Izvaja: Urška Korun, specialistka za osebno in kreativno rast

Termin: 4 srečanja po cca 4 ure, Koledar dogodkov

Kraj: Ljubljana

INFORMACIJE & PRIJAVA040 155 929 (Urška)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje.

Vprašanja & Odgovori

Komu je seminar namenjen?
Na seminar ste vabljeni vsi, ki vas zanima karmična diagnostika in osebna rast skozi delo z arhetipi, kot so: notranji otrok, notranji moški, notranja ženska in duša. Seminar je narejen za pridobitev deleža osnovnega znanja o omenjenih arhetipih, kar pomeni, da se je lahko udeležijo osebe brez izkušenj s šamanizmom ali delom z energijo.

Kaj pridobim s seminarjem?
Z seminarjem pridobite drugačen, razširjen pogled na notranje aspekte samega sebe in se naučite, kdaj v vas deluje otroški jaz, kdaj je aktivna ženska energija, kdaj se oglasi moški in kako pomembna pri tem je vloga duše. Karmična diagnostka pri tem pomaga, da se ozavestijo nekatera prepričanja ali vzorci, ki nas blokirajo pri ljubečem odnosu do samega sebe.

Berem, da seminar vključuje tudi šamanska znanja. Ali se na seminarju uporabljajo posebni šamanski pripomočki oz. rastline, ki vzbujajo halucinacije (npr. ayahuasca, pejotl, druga naravna zdravila ...) oz. se izvajajo kakšni posebni rituali?
Seminar NE vključuje uporabo halucinogenih rastlin ali katerih koli pripomočkov, ki bi vodili v nekontrolirano drugačno stanje zavesti. Na seminarju se NE opravlja obredov žrtvovanja, izgubljanja zavesti in drugih obrednih ritualov. V seminar so vključena osnovna teoretična znanja o arhetipih in spoznavanju osnovnega dela z arhetipi s pomočjo vizualizacije in meditacije.

Ali izgubim kontrolo med med seminarjem?
Med delavnico ima udeleženec ves čas POPOLEN nadzor nad dogajanjem. Metode, uporabljene na tej delavnici, so namenjene osebam, ki nimajo izkušenj z delom z energijami, a so čustveno in psihično stabilne ter bi želele pridobiti uvid v svojo osebnost s pomočjo arhetipov in si izboljšati kakovost svojega življenja.

Ali potrebujem izkušnje iz šamanizma za obisk seminarja?
Za obisk ni potrebnega predhodnega znanja o šamanizmu ali delu z energijami. Temu je primeren raven informacij in intenzivnost dela. POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Prijava na e-novice

izdelava: ETREND