Poletni solsticij se odvija letos 20. junija in označuje najdaljši dan v letu ter hkrati začetek poletnega obdobja. S sabo prinaša moč svetlobe in upanja. V naših srcih pa vsako leto znova prižge ogenj poletnega sonca, ki nas greje preostanek leta ... še posebej v zimskem času, ko sonce izgubi svojo moč. Izkoristimo ta čas in se odprimo za sončno energijo, da sončni žarki presvetlijo naše srce in nam pomagajo doseči naše najlepše sanje.

Kako nas lahko ta energija podpre?

Praktična vaja

Vzemite si nekaj minut zase in pomislite, česa ne potrebujete / ne želite več: od slabih misli, navad, prepričanj do škodljivih vzorcev obnašanja, skrbi, strahov in očiščenja fizične navlake doma. Zapišite jih na spodnjo vrstico, tako da začnete »Za sabo puščam ... ______________________________________________________________________________«.

Potem pomislite, kaj si sedaj, ko ste naredili prostor, želite. Zdaj je še posebej čas, da se želje in ideje prebudijo. Usmerite energijo v željo/e, kot da so že izpolnjene sedaj (in kot je v najvišje dobro za vse)
ter se odprite energiji ekvinokcija, da vas v tem podpre. "Hvaležen/hvaležna sem, da imam ... _______________________________________________________________________________«.

Zahvalite se energiji za podporo in če začutite, lahko darujete naravi hrano, od katere bodo imele korist tudi živali, na primer sadje, zelenjavo, oreščke ... (daruje se v naravo). Naj vam energije poletnega solsticija dobro služijo vse leto!
 
 

Vabljeni na predstavitev Ustvarjalne akademije Pesem duše: 5. september 2020, v Ljubljani.


 
Molitev k Materi Zemlji
S povezovanjem navzgor ostaja zanemarjen zemeljski svet, ki nam nudi zemeljsko podporo, vodstvo po življenju na zemlji in nas podpira z energijami transformacije in uresničitve idej iz duhovnega sveta.
Srce – Duša – Um – Telo – Duh
Ko imamo jasno povezavo božansko–zemeljsko, smo sposobni komunicirati se poslušati in delati stvari, ki so za nas neprecenljive vrednosti. Povezani smo povezani z vsem, kar obstaja in takrat nismo odvisni od drugih, ampak si sami krojimo svojo usodo.
Brezpogojna ljubezen
Brezpogojno ljubezen verjetno vsak dojema na svoj način, sam bom poskusil razložiti na takšen način, kot jo dojemam sam.
Koliko poznam sebe
Koliko poznamo dejansko sebe in kolikokrat v življenju se spomnimo nase, običajno le takrat, ko smatramo kaj bi morali biti, postati in kaj vse bi se moralo zgoditi, da bi to dejansko tudi postali.
Neprizemljenost
Zaprtost do »višjih« ravni se kaže kot pomanjkanje idej, zamisli, nekako se lovimo v starih energijah in okoliščinah, vse nas dolgočasi, obsojamo uspeh od drugih a se hkrati sami nismo pripravljeni premakniti naprej.
Karmična diagnostika: Prva spolna celica in bivanje v maternici
Glede na kakovost zapisov v naših celicah se skozi življenje kažejo posledice njihovega delovanja.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon:
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND