Preskoči na vsebino foruma

Pesem Duše

Bodi to, kar hočeš biti.

Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.

Pošlji odgovor

Pesem Duše » Tehnična pomoč » Slikica » Pošlji odgovor

Pošlji odgovor

Napišite in pošljite novi odgovor

Lahko uporabite: BBCode Slike Smeškoti

Vsta polja označena %s morajo biti izpolnjena preden je obrazec lahko odposlan.

Zahtevane informacije za goste

Zahtevani podatek

Pregled teme (novejše najprej)

9

Bravo Tjaša, super luškana slikca. smile

8

Uspelo mi je naložit slikco. smile  Tofsy in pojoča travica, ki odkriva resnico :srcek:
smile

7

Iiiii... popravljam - mi je naložilo.  smile  smile  smile

6

Zdravo, meni spet noče naložiti nove slikice. Unega gumba 'naloži sliko' mi sploh ne pokaže (viden je samo gumb 'prebrskaj'). Jo bom poslala na zgoraj naveden mail. Lp :rose:

5

Jagoda, piši mi prosim kar na mail društva, tu je kontakt: http://www.pesem-duse.com/kontakt,16.html..

4

Urska, čao!

Mi lahko prosin naložiš sliko - meni ne uspe. Dimenzije 60 x 60, velikost 1,76 kb. Napisi mi prosim mali, da ti jo pošljem.

Hvala,

3

Hvala, Urška - zelo dobro si razložila. smile

2

Mislim, da je Matevž zaposlen, ti bom jaz poskusila odgovoriti ....  lol

Odpri sliko z  Microsoft Office Picture Managare-jem. Klikni na gumb Edit pictures, ter izberi funkcijo Crop. Obreži sliko v kvadrat. V pomoč so ti piksli na desni strani pod New - ko so izenačeni (okej en piksel gor ali dol), imaš obliko kvadrata.
S puščico nazaj se vrneš v začetni meni in izbereš funkcijo Resize. Klikni na funkcijo, ki ti omogoča ročno spreminjanje velikosti (sredinska opcija). Vpiši želene piksle in dobila boš sliko želenih dimenzij in velikosti. Sliko še moraš posebej shraniti, če ne želiš, da ima original takšne dimenzije. Upam, da sem razumljivo napisala ....  smile

1

Je možno slikico dimenzij recimo 83x94 spremeniti v 60X60 in kako? Hvala.

Pesem Duše » Tehnična pomoč » Slikica » Pošlji odgovor

Currently installed 3 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.