Notranji arhetipi

(praktični seminar)


Na seminarju v štirih zaporednih srečanjih obravnavamo štiri ključne notranje arhetipe, s katerimi se vsi rodimo in vplivajo na naše življenje.

Datumi srečanj so objavljeni v desnem stolpcu zgoraj.

Na seminarju se udeleženci spoznajo s štirimi notranjimi arhetipi, ki tvorijo osnovo za vzpostavitev ljubečega odnosa s sabo. O arhetipih je veliko govoril in z njimi delal C. G. Jung, pred Jungom pa so arhetipe in simbole uporabljala že starodavna ljudstva v sklopu svojih filozofij. Arhetipi so zrcala notranjosti, skozi katere se lažje poistovetimo z različni aspekti samih sebe. Ko se povežemo z določenim arhetipom, se prebudi notranji dialog, katerega lahko ozavestimo in ga spravimo smer ljubečega in radostnega odnosa samega do sebe.

Eni od najbolj razširjenih arhetipov, ki se uporabljajo tudi v šamanizmu, so duša, notranja ženska, notranji moški in notranji otrok. Predstavljajo vitalne energije, notranja zrcala in obraze notranje moči. Kadar so arhetipi v harmoniji, je naše življenje in dojemanje sebe ter sveta harmonično in zdravo. Kadar pa kateri izmed arhetipov zaradi katerega koli vzroka »zboli«, je poškodovan, ranjen, preveč ali premalo delujoč, se podre notranje ravnovesje, poškodovana je čustvena harmonija, ranjeno ali popačeno je doživljanje sveta in življenja. Posledično se zmanjša kakovost življenja.

Program

  • Pozornost na seminarju postopoma posvetimo vsakemu izmed arhetipov - notranjih zrcal. Skozi voden proces se soočimo z vzroki za ranjen/poškodovan/popačen posamezen notranji arhetip, jih ozavestimo in se jih osvobodimo.
  • Notranji otrok
  • Notranja ženska
  • Notranji moški
  • Duša - duša se ne predstavlja kot arhetip, ampak predstavlja zrcalo božanskega in odseva skozi vse ostale arhetipe.
  • Drugi del procesa predstavlja »zdravljenje« posameznega notranjega arhetipa, postavitev njegove prave vloge in harmonizacijo med vsemi arhetipi. Končni rezultat je harmonično, uravnovešeno in zdravo, vitalno jedro naše notranjosti ali z drugimi besedami – vzpostavi se harmoničen in ljubeč odnos do nas samih.
  • Skupinski proces karmične diagnostike in osvobajanje od omejitev, zamer, obsojanj, prepričanj, ki
Seminar vsebuje znanja in orodja karmične diagnostike in šamanskih modrosti.

Seminar poteka v popolnem zavestnem stanju. Za udeležbo ni potrebnega nobenega predhodnega znanja ali izkušenj.

Oddaja Preprosto naravno - Notranja moč (gostja Urška Korun)

Izvaja: Urška Korun, specialistka za osebno in kreativno rast

Termin: 4 srečanja po cca 4 ure, Koledar dogodkov

Kraj: Ljubljana

INFORMACIJE & PRIJAVA040 155 929 (Urška)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje.

Vprašanja & Odgovori

Komu je seminar namenjen?
Na seminar ste vabljeni vsi, ki vas zanima karmična diagnostika in osebna rast skozi delo z arhetipi, kot so: notranji otrok, notranji moški, notranja ženska in duša. Seminar je narejen za pridobitev deleža osnovnega znanja o omenjenih arhetipih, kar pomeni, da se je lahko udeležijo osebe brez izkušenj s šamanizmom ali delom z energijo.

Kaj pridobim s seminarjem?
Z seminarjem pridobite drugačen, razširjen pogled na notranje aspekte samega sebe in se naučite, kdaj v vas deluje otroški jaz, kdaj je aktivna ženska energija, kdaj se oglasi moški in kako pomembna pri tem je vloga duše. Karmična diagnostka pri tem pomaga, da se ozavestijo nekatera prepričanja ali vzorci, ki nas blokirajo pri ljubečem odnosu do samega sebe.

Berem, da seminar vključuje tudi šamanska znanja. Ali se na seminarju uporabljajo posebni šamanski pripomočki oz. rastline, ki vzbujajo halucinacije (npr. ayahuasca, pejotl, druga naravna zdravila ...) oz. se izvajajo kakšni posebni rituali?
Seminar NE vključuje uporabo halucinogenih rastlin ali katerih koli pripomočkov, ki bi vodili v nekontrolirano drugačno stanje zavesti. Na seminarju se NE opravlja obredov žrtvovanja, izgubljanja zavesti in drugih obrednih ritualov. V seminar so vključena osnovna teoretična znanja o arhetipih in spoznavanju osnovnega dela z arhetipi s pomočjo vizualizacije in meditacije.

Ali izgubim kontrolo med med seminarjem?
Med delavnico ima udeleženec ves čas POPOLEN nadzor nad dogajanjem. Metode, uporabljene na tej delavnici, so namenjene osebam, ki nimajo izkušenj z delom z energijami, a so čustveno in psihično stabilne ter bi želele pridobiti uvid v svojo osebnost s pomočjo arhetipov in si izboljšati kakovost svojega življenja.

Ali potrebujem izkušnje iz šamanizma za obisk seminarja?
Za obisk ni potrebnega predhodnega znanja o šamanizmu ali delu z energijami. Temu je primeren raven informacij in intenzivnost dela.

Prijava na e-novice

izdelava: ETREND