Delavnica Šamanski boben - aktivacija šamanskega bobna & bobnarski krog

Šamanski boben je za šamana kot "živo bitje" in pomemben šamanski pomočnik. Predstavlja njegovega konja ali kanu,  s katerim vstopa v druge resničnosti, v šamansko zavest, kjer komunicira s šamanskimi duhovi ter prinaša v to zavest dobrodejne energije za zdravljenje, divinacijo ali harmonizacijo. Šamanski boben je eden najstarejših instrumentov na Zemlji.

V modernih časih je šamanski boben postal vse bolj dostopen širši množici ljudi, ki jih privlačita edinstvena energija in topel pradavni zvok. Marsikdo si poželi imeti svoj šamanski boben. Po nakupu pa se velikokrat zgodi, da se prvotno zanimanje in navdušenje postopoma poležeta, saj oseba razen lepega zvoka, pravzaprav ne ve čisto natančno, kaj z njim početi. Zato šamanski boben najde prostor nekje v kotu sobe in postane počasi pozabljen. A šamanski boben, še posebej izdelan iz živalske kože, je "živ" instrument s svojim izvirnim poslanstvom, ki prihaja iz tradicije šamanov. Njegovo poslanstvo je vibrirati, "dihati", peti in voditi osebo na šamansko potovanje.

Po večletnih izkušnjah igranja na šamanski boben, raziskovanja šamanskih tehnik in vodenja šamanskih delavnic je bila v društvu Pesem duše pred leti ustvarjena unikatna delavnica, namenjena vsem lastnikom šamanskega bobna, ki bi želeli ugotoviti namen svojega bobna in se povezati z njim na globlji in drugačen način. Spoznati edinstveni namen njihovega šamanskega bobna - spoznati "duha šamanskega bobna".

Ustvarjena je bila v društvu Pesem duše za vse, ki imajo pri sebi šamanski boben, a ne vedo, kako naj bi ga uporabljali, ne vidijo globljega smisla v igranju nanj in bi želeli ponovno ali globljo povezavo z energijo bobna - da jim boben razkrije, zakaj je prišel v njihovo življenje in kakšen namen je prinesel s seboj.

Delavnica je prepletena z aktivno šamansko meditacijo, na kateri boste aktivirali spečega duha svojega šamanskega bobna in se predali ljubečim energijam šamanskega bobnarskega kroga.

Delavnica je namenjena vsem:
  • ki bi želeli "vdihniti" edinstveni šamanski duh v lasten šamanski boben, ga aktivirati in se povezati z edinstvenim namenom in ljubečo vibracijo lastnega bobna;
  • ki bi želeli doživeti močne vitalne sile šamanskega kroga, z istomislečimi dušami.
Za delavnico ni potrebnega prehodnega znanja ali izkušenj.
Če bi želeli imeti svoj boben, bo na voljo nakup bobna na delavnici.

Program

  • Aktivacija duha v šamanskem bobnu.
  • Uglasitev energije bobna z lastno energijo.
  • Šamansko potovanje in sile šamanskega duha.
  • Šamanski krog: skupinsko bobnanje v bobnarskem krogu.
  • Prebuditev lastnega ritma šamanskega bobna.
Urška Korun predstavi Šamanizem v oddaji Preprosto naravno.

Izvaja: Urška Korun, specialistka za osebno rast

Termin: Koledar dogodkov

Trajanje: 1 dan, 09:00 - 15:30

Kraj: Ljubljana

INFORMACIJE & PRIJAVA040 155 929 (Urška)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje.
 

Priporočeno branje


Šamanizem na forumu Pesem duše

Za prebiranje pogovorov, vprašanj, izkušenj udeležencev delavnic in debat o ŠAMANIZMU obiščite forum PESEM DUŠE.

Prijava na e-novice

izdelava: ETREND