Šamanska delavnica

Šamanizem predstavlja bivanje v harmoniji s silami narave. Popelje nas nazaj na svojo pravo pot, v življenje polno obilja, ki je tesno prepleteno z ritmom našega bitja, narave in vsega stvarstva.

Na šamanski delavnici se oseba globoko prizemlji, poveže z energijo božanske zavesti in energijo zemlje ter doživi izkušnjo vitalnosti in radosti na naraven in prizemljen način.


Na delavnico ste vabljeni vsi, ki vas zanimajo šamanske tehnike osebne rasti. Za obisk delavnice ni potrebnega predhodnega znanja o šamanizmu ali delu z energijami.

Urška Korun predstavi Šamanizem v oddaji Preprosto naravno.

Program šamanska delavnica 1. dan

Osnove šamanizma, namen in uporaba v vsakdanjiku
Na delavnici spoznamo bistvo pravega zdravilnega šamanizma, njegove temeljne elemente in praktično uporabo, ki je prilagojena vsakdanjemu modernemu življenju.

Spodnji svet
Svet neskončnih razsežnosti, kjer prebiva naša totemska žival moči in drugi šamanski vodniki. Spodnji svet je temelj vsh šamanskih potovanj. Naša srca bomo skozi bobnanje uskladili z bitjem srca Matere zemlje in se ponovno prerodili v svet narave, čistih pozitivnih vibracij in šamanskih živalskih vodnikov.

Srečanje z Živaljo moči
Po šamanski tradiciji je vsaka oseba v duši in srcu povezana z duhom prav posebnega in osebnega živalskega vodnika. Ta vodnik se imenuje totemska žival ali žival moči. Le-ta jo na nevidni način vodi in varuje, podobno kot naš angel varuh; le da angel varuh živi v zgornjem svetu, žival moči pa predstavlja našega »zemeljskega angela varuha«. Z ozaveščanjem, katera je ta žival in navezavo stika z njo se prebudijo v nas speče energije, ki razsvetlijo srce in odprejo se nam vrata v svet v skladu s tistim kar resnično smo. Na delavnici se vsakdo sreča s svojo živaljo moči in se skozi čudovit srčni proces združi z njeno modrostjo.

Šamanski pomočniki in orodja
Narava in vse, kar prebiva v njej, diha in živi z edinim razlogom, razsvetliti človekovo dušo in ji pomagati na poti njegovega razvoja. Vse je ustvarjeno za nas, živimo v rajskem vrtu, kjer je vsak predmet lahko posvečen za nas. Na delavnici spoznamo takšne predmete in se naučimo, kako nam lahko šamanska orodja služijo na poti našega razvoja. Spoznamo radostne šamanske pomočnike, ki nas vodijo nazaj v naraven, ter z zemljo in našim bitjem uravnotežen, cikel življenja.

Šamanske energijske vaje
Energijske vaje, s katerimi se na naraven, preprost in učinkovit način povežemo in pojačamo povezavo z virom energije enosti ali univerzalne božanske energije.

Ples moči
Ples, v katerem se v ritmu šamanskega bobna ponovno zlijemo s svojo naravno pojavo in živaljo moči, svobodno, radostno in veselja polno.

 
"Moram priznati, da sem mislila, da me šamanska delavnica ne bo zelo navdušila, pa je bilo ravno nasprotno. Udeležila sem se je brez posebnih pričakovanj, a me je popolnoma prevzela in presenetila. Bil je tak lep, domač občutek, ko sem spoznala svojo žival moči. Ker sem dvomila o tem, ali je res prav ta žival, sem prosila za jasen znak. Še isti dan sem srečala prijateljico, ki je v rokah držala ključ z obeskom »moje« živali moči. Prav tako sem bila očarana nad učiteljem iz Zgornjega sveta, ki je bil popolnoma drugačen, kakršnega bi si lahko kadarkoli zamislila, vendar sem ga sprejela, ker mi nosi ravno tiste kvalitete in sporočila, ki jih najbolj potrebujem."
Vesna

Program šamanska delavnica 2. dan

Zgornji svet
Kraj neskončnih nivojev in razsežnosti, kjer domujejo bogovi in boginje, vnebovzeti mojstri, razsvetljeni (Jezus Kristus, Marija, Krišna, Buda …), angeli in nadangeli, kozmična bitja moči ter naši osebni vodniki in učitelji. Vsak udeleženec se na delavnici seznani s potovanjem v zgornji svet.

Srečanje z osebnih duhovnim vodnikom
Naš osebni duhovni učitelj nam s svojo neomejeno modrostjo in močjo pomaga pri situacijah, v katerih potrebujemo višje božansko vodstvo ali nasvet. Vsak udeleženec spozna osebnega duhovnega vodnika in od njega prejme osebno vodstvo.

Divinacija s kamni in minerali
Starodavna šamanska tehnika duhovnega vodstva, prejemanja informacij in razjasnjevanja in namen določenih situacij, konfliktov, odnosov ... s pomočjo predmetov moči.

Razreševanje odnosov na šamanski način
Verjetno vsakdo ima za sabo odnos, v katerem je bil ranjen, prizadet; v katerem je prišlo do nerazumevanja, konfliktov. Morebiti se je ta odnos že zdavnaj končal, a v srcu lahko še vedno zaboli ob misli na njega/nanjo. Lahko gre za ljubezenski odnos, za odnos z družinskim članom, prijateljski ali poslovni odnos.

S šamansko tehniko zdravljenja odnosa, ki je ena izmed tehnik vračanja duše, lahko pozdravimo odnos in zacelimo srce od bolečih občutkov in spominov, ne glede na to, kje se druga oseba nahaja, ali je še živa ali ne. Izvemo tudi bistvo odnosa z božanske perspektive, zaradi katerega smo bili v odnosu s tisto osebo.

Šamanske energijske vaje
Energijske vaje, s katerimi se na naraven, preprost in učinkovit način povežemo in pojačamo povezavo z virom energije enosti ali univerzalne božanske energije.

Ples moči
Ples, v katerem se v ritmu šamanskega bobna ponovno zlijemo s svojo naravno pojavo in živaljo moči, svobodno, radostno in veselja polno.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon:
Sporočilo: *
Vaši podatki so pri nas varni.
Z oddajo svojih podatkov se strinjam, da Društvo Pesem duše, hrani moje podatke in mi občasno pošilja informacije o izobraževanjih in ostalih aktivnostih.
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
MOČ ŽENSKE - TRANSFORMACIJSKI SEMINAR
Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta.
KARMIČNA DIAGNOSTIKA - DELAVNICA
Na delavnici se izvede skupinski voden proces karmične diagnostike, na katerem se pregleda biopolje skupine in vzroke, ki so skupni vsem udeležencem v skupini. Med procesom tudi individualni pregled biopolja posameznega udeleženca. Sledi proces ozaveščanja in trasnformacije vzrokov.
KARMIČNA DIAGNOSTIKA - 1-DNEVNI SEMINAR
Karmična diagnostika nam je v pomoč, da smo sposobni odkriti potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave ter te spremeniti, da si uredimo življenje po svojem okusu in ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.
INTUITIVNO USTVARJANJE
Praktična delavnica, na kateri se naučite ustvarjati intuitivne slike, se s karmično diagnostiko osvobodite podzavestnih blokad in se povežete z ustvarjalno silo v sebi.
REIKI TEČAJI
Praktični tečaj 1., 2. in 3. stopnje Reikija ter Učiteljske stopnje; na vsaki stopnji pridobite ustrezno teoretično in praktično znanje, gradivo ter iniciacijo v Reiki energijo.
SORODNE IN KARMIČNE DUŠE
Tečaj je namenjen vsem, ki želite najti najprimernejšo sorodno dušo, ki verjamete v pravo ljubezen in romantiko v življenju.
DENAR IN OBILJE
Dvodnevna delavnica denar in obilje je namenjena vsem, ki si želijo preseči omejitve glede denarja in obilja. Naučili se boste skrivnosti manifestacije in kako pritegniti denar in obilje v vaše življenje.

Delavnico izvajata: Zoran Zavor & Urška Korun

Termin: Koledar dogodkov

Trajanje: 2 dni, 9:00 - 16:00

Kraj: Ljubljana
 

INFORMACIJE & PRIJAVA070 788 788 (Zoran)


040 155 929 (Urška)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje.
 

Kaj s šamansko delavnico pridobimo?

Spoznamo naravne radostne tehnike, ki nas učijo, kako lahko na naraven način in samostojno pridobimo duhovne informacije, pomoč in usmeritev na pravo življenjsko pot.
 
Na delavnici se srečamo s temeljnimi elementi šamanizma in spoznamo praktično uporabo v vsakdanjem življenju. Večina delavnice poteka praktično. Pridobimo naravna energijska orodja za delo na sebi, odpremo se za notranjo regeneracijo in preporod. Na delavnici dobimo iniciacijo za ponovno združitev z materjo zemljo in z lastno dušo, vključitev v kolektivo zavest tiste življenjske različice, kjer lahko postanete to, kar hočete biti.
 

Urška Korun in Zoran Zavor nista šamana, niti ne izvajata tradicionalnega šamanizma. Osebno sta raziskovala in skozi delo na sebi spoznavala delovanje različnih šamanskih tehnik, praks in metod. Šamanizem je čudovita "filozofija", ki temelji na povezovanju in komunikacijo z naravo. Ta aspekt modernemu človeku dostikrat primanjkuje in s pomočjo šamanskih tehnik se lahko tudi moderni človek poveže nazaj s silami narave.
Z raziskovanjem in prepletanjem tradicionalnih tehnik šamanizma s karmično diagnostiko in drugimi sodobnimi metodami osebne rasti se je spontano razvila "šamanska delavnica", ki vsebuje praktična, sodobna in učinkovita šamanska orodja, prilagojena življenju v modernem življenju.

 

Priporočeno branje


Vprašanja & Odgovori

Komu je Šamanska delavnica namenjena?
Na delavnico ste vabljeni vsi, ki bi želeli spoznati znanja Narave in se povezati ponovno s cikli in silami Narave in Zemlje.

Ali se na delavnici uporabljajo pripomočki oz. rastline, ki vzbujajo halucinacije (npr. ayahuasca, pejotl ...)?
Delavnica NE vključuje uporabo halucinogenih rastlin ali drugih pripomočkov, ki bi vodili v nekontrolirano stanje zavesti.. Za vstop v druga stanja zavesti se izključno uporabljajo samo šamanski boben, ropotulje in ples.

Je šamansko potovanje podobno hipnozi? Ali izgubim kontrolo med potovanjem?
Med delavnico ima udeleženec ves čas POPOLEN nadzor nad dogajanjem. Metode vstopa v šamanske svetove so varne, vodene in nehipnotične.

Bomo na delavnici soočeni s kakšnim žrtvovanjem, kot je znano v afriškem šamanizmu?
Na delavnici NE spoznavamo metod vračarstva, čarovništva, paganizma ali afriškega šamanizma. Na delavnici se NE opravlja obredov žrtvovanja, izgubljanja zavesti in drugih obrednih ritualov.

Ali potrebujem izkušnje iz šamanizma za obisk delavnice?
Za obisk delavnice ni potrebnega predhodnega znanja o šamanizmu ali delu z energijami.

Ali potrebujem šamanski boben za obisk delavnice?
Za obisk delavnice ni treba imeti lastnega bobna, lahko pa prinesete s sabo boben ali ropotulje, če imate. Skozi šamansko potovanje bobnava Urška in Zoran, imamo pa tudi dovolj bobnov na izposojo, da lahko udeleženec sam preizkusi, kako je igrati na šamanski boben.

Ali z delavnico pridobim poseben certifikat ali potrdilo? Ali lahko z znanjem z delavnice pomagam drugim ali izvajam enake storitve za druge?
Na delavnici ne pridobite nobenega certifikata. Če bi želeli s pridobljenim znanjem pomagati drugim, velja zlato pravilo pri izvajanju storitev za osebno rast za druge. Odgovorna oseba najprej dodobra preizkusi vsa znanja in informacije na sebi, vadi prakso toliko časa, kolikor je potrebno, da pridobi zaupanje v svoje delo, pridobi izkušnje in postavi lastne temelje, na katerih lahko nato pomaga drugim. Ta praksa traja vsaj eno leto. Zato svetujeva vsem začetnikom pri delu z energijami, ki se spogledujejo z opravljanjem šamanskih tehnik za druge, da vadijo, vadijo, vadijo ... izvajajo vse vaje in tehnike najprej dlje časa na sebi. Šele kot pridobijo vsaj krajšo kilometrino, izkušnje in modrost na sebi, lahko nato vsaj minimalno odgovorno za sebe in druge začnejo izvajati storitve za druge.

 

Šamanizem na forumu Pesem duše

Za prebiranje pogovorov, vprašanj, izkušenj udeležencev delavnic in debat o ŠAMANIZMU obiščite forum PESEM DUŠE. POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Prijava na e-novice

izdelava: ETREND