Delavnico izvajata: Zoran Zavor & Urška Korun

Termin: Koledar dogodkov

Trajanje: 2 dni, 9:00 - 16:00

Kraj: Ljubljana
 

INFORMACIJE & PRIJAVA070 788 788 (Zoran)


040 155 929 (Urška)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje.
 

Kaj s šamansko delavnico pridobimo?

Spoznamo naravne radostne tehnike, ki nas učijo, kako lahko na naraven način in samostojno pridobimo duhovne informacije, pomoč in usmeritev na pravo življenjsko pot.
 
Na delavnici se srečamo s temeljnimi elementi šamanizma in spoznamo praktično uporabo v vsakdanjem življenju. Večina delavnice poteka praktično. Pridobimo naravna energijska orodja za delo na sebi, odpremo se za notranjo regeneracijo in preporod. Na delavnici dobimo iniciacijo za ponovno združitev z materjo zemljo in z lastno dušo, vključitev v kolektivo zavest tiste življenjske različice, kjer lahko postanete to, kar hočete biti.
 

Urška Korun in Zoran Zavor nista šamana, niti ne izvajata tradicionalnega šamanizma. Osebno sta raziskovala in skozi delo na sebi spoznavala delovanje različnih šamanskih tehnik, praks in metod. Šamanizem je čudovita "filozofija", ki temelji na povezovanju in komunikacijo z naravo. Ta aspekt modernemu človeku dostikrat primanjkuje in s pomočjo šamanskih tehnik se lahko tudi moderni človek poveže nazaj s silami narave.
Z raziskovanjem in prepletanjem tradicionalnih tehnik šamanizma s karmično diagnostiko in drugimi sodobnimi metodami osebne rasti se je spontano razvila "šamanska delavnica", ki vsebuje praktična, sodobna in učinkovita šamanska orodja, prilagojena življenju v modernem življenju.

 

Priporočeno branje


Vprašanja & Odgovori

Komu je Šamanska delavnica namenjena?
Na delavnico ste vabljeni vsi, ki bi želeli spoznati znanja Narave in se povezati ponovno s cikli in silami Narave in Zemlje.

Ali se na delavnici uporabljajo pripomočki oz. rastline, ki vzbujajo halucinacije (npr. ayahuasca, pejotl ...)?
Delavnica NE vključuje uporabo halucinogenih rastlin ali drugih pripomočkov, ki bi vodili v nekontrolirano stanje zavesti.. Za vstop v druga stanja zavesti se izključno uporabljajo samo šamanski boben, ropotulje in ples.

Je šamansko potovanje podobno hipnozi? Ali izgubim kontrolo med potovanjem?
Med delavnico ima udeleženec ves čas POPOLEN nadzor nad dogajanjem. Metode vstopa v šamanske svetove so varne, vodene in nehipnotične.

Bomo na delavnici soočeni s kakšnim žrtvovanjem, kot je znano v afriškem šamanizmu?
Na delavnici NE spoznavamo metod vračarstva, čarovništva, paganizma ali afriškega šamanizma. Na delavnici se NE opravlja obredov žrtvovanja, izgubljanja zavesti in drugih obrednih ritualov.

Ali potrebujem izkušnje iz šamanizma za obisk delavnice?
Za obisk delavnice ni potrebnega predhodnega znanja o šamanizmu ali delu z energijami.

Ali potrebujem šamanski boben za obisk delavnice?
Za obisk delavnice ni treba imeti lastnega bobna, lahko pa prinesete s sabo boben ali ropotulje, če imate. Skozi šamansko potovanje bobnava Urška in Zoran, imamo pa tudi dovolj bobnov na izposojo, da lahko udeleženec sam preizkusi, kako je igrati na šamanski boben.

Ali z delavnico pridobim poseben certifikat ali potrdilo? Ali lahko z znanjem z delavnice pomagam drugim ali izvajam enake storitve za druge?
Na delavnici ne pridobite nobenega certifikata. Če bi želeli s pridobljenim znanjem pomagati drugim, velja zlato pravilo pri izvajanju storitev za osebno rast za druge. Odgovorna oseba najprej dodobra preizkusi vsa znanja in informacije na sebi, vadi prakso toliko časa, kolikor je potrebno, da pridobi zaupanje v svoje delo, pridobi izkušnje in postavi lastne temelje, na katerih lahko nato pomaga drugim. Ta praksa traja vsaj eno leto. Zato svetujeva vsem začetnikom pri delu z energijami, ki se spogledujejo z opravljanjem šamanskih tehnik za druge, da vadijo, vadijo, vadijo ... izvajajo vse vaje in tehnike najprej dlje časa na sebi. Šele kot pridobijo vsaj krajšo kilometrino, izkušnje in modrost na sebi, lahko nato vsaj minimalno odgovorno za sebe in druge začnejo izvajati storitve za druge.

 

Šamanizem na forumu Pesem duše

Za prebiranje pogovorov, vprašanj, izkušenj udeležencev delavnic in debat o ŠAMANIZMU obiščite forum PESEM DUŠE. PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND