Neprizemljenost

Neprizemljenost je: ko nismo povezani z zemeljskimi energijami in takrat nismo sposobni sprejeti sebe, otroke, starše, okolico, službo, vse tisto kar se nam dogaja tukaj na zemlji.

Energijska neprizemljenost se lahko kaže kot:
Občutki nestabilnosti, nesigurnosti, nesprejemanja s strani okolja, nesprejemanja odgovornosti za svoje življenje, zdravje, počutje,… na splošno ne sprejemamo situacijo in okoliščine v katerih se znajdemo, kot da smo odrezani od ostalega sveta, noge so lahke, tavamo kot muhe brez glave, občutki, začnemo nekaj delati in ne dokončamo…raznorazni strahovi, ki lahko prerastejo v paniko ali depresijo.
Lahko imamo ogromno idej, zamislih,.. ampak se nič ne realizira.
Posledično se pojavijo bolečine v nogah in hrbtenici, moteno delovanje spodnjih organov, ki so povezani s spodnjimi čakrami, zastoj vode v telesu..

Zaprtost do »višjih« ravni se kaže kot pomanjkanje idej, zamisli, nekako se lovimo v starih energijah in okoliščinah, vse nas dolgočasi, obsojamo uspeh od drugih a se hkrati sami nismo pripravljeni premakniti naprej.

Lahko se kaže kot: pomanjkanje energije, volje, lenoba.

Potreba po pozornosti in zunanji potrditvi, slaba povezava z okoljem, nesposobnost in nesprejemanje dejstva, da obstajajo višje ravni, ki jih ne vidimo (našim očesom nevidne ravni).
Največkrat se na začetku kaže kot pritisk v glavi (občutek, kot da imamo čelado na glavi), ki lahko nadaljuje v glavobole ali celo migrene.
Moški, ki se jezi (ali obsoja) na žensko ali na svoj ženski del je neprizemljen, če se pa jezi na moške ali svoj moški del ni povezan z višjimi ravnmi.
Ženska, ki se jezi (ali obsoja) na moške ali na svoj moški del nima povezave z višjimi ravnmi, če se pa jezi na ženske in svoj ženski del je pa neprizemljena.
Pri neprizemljenosti se lahko zatekamo k prekomernem pitju alkohola, odvisnost od cigaret,..
Ko pa ni povezave z višjimi ravnmi pa smo lahko celo odvisni ali pretiravamo v meditacijah…

Zoran Zavor

Kaj je karmična diagnostika?
Molitev k Materi Zemlji
S povezovanjem navzgor ostaja zanemarjen zemeljski svet, ki nam nudi zemeljsko podporo, vodstvo po življenju na zemlji in nas podpira z energijami transformacije in uresničitve idej iz duhovnega sveta.
Srce – Duša – Um – Telo – Duh
Ko imamo jasno povezavo božansko–zemeljsko, smo sposobni komunicirati se poslušati in delati stvari, ki so za nas neprecenljive vrednosti. Povezani smo povezani z vsem, kar obstaja in takrat nismo odvisni od drugih, ampak si sami krojimo svojo usodo.
Brezpogojna ljubezen
Brezpogojno ljubezen verjetno vsak dojema na svoj način, sam bom poskusil razložiti na takšen način, kot jo dojemam sam.
Koliko poznam sebe
Koliko poznamo dejansko sebe in kolikokrat v življenju se spomnimo nase, običajno le takrat, ko smatramo kaj bi morali biti, postati in kaj vse bi se moralo zgoditi, da bi to dejansko tudi postali.
Karmična diagnostika: Prva spolna celica in bivanje v maternici
Glede na kakovost zapisov v naših celicah se skozi življenje kažejo posledice njihovega delovanja.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon:
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND