedela sem, da me boš naučila meditacijo, ki mi bo pomagala kanalizirati namen slike. S tem se mi je odprl dodaten smisel slikanja, da lahko sliki dam globjo noto in da ta slika ne služi samo meni, ampak lahko podpira in "odpira" tudi druge.
Dala pa si mi še mnogo več. Ves čas sem že čutila v sebi blokade, vedela sem, da me te omejuje, da se iskreno in v polnosti svobodno izrazim, vendar jih nisem znala prebiti, niti jim tako jasno pogledati "v oči", kot sva to danes naredili.
Evo, zdaj pa veselo na delo."  :)

Klavdija Kuharič
"Definitivno je bila zanimiva in presenetljivo močna izkušnja, česar sploh nisem pričakovala. In doma sem ponovno naslika sliko. In potem še eno za prijateljico.  Najprej sem se morala znebiti vseh predsodkov (ne znam, bo sploh zadovoljna, kaj se pa grem,  da bom kar energetsko sliko slikala). No, in potem je nastala slika, ki je bila močna, kot je rekla prijateljica in da ji pomaga. No, pa mi je uspelo. In potem je nastala še ena. Hvala za lepo izkušnjo. Se bom pa še zagotovo kaj javila."
Sabina
"To je velik napredek. :) Ne iščem več smisla v svojem ustvarjanju na način "kaj naj narišem, da bom lahko to obesila na steno/podarila; če bo slika preveč abstraktna, itak ne bom vedela, kam z njo - tako ali tako bi se ji vsi čudili itd."
Prvič se mi je zgodilo, da sem sanjala svojo sliko - že ponoči, ko sem se zbudila, sem vedela, da to sliko enostavno moram naslikati. Čez dan se je ta občutek samo še stopnjeval in nastala je slika, ki bi jo lahko gledala cel dan - tudi fant je navdušen nad njo :)
In tudi samo slikanje je dobilo povsem druge razsežnosti -  občutek, ko sem povezana s sabo, s svojimi vodniki, je čisto drugačen, kot je bil do sedaj občutek ob ustvarjanju. Dejansko se ob tem počutim izpopolnjena, na nek način deluje name "terapevtsko". Občutek izmučenosti je zamenjal občutek kot da sem našla nekaj, kar sem nekoč izgubila".

M.R.
Draga Urška, 
v dneh po delavnici sem čutila kanal, sedaj ga vizualiziram lažje kot prej. Vsak dan se je še kaj odprlo in dogodki so si sledili z mojo dejavnostjo. Sliko sem dokončala v skladu z notranjimi navodili, kot sem jih zaznavala. No, rezultat je že na steni in moram ti priznati, da sem pri sebi zelo ponosna, da sem presegla stara prepričanja in ponosna na sliko. Slikanja sem se lotila prvič in v dneh po delavnici sem si priskrbela material za nadaljnje ustvarjanje na platno. 
V mislih imam že naslednji projekt.

B.W.
Sabina2
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
Delavnico vodi:
Urška Korun, specalistka za osebno rast, samostojna umetnica in raziskovalka energijske umetnosti

Naslednji termin delavnice: Koledar dogodkov

INFORMACIJE & PRIJAVA040 155 929 (Urška)


Energijska umetnost je ustvarjanje z namenom napraviti delo, ki ima poleg umetniške note tudi t.i. notranjo noto, vibracijo ali informacijo. Le-ta predstavlja energijsko podporo prostora, oseb in harmonizacijo med energijo prostora, energijo prostorskih bitij in energijo ljudi.

Po želji lahko vsak izdela svojo energijsko sliko, ki bo napolnjena z informacijami za točno določen namen;na primer slika za obilje, ljubezen, odnose ali energijska slika podpore.

Priporočeno branje

  • Energijski vpliv umetnosti
  • Čakre in barvna terapija
  • Intervju z Urško Korun o Energijskem ustvarjanju za portal Modna zvezda
  • Mandale po svetu
PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND